Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

πόσοι τελικά είμαστε όλοι οι Έλληνες και πόσο «καθαροί» είμαστε;

«Στο αίμα μου κρατώ κι από μια στάλα
ξένες κι οχτρές κάθε λογής πατρίδες.
Kαι βουργάρα η ψυχή μου και τουρκάλα»
Σατυρικά Γυμνάσματα
Κωστής Παλαμάς
Στην Ελλάδα είμαστε περίπου δέκα εκατομμύρια και έστω άλλα τόσα είναι οι ομογενείς, μαζί με τους Eλληνοκύπριους και τους ελληνοποιηθέντες.
Κάποιοι όμως υποστηρίζουν ότι είμαστε πάνω από ογδόντα εκατομμύρια, λαμβάνοντας υπόψιν και τους θεωρητικούς απογόνους των αρχαίων μας αποικισμών και εκστρατειών. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι στη πραγματικότητα ο μισός πληθυσμός του πλανήτη είναι Έλληνες και οι άλλοι μισοί ανθέλληνες που προέρχονται και από άλλους πλανήτες βάρβαρους και σκοτεινούς. Ήδη μέσα στα έθιμα, παραδόσεις, γλώσσα και μυθολογία, αυτών που είναι Έλληνες αλλά δεν το ξέρουν, υπάρχουν οι «αποδείξεις» ότι κάποια στιγμή «ξέχασαν» την καταγωγή τους! Από όλο τον πλανήτη πέρασαν οι αρχαίοι θεοί, ο Ηρακλής, ο Οδυσσέας και ο Αλέξανδρος. Ως γνήσιοι Έλληνες άφησαν σε όλους τους τόπους τα γονίδιά τους για να τους θυμούνται αι γεναιαί πάσαι.
Προσφάτως ελληνοποιήθηκε και η τεράστια κινεζική επαρχία Γιουνάν, που οπωσδήποτε είναι αρχαίοι Ίωνες αλλά δεν το έχουν οι ίδιοι καταλάβει ακόμα. Όταν όμως έρθει ο Αντίχριστος αμέσως θα σταθούν στην πλευρά των Ελλήνων για να νικήσει το «καλό». Σίγουρα όμως έχουν βρεθεί εκατοντάδες πλανήτες στα πέρατα του διαστήματος που είναι ελληνικοί και επεμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή και σώζουν τους Έλληνες με τις υπερδυνάμεις τους. Οι εξωγήινοι που έχουν το ίδιο DNA με εμάς, συγκεντρώνουν πλήθος υπερόπλων και στρατολογούν όλους τους φιλέλληνες του σύμπαντος γιατί η τελική μάχη θα δοθεί στο Αιγαίο Πέλαγος, το 2014. Σα να μην έφταναν όλοι αυτοί έχουμε και τους υπόγειους συμπολίτες μας που έχουν κατασκευάσει τεράστιες πόλεις κάτω από τη θάλασσα αλλά δυστυχώς δεν αντέχουν το φως του ήλιου…….τελικά είμαστε πολλά δισεκατομμύρια!
Βρέθηκε φυσικά η απόλυτη μέθοδος που αποδεικνύει ποιος είναι γνήσιος Έλληνας και ποιος όχι. Oι ‘γνήσιοι’ λοιπόν είναι οι μόνοι άνθρωποι που το ιερόν οστούν τους έχει αμβλεία απόληξη. Όλοι οι άλλοι είναι «οξύουροι» και αποτελούν κατά λάθος εξέλιξη κάποιων πρωτόγονων και βάρβαρων φυλών. Οι «οξύουροι» ευνοήθηκαν από την ιστορική μας μεγαλοψυχία και εκπολιτίστηκαν γιατί ως εξιδανικευμένος πολιτισμός δεν ανεχόμαστε οι δούλοι μας να είναι απολίτιστοι πίθηκοι. Σύντομα θα πιάσουν δουλειά οι «ελληνομέτρες» οι οποίοι θα αναλάβουν να καταμετρήσουν τα ιερά μας οστά για να καταλήξουν επιτέλους στο αιώνιο ερώτημα : «Πόσοι Έλληνες βρίσκονται στον πλανήτη Γη». Δεν ξέρω αν θα παίρνουν βαρέα και ανθυγιεινά. Μέσα σε ακτινολογικά όλο και θα κινδυνεύουν να αλλοιώσουν το ιερό και όσιο DNA τους. Όσο για όλους εσάς, σφαχτείτε και δέστε τι ιερόν οστούν έχετε, γιατί χωρίς πιστοποιητικό ελληνικότητας σας βλέπω να υποβιβάζεστε σε δούλους των «αμβλύουρων» της γονιδιακής καθαρότητας.
Αναρωτιέμαι πάντως γιατί προσκαλούνται όλοι αυτοί οι τρελλέγκες στα κανάλια και ελαφρά τη καρδία διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία και ποδηγετούν τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων κάτω από τις μπότες των σοβινιστικών τους φαντασιώσεων. Δεν γίνεται όλα να τα έκαμαν πρώτοι οι Έλληνες και δεν μπορεί ο πολιτισμός τους να ξεφύτρωσε έτσι απλά μέσα στην έρημο της πρωτόγονης βαρβαρότητας. «Καθαρός λαός» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνον αυτός που αποκλείστηκε κάποια στιγμή σε μια ουτοπική απομόνωση. Ευτυχώς η Ελλάδα δεν είχε ποτέ τέτοια «πολυτέλεια». Βρίσκονταν διαρκώς εντός της ιστορίας γιατί ήταν πάντα σταυροδρόμι γονιδιακών ανταλλαγών. Και αυτή ήταν η ευλογία της. Γι’ αυτό ανανεώνονταν, αφομοίωνε, δημιουργούσε, εξελισσόταν και πλούτιζε. Γι’ αυτό έδωσε το δικό της λαμπερό λιθαράκι στον παγκόσμιο πολιτισμό.
επηρεασμένο από το άρθρο του Παντελή Μπουκαλα στην Καθημερινή : 14/05/2006 : «οι «ελληνόψυχοι», οι «ημιέλληνες» και τα κλαδευτήρια»

2 σχόλια:

theodore είπε...

Aγαπητέ φίλε,
Σήμερα μόλις διάβασα ότι η Βόρειος Ελλάδα είναι πρώτη στην ανεργία.
Αλήθεια τιμάει την χώρα μας,τους πολιτικούς της αυτή η διαπίστωση?
Δυστυχώς η παγκοσμιοποίηση επέφερε και την επιλογή για τις εταιρίες να εγκαθίστανται εκεί που βρίσκουν χαμηλότερο κόστος παραγωγής.
Αυτό θα ήταν καλό από μία άποψη,αν τα προϊόντα που θα παράγονταν,έρχονατν στον τελικό καταναλωτή πιο φτηνά.
Δυστυχώς όμως,τα προϊόντα εξαολουθούν να είναι πανάκριβα,συντελώντας στην αισχροκέρδεια των μεγάλων εταιριών.
Πάρε για παράδειγμα την NIKE.
Κατασκευάζει τα προϊόντα της σε χώρες της Ασίας,εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την παιδική και ανασφάλιστη εργασία.
Είδες τα παπούτσια της να έρχονται πιό φτηνά?
Οχι βέβαια.Το ίδιο ισχύει βέβαια και για πολλές άλλες εταιρίες.
Κάποτε οι εργάτες με την συνδρομή και άλλων κοινωνικών τάξεων,πέτυχαν μέσα από αγώνες, την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και την καθιέρωση κανόνων στους χώρους εργασίας,που ισχύουν μέχρι σήμερα.
Ο καπιταλισμός όμως με την παγκοσμιοποίηση παίρνει την εκδίκηση του.
Βλέπεις δεν έχει πλέον ανάγκη να συγκρούεται με τα συνδικάτα όπως κάποτε.Απλά μεταφέρει τις παραγωγικές μονάδες σε τρίτες χώρες,εκεί που ξέρει ότι θα βρεί πρόθυμους σκλάβους.
Βέβαια το κόστος μετεγκατάστασης είναι αρκετά υψηλό.
Γι'αυτό έχει μπεί τα τελευταία χρόνια το σχέδιο Β σε δράση.
Αντί να φεύγουν οι εταιρίες για να βρουν φτηνό ανθρώπινο δυναμικό,έρχεται το δυναμικό στον τόπο της εταιρίας.
Τα μεγάλα λόγια που ακούς περί προστασίας των μεταναστών,παροχή πολιτικών δικαιωμάτων,ένταξη τους στο ασφαλιστικό σύστημα,δεν είναι Ελληνική πατέντα.Είναι παγκόσμια.
Η Ευρώπη έχει κατακλυστεί ήδη από φτηνά χέρια που δεν ζητούν δικαιώματα,δεν κάνουν απεργίες,δεν ζητάνε τιμαριθμικές αναπροσαρμογές.
Η χαρά του καπιταλιστή δηλαδή.
Το μόνο που ζητάνε πλέον οι εταιρίες από τα Ευρωπαϊκά Κράτη έιναι η ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση.Οταν θα το πετύχουν κι αυτό,θα παραμένουν εδώ,αλλά τα δικά σου και τα δικά μου παιδιά δεν θα μπορούν να δουλέψουν σ'αυτές.
Και βέβαια το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο έχει βρεί και τους τρόπους να περνά όλα αυτά χωρίς πολλές,πολλές αντιρρήσεις.
Φτιάχνοντας οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Τζώρτζ Σόρος) και ιδρύματα παροχής βοήθειας στον τρίτο κόσμο (USAID),αλώνοντας αριστερά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα,χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ,κάνει καθημερινή πλύση εγκεφάλων.
Αν τολμήσει κάποιος να διατυπώσει αντιρρήσεις,τον βαφτίζουν ρατσιστή και εθνικιστή και καθάρισαν.Ως επακόλουθο αυτών των πρακτικών είναι να έχουν ιδρυθεί εκατοντάδες οργανώσεις και ΜΚΟ που ασχολούνται με τα θέματα του ρατσισμού,σαν να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του 21ου αιώνα.Ταυτόχρονα στις ΗΠΑ η μεταναστευτική πολιτική γίνεται ολοένα και πιό αυστηρή.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι μετανάστες από ανθρώπιστικής απόψεως.Το πρόβλημα είναι ο ρόλος που αυτοί οι άνθρωποι θα κληθούν να παίξουν στο άμεσο μέλλον στις οικονομίες των Ευρωπαϊκών χωρών.
Σήμερα ακούς αντιρρήσεις μόνο από ακροαριστερούς και ακροδεξιούς.
Είναι φυσικό.Ετσι έχουν κατορθώσει τα μεγάλα κεφάλια να περιθωριοποιήσουν κάθε φωνή αντιδρασης στα σχέδια τους.Σου είπα ότι αυτοί που καταστρώνουν τα σχέδια,δεν είναι τίποτα χαζοί.
ΕΧΟΥΝ ΑΛΏΣΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
Τα χρήματα που διακινούν είναι πολλά,τόσα ώστε να εξαγοράζουν συνειδήσεις,ιδεολογίες,ανθρώπους.
Δυστυχώς η πρόβλεψη μου είναι ότι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας,θα ζήσουν σε έναν διαφορετικό κόσμο,πολύ χειρότερο από αυτόν που εμείς γνωρίσαμε.Σε έναν κόσμο άγριας εκμετάλευσης,περιορισμού των δικαιωμάτων τους,που απλά θα επιβιώνουν και δεν θα ζούν.
Και μιά παράκληση πρός όλους.
Μην τα βάζετε με τους μετανάστες.
Δεν είναι αυτοί το πρόβλημα.
ΑΛΛΟΎ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

τρελοκαλλιτεχνης είπε...

Oργανωθητε λοιπον,κανετε δυνατα τα συνδικατα,ελεγξτε τους προεδρους τους και βαλτε στη θεση αυτη ανθρωπους καθαρους που θα κρινωντε απο το εργο τους και οχι απο τις δημοσιες σχεσεις .Κλειστε τις τηλεορασεις σε καθε ειδους πολιτικη εκπομπη,πολιτικο λογο(δηθεν)που μας αφορα.Να σταματη σουμε να δεχομαστε αποφασεις που περνωντε για λογαριασμο μας χωρις ποτε να λαβουν υποψιν τους τα ορια μας.Δεν φταινε οι μεταναστες αλλα το συστημα που τους κουβαλησε για να παρει της ασφαλιστικες εισφορες (ετσι νομιζαν οτι θα ασφαλιστουν)και με τον τροπο αυτο θα καλυπταν και θα εβαζαν στη θεση τους καποια απο τα λεφτα μας ισα για να κανουν ισορροποιημενους ισολογισμους.Δεν φταινε οι μεταναστες αλλα εμεις ειμαστε εκεινοι που τωρα νοιωθουμε μειονοτητα στον τοπο μας.Δεν φταινε οι μεταναστες οταν κανουν επιχηρησεις που μεταβιβαζουν απο ονομα σε αλλο ονομα με 5000ευρο και ετσι γλυτωνουνε φορους ,ικα ,τεβε κ.λ.π.Δεν φταινε οι μεταναστες που δεν μπορουμε να βρουμε πια ουτε μια θεση καθαριστριας (γιατι τα γκετο τους εχουν κανει καταληψη ως και στα δημοσια εργα βλεπε μετρο ποσοι ελληνες δουλεψαν? )και ας σταματηση πια αυτο το παραμυθι οτι οι Ελληνες δεν πηγαινουν σε σκληρες δουλειες ξερω πολλες μαναδες που ψαχνουν απεγνωσμενα για οποιαδηποτε δουλεια γιατι ο ανδρας ειναι ανεργος και τα νοικια τρεχουν και τα παιδια πεινανε.Τι θα πουμε σε ολους αυτους που παλια ευρισκαν να καθαρισουν εστω και της σκαλες της γειτονιας τους?Τι θα πουμε σε αυτους που καποτε ητανε νοικοκυριδες και τωρα μαζευουν τα απομιναρια της λαικης? Η... οτι φταινε οι μεταναστες γιατι εδω εχουν βρει τον τροπο να κανουν οτι θελουν ανεξελεγκτα"η εμεις θα πρεπει να μποικοταρουμε ολους αυτους που απο"φασιζουν" για μας .