Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Και επί Γ. Παπανδρέου έμπαιναν μίζες της Siemens στο Πασόκ! Έτσι εξηγείται το τεράστιο πολιτικό θράσος του συστήματος!

Σας κάνει εντύπωση; Μα το αντίθετο ακριβώς θα έπρεπε να σας εκπλήξει. Και μετά το 2004, δηλαδή επί Γ. Παπανδρέου, του προέδρου που φωνάζει, σε κάθε ευκαιρία «όλα στο φως», έμπαιναν μίζες της Siemens στα ταμεία του κόμματος. Μιλάμε για τεράστια ποσά. Εξάλλου η σπατάλη που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια στο εσωτερικό του «κινήματος» δεν εξηγείται εύκολα. Μέχρι και υπερπολυτελή γραφεία απέκτησε ο Γιώργος! Δεν του πήγαιναν τα μουχλιασμένα της Χαριλάου Τρικούπη. Ο Γιώργος είναι πιο χλιδάτος. Όμως ο πρόεδρος, προς Θεού, δεν ξέρει τίποτα, δεν ευθύνεται για τίποτα! Είναι μεσσίας και φορέας παγκόσμιων σοσιαλιστικών ιδεών και δεν ασχολείται με χρήματα και άλλα ευτελή. Αφήνει τους «γείτονες» για τις βρώμικες δουλειές. Και οι «γείτονες» τα εισέπρατταν για λογαριασμό του Γιώργου, αλλά χωρίς να το ξέρει ο Γιώργος! Ο πρόεδρος απλά τα σπαταλούσε σε συμπόσια και γραφεία αυτοκρατορικών διαστάσεων!
Προκαλεί τεράστια εντύπωση το ρεσιτάλ θράσους που δίνει σε ημερήσια βάση ο πρόεδρος Γιώργος σε πλήρη στοίχιση με «το όλον» διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο σύστημα που περιβάλλει τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και τον πρόεδρό της. Κάτι προσπαθούν να κρύψουν. Και είναι οι μίζες μετά το 2004! Το όσκαρ θράσους το κερδίζει επάξια ολόκληρο το κρατικοδίαιτο σύστημα Πασόκ. Παρά την αναμφισβήτητη πλέον εισροή χρημάτων από τη Siemens στα ταμεία του Πασόκ, η προεδράρα εγκαλεί συνεχώς την κυβέρνηση με ανόητες και ανεκδιήγητες υπεκφυγές. Που ανήκαν άραγε οι Τσουκάτος, Γεναίος, Βίος, Μαντέλης, Σκαρπέλης, οι Καραβέλες και τόσοι άλλοι που ήδη μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, αλλά τα μέσα πράσινης εξαπάτησης αποκρύβουν επιμελώς; Που ανήκαν τα περισσότερα μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ που ενεπλάκησαν με τις δοσοληψίες της Siemens, αν όχι στο «βαθύ κράτος» του κινήματος; Ποιοι υπουργοί έδιναν από το 1994 τα «έργα» στην Siemens και την Intracom και εξασφάλιζαν όλες τις «δουλειές» στους εθνικούς εργολάβους και προμηθευτές και μάλιστα με απόλυτα αδιαφανείς διαδικασίες; Και πάνω απ’ όλα, που ανήκε ο κολλητός του προέδρου Γιώργου, ο Τρεπεκλής; Ο «προεδρικός» φίλος; Ο επί χρόνια συνεργάτης και σύμβουλος του Παπανδρέου; Αυτός δεν ήταν το «πρόσωπο κλειδί» στην περίφημη σύμβαση του C4I; Μα τι γύρευε στο C4I και να είναι ταυτόχρονα κολλητός του προέδρου; Ήταν τυχαίο; Όχι βέβαια. Ήταν ο επικεφαλής της κοινοπραξίας SAIC η οποία διαχειρίστηκε την σύμβαση για το C4I. Και μάλιστα εισέπραξε για την «επιτυχία» της σύμβασης ….. 6,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των προτέρων παρακαλώ! Ποιός, ο Τρεπεκλής! Ο "κολλητός" του Γιώργου! Τώρα πως πήρε η SAIC τη «δουλειά», μεγάλη ιστορία με πολλές αμαρτίες και δυσωδία! Κάτι έχουν όλοι αυτοί οι «φίλοι» και οι «κολλητοί» με τα εκατομμύρια ευρώ και δεν «φοβούνται» τίποτα! Τους "προστατεύει" ολόκληρο σύστημα….. που δημιουργήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Έχει εξειδικεύσει την παρουσία του σε αυτό τον τομέα. Στην «πληρωμένη» προστασία. Ένα κρατικοδίαιτο σύστημα προστατεύει ένα κρατικοποιημένο κόμμα…. το Πασόκ και τον πρόεδρό του!
Όλο αυτό το «σύστημα» αρνείται πεισματικά τη συμμετοχή του και την ενοχή του και καταγγέλλει όλους τους άλλους για συγκάλυψη ενώ απαιτεί υποκριτικά να έρθουν «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ». Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να θίξει το κίνημα και το αμαρτωλό παρελθόν του. Δηλαδή θα μας τρελάνουν; Όχι βέβαια! Δε θα γίνει του νταβατζή, ούτε θα υποτιμηθεί η νοημοσύνη μας! Η αλήθεια θα ακουστεί, ακόμα και αν κάποιοι από τη ΝΔ τα άρπαξαν για να εξασφαλιστεί η σιωπή τους. Επειδή γι’ αυτό λαδώνονταν οι «γερμανοί» των υπόλοιπων κομμάτων και οι μεγαλοσυνδικαλιστές των εμπλεκομένων φορέων του δημοσίου. Και αυτοί θα βγουν στη σέντρα!

18 σχόλια:

GEORGE είπε...

συγχαρητήρια φίλε για τα άρθρα σου και ελπιζω, ελαίω Θεού πάντοτε, να ξυπνήσει ο κοσμάκης για να μην μείνει στο έλεος των τρωκτικών.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό!!!

Ανώνυμος είπε...

@George μήν προσβάλεις τον θεό, ο θεός τον έχει εγκαταλείψει για τα καλά πιά τον Καραμανλή σου. Άν πρόσεξες καλά ούτε για το καθιερωμένο επίσημο τάμα στην Τήνο δέν πήγε φέτος μή πέσει η εκκλησία και πλακώσει τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Μίζες στο ΠΑΣΟΚ μετά το 2004, αποδείξεις έχεις? Στο άρθρο σου δέν βλέπω ίχνος απο απόδειξεις παρα μονάχα προσωπικές υποθετικές εικασίες.
Απο σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάμε πολύ καλά αρκεί να υπάρχει ταλέντο και φαντασία, άν έχεις αποδείξεις πάντως στον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε οτι πήρε χοντρές μίζες το ΠΑΣΟΚ μετά το 2004 με μόνο επιχείρημα οτι άλλαξε τα πολιτικά του γραφεία απο την Χαριλάου Τρικούπη στην Ιπποκράτους προσωπικά μόνο σάν αστείο μπορώ να το λάβω. Κάτι τέτοιο ούτε ο ίδιος ο Καραμανλής δέν ισχυρίστηκε, και ο Καραμανλής όταν κόμπαζε οτι το κόμμα του δέν έχει πάρει τίποτα απο την Siemens εννοούσε οτι μετά το 2004 σταμάτησαν τα πάντα, ποτέ δέν τόλμησε να κάνει κανέναν υπαινιγμό για το μετά του 2004 ΠΑΣΟΚ.
Έλα όμως που έχουμε εκτός απο την γνωστή δήλωση του Σίχατσεκ οτι χρηματίστηκαν και τα δύο μεγάλα κόμματα και την ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας του Μονάχου στον Χριστοφοράκο για χρηματισμό Ελλήνων πολιτικών την περίοδο 2004 - 2008. Και ερωτώ ποιός είναι δυνατό να τα πήρε αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ που όχι μονάχα ήταν αντιπολίτευση αλλά είχε πέσει σε πλήρη αφάνεια ή ο Καραμανλής που ήταν παντοδύναμος με εξουσίες απόλυτου μονάρχη? Ασφαλώς και το δεύτερο, βέβαια υπάρχει η φήμη οτι μαζί με την κυβέρνηση παίρνει και η αντιπολίτευση κάθε φορά κάτι ψίχουλα που φτάνουν μέχρι και το 10% των μιζών της κυβέρνησης. Άν πήρε λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ κάτι λίγα ψίχουλα μετά το 2004 δέν το αποκλείω.

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο σχόλιο δικό μου.

Παπουτσάκης είπε...

Το Πασόκ πήρε πολλά πακέτα μετά το 2004. Το Πασόκ είναι το κατεξοχήν "αγαπημένο" κόμμα της πλουτοκρατίας και γι' αυτό ήταν ανέκαθεν εμπλεκόμενο στις μίζες και τις ρεμούλες, εξαιτίας και του κρατικοποιημένου χαρακτήρα που έχει ως κόμμα. Οι πάντες γνωρίζουμε ότι το χρήμα (κρατικό και ευρωπαϊκό) καταλήγει σε ένα κρατικοδίαιτο σύστημα Πασόκ. Ο ένας πόλος έχει ανάγκη και ταΐζει τον άλλο για να εξασφαλίζεται η ισορροπία στο φαγοπότι.
Δυστυχώς για το Πασόκ και ευτυχώς για τη ΝΔ(όχι πως δεν υπήρξαν στελέχη της ΝΔ που ευχαρίστως θα τα άρπαζαν και ευχαρίστως θα επιθυμούσαν κυβέρνηση Πασόκ γιατί έτσι τα αρπάζουν ευκολότερα και "διακριτικότερα") ολόκληρος ο κρατικοδίαιτος μηχανισμός απαρτίζεται από μεγαλοστελέχη του κινήματος και εργατοπατέρες.
Όσο για τα ποσά και με ποιόν τρόπο έπεφταν στο Πασόκ, επί Γ. Παπανδρέου, θα επανέλθουμε δριμύτεροι....

Ανώνυμος είπε...

Το Πασόκ ακόμα και σήμερα επιμένει "όλα στο φως" δηλαδή επειγόντως μην αποκαλυφθεί τίποτα. Κυρίως ότι αφορά τους φίλους του Γιωργάκι και τους κολλητούς αλλά και ότι έγινε επί προεδρίας Γιωργάκη στο Πασόκ.
Θάψτε, θάψτε, θάψτε.
ή αλλιώς
"όλα στο σκοτάδι"

Ανώνυμος είπε...

Χαράς ευαγγέλια στα έντυπα και στις ιστοσελίδες του κινήματος.
Αναβάλλεται η έκδοση Χριστοφοράκου. Ίσως και να μην τον δώσουν τελικά τα Γερμανά. Σιγά που θα κάψουν έναν ευλαβή υπήκοό τους που φρόντισε για τα συμφέροντα της "πατρίδας του" με τόσο μεγάλη υπακοή.
Στο Πασόκ και τα έντυπά του στήθηκε ήδη πανηγύρι. Σε λίγο θα καταγγέλλουν την κυβέρνηση για συσκότιση και συγκάλυψη.
Δυστυχώς με τόσο χαμηλής ποιότητας αντιπολίτευση έχουμε μπλέξει στην Ελλάδα!
"Όχι σε όλα" πάντως και "όλα στο φως" είναι έννοιες αλληλοσυγκρουόμενες. Το ξέρει αυτό ο Γιωργάκης;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ ο Χριστοφοράκος και προσωπικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη?

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος του Μητσοτάκη,
που τα έδινε στα στελέχη, βουλευτές, υπουργούς και χρηματοδότες του Πασόκ!
Οϊμέ Μητσοτακικός!

Ανώνυμος είπε...

"Αύγουστος 17, 2009 6:34 πμ"

vasi ton katatheseon pou exoun dei to fos tis dimosiotitas mexri tora, oi ekprosopoi tis siemens plironan kai meta to 2004 ofeilomena gia tis simfonies epi pasok..

ta kanalia pou einai timia kai sosta stis topothetiseis tous, piran to proto(to meta to 2004) kai eipane oti ta piran kai sti nd...mias kai esi kaigese gia apodeixeis(i toulaxiston gia na eimaste dikaioi me katatheseis martiron)..

ta parapona sou loipon sta kanalia pou to komma sou elegxei giati se exoun kaka pliroforimeno..kai an eixan vrei kati gia megalostelexi tis nd tha to eixan kanei simaia mexri tora..mono nekrous kai koumparous vriskoun..kanena den provlimatizei ayto ?

Ανώνυμος είπε...

6:06 κι'όμως μέχρι σήμερα νόμιζα οτι ο Χριστοφοράκος τα έδινε μόνο στον φίλο του Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον θείο Αχιλλέα αποδεικνύεται οτι και το Καραμανλέικο την έχει περισσότερο λερωμένη την φωλιά του άσχετα με το άν δέν φημίζονται με φιλίες με Χριστοφοράκους.
Άλλωστε Νέα Δημοκρατία είναι όλοι τους όλοι το ίδιο πράγμα είναι Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 20/09
[ Σύλλογος | 2009-08-17 ]

Ν. ΣΜΥΡΝΗ, 17/08/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 20/09

Συνάδελφοι,

Υπογράφηκε στις 28 Ιουλίου 2009 η Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα έτη 2009-2010 ολόκληρο το κείμενο της οποίας σας γνωστοποιούμε.

Η ενιαία Σύμβαση Τραπεζικών Ασφαλιστικών Εταιριών ,Ιδιωτικών Ασφαλιστικών και
Ασφαλειομεσιτών ένα αίτημα χρόνων του συνδικαλιστικού κινήματος, έγινε πραγματικότητα και με ικανοποιητικές ρυθμίσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο. Οι αυξήσεις υπερκαλύπτουν τις μέχρι σήμερα παρακρατηθείσες αποδοχές που μας οφείλονται από την εξομοίωση.
Τελικά, παρ’ όλο που η διοίκηση αρνείται να μας καταβάλλει αυτά που δικαιούμαστε μέσω της εξομοίωσης, από τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων εμείς θα πάρουμε αυξήσεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο –στην προκειμένη περίπτωση μέσω της Κλαδικής μας Σύμβασης-.

Στις επόμενες ήμερες θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την διαμόρφωση των αιτημάτων μας που θα αφορούν την διαπραγμάτευση του Συλλόγου με την Εταιρία για την υπογραφή της επιχειρησιακής σύμβασης 2009 και σας καλούμε να μας καταθέσετε γραπτά αιτήματα που μπορούν να συμπεριληφθούν σε αυτή, μέχρι την Παρασκευή 28/08/2009.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαίρεται το ΠΑΣΟΚ και τα παπαγαλάκια του και πανηγυρίζει που αναβλήθηκε για λίγο η έκδοση του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Θέλουν να ρθεί ή δε θέλουν;

Ανώνυμος είπε...

Δέν υπάρχουν παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ το άν έρθει ή όχι ο Χριστοφοράκος εξαρτάται μονάχα απο την κρίση της Γερμανικής δικαιοσύνης που είναι αναμφισβήτητα πολλές σκάλες παραπάνω απο την αντίστοιχη Ελληνική.
Ότι αποφασίσει η Γερμανική δικαιοσύνη λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Αν το Γιωργάκη δεν ήξερε τίποτα για μίζες όντας 28 χρόνια στην εξουσία το κόμμα του μπαμπά του, τότε δεν κάνει για πρωθυπουργός, επειδή αποδεικνύεται πολύ βλαξ. Δηλαδή, τί έκανε ; ΄Εβλεπε τα τρένα να περνούν και δεν μπήκε σε κανένα; Και πώς έγινε αρχηγός; Και πώς συντηρείται το ΛΑΟΣ και αλωνίζουν στα κανάλια οι πάσης φύσεως γελοίοι εκπρόσωποί του για να μπουρδολογούν; Γιατί το ΛΑΟΣ θα εμβολίσει τη ΝΔ. ΄Οχι το ΠασΟκ. τΟ τελευταίο πράγματι είναι στα δύο χωρισμένο. Ούτε το φαγοπότι της εξουσίας δεν μπορεί να τους ενώσει...

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή σε πολλά σχόλια βλέπω να γράφετε οτι χαίρεται το ΠΑΣΟΚ που δέν θα έρθει ο Χριστοφοράκος, γιατί θα γλυτώσει, δέν θα βγάλει τα άπλυτα του στην φόρα κτλπ. κτλπ. ένα πράγμα έχω να σας πώ :
Δέν θα υποδείξουμε εμείς στην Γερμανική δικαιοσύνη την δουλειά της, ξέρει πολύ καλά να την κάνει πολλαπλώς καλύτερα απο την αντίστοιχη Ελληνική. Γνωρίζει επίσης αυτή την στιγμή σε ποιές τσέπες πήγαν οι μίζες, επειδή είναι πολύ σκληρή και προπαντώς δίκαιη δέν είναι πρόθυμη να χαριστεί σε κανέναν ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στην Νέα Δημοκρατία.