Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Οι πολεμιστές του φωτός συσκέπτονται κατά του σκότους της Δεξιάς! Έτσι γράφεται η ιστορία!

Οι Flatliners Γιώργος Παπανδρέου και Γιάννης Ραγκούσης πειραματίζονται στα όρια φωτός και σκότους, ζωής και θανάτου, προσφέροντας ως πειραματόζωα τους εαυτούς τους. Είναι πανέτοιμοι για επικές και δραματικές μάχες με το σκότος που εκπροσωπεί ο καρατέκα της μίζας, ο τρομακτικός Ντάρθ Σίντιους Καραμανλής. Οι δύο μύστες-αγωνιστές έχουν κατακτήσει όλα τα επίπεδα της «Δύναμης» και βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον δάσκαλο Γιόντα που κατευθύνει το έργο τους, μέσω 100 και ενός σκυλιών της Δαλματίας και του Predator3, ο οποίος ξέρει τι κάνατε πέρσι το καλοκαίρι. Οι δύο πολεμιστές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σε όλα τα test τηλεπάθειας, τηλεκίνησης, ψυχομέτρησης, υπεράνθρωπης συμπεριφοράς και δυνατότητας πρόβλεψης του μέλλοντος. Ειδικά ο πρόεδρος Γιώργος δίνει τα ρέστα του στο φωτόσπαθο της Δύναμης. Πρόκειται για μια μάχη που ξεκίνησε "A long time ago, in a galaxy far, far away..." και βρίσκει το τελικό της στάδιο στον πλανήτη Γη με πρωταγωνιστές τους πολεμιστές του φωτός Παπανδρέου-Ραγκούση και guest star την κ. Καρακλιούμη Θεσλουκούμη.
Οι "πολεμιστές" είναι θυμωμένοι με τις σκοτεινές δυνάμεις της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των σκανδάλων και της σήψης. Σχεδιάζουν τις τελευταίες πινελιές της Ελλάδας που μας αξίζει και της διεθνούς σοσιαλδημοκρατίας. Πρόεδρε Γιώργο, πήρες την καρδιά μας, πήρες το μυαλό μας. πάρε να φοράς και το πουκάμισό μας! Πάρε και το πράσινο φωτόσπαθό σου , φόρεσε το αιμοβόρικο βλέμμα σου και τρέχα Μέγαρο Μαξίμου, να σφάξεις το δυνάστη Καραμανλή. Πέταξε το κεφάλι του στα σκυλιά της Δαλματίας και φύλαξε το κουφάρι στο κελλάρι της Ιπποκράτους, να το δείχνεις τρόπαιο στους εχθρούς του Σοσιαλισμού. ......Πρόεδρε σε παρακαλώ μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπί της Δύναμης στο πράσινο φωτόσπαθό σου, γιατί διαφορετικά θα σε ρουφήξει η Σκοτεινή Δύναμη της Δικτατορίας και μετά τι θα γίνουμε! Τουλάχιστον, για νάχουμε και καλό λογαριασμό, όταν πας Μέγαρο, μη φοράς τα πουκάμισά μας!
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος φόβος ενός Τζεντάι είναι να παρασυρθεί από τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης με την πρόκληση αρνητικών συναισθημάτων, όπως οργή, φόβος, μίσος. Οι Τζεντάι Γιωργάκης και Γιαννάκης δεν κινδυνεύουν διότι έχουν κατακτήσει τα ανώτατα στάδια του Σοσιαλισμού και της Δύναμης. Σε αυτά τα στάδια επιτρέπεται να οργίζεσαι, με τη Σκοτεινή Δύναμη ανήμπορη να παλεύει να διεισδύσει στο παρασυμπαθητικό του Γιωργάκη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ακίνητη, αμίλητη, αγέλαστη περιμένει(του κάκου) να βρει μια σκοτεινή τρύπα στο αργόστροφο μυαλό του Προέδρου!
Περιέργως στο σενάριο του «Εβδόμου Πολέμου» δεν υπάρχει Νταρθ Βέιντερ. Αναμένεται οσονούπω η μεταμόρφωση του Τζεντάι Γιωργάκη γιατί η "Οργή" μαζεύεται στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης των 11 ημερών. Μέχρι στιγμής, ο Πρόεδρος, την έχει γλυτώσει με ελαφρά τραύματα στην ποδηλασία, στα κανό και στον ανταγωνισμό στο τρέξιμο με άγριους σκύλους από την Ανδρομέδα. Αυτά τα κακόσκυλα δεν τα πάνε καθόλου καλά με τα γλυκούλικα σκυλάκια Δαλματίας. Τίποτα όμως δεν προδικάζει τα μελλούμενα. Το "βαθύ κράτος" της Σκοτεινής Πλευράς είναι μεγάλο και η «Αόρατη Απειλή» των Εργολάβων και Προμηθευτάδων έχει τεράστια υπομονή.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του Γιωργάκη Σκαϊγουώκερ Τζεντάι Ιπποτάι, στα ΣΣΜΕ (Συμπαντικά Σοσιαλιστικά Μέσα Ενημέρωσης), εμφανίστηκε κάθετος κατά του Σκότους: «Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με τη «Σκοτεινή Δύναμη». Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ με την τρομακτική χούντα του Ντάρθ Σίντιους Καραμανλή. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Είμαι μαθητής του Όμπι-Ουάν Κενόμπι, του φίλου μου του Μπεν, καμιά σχέση με το Μπένυ, τον άχρηστο συνταγματοτέτοιο που έχω μαζέψει στο κίνημα! Δε μ’ ενδιαφέρει η εξουσία της Σκοτεινής Ύλης του Σύμπαντος. Δεν μ’ ενδιαφέρει ούτε η δόξα, ούτε το χρήμα. Έχω τη Δύναμη μέσα μου και το χρήμα στα ταμεία μου. Καλά νάν οι τραπεζίτες και οι εργολάβοι του κινήματος. Εγώ γεννήθηκα στα σαλόνια της εξουσίας. Παλεύω με όλους τους Ιππότες του Κρατικού Φωτός για την εξουσία και την εξυγίανση της σκοτεινής πλευράς του Σύμπαντος. Τέλος στα δεξιά non stop πάρτυ της διαφθοράς και στην κατρακύλα της πατρίδας μας.Ζήτω το Πασόκ. Δεν καταθέτουμε τα πράσινα φωτόσπαθα. Θα κερδίσουμε την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος...Έχω μεγάλη αποφασιστικότητα. Το βλέπετε στα μάτια μου. Έτσι δεν είναι Ιππότη Γιάννη;"»
Κανένας "σεσημασμένος" νταβατζής, κανένα σκοτεινό μέσο ενημέρωσης, κανένα Άλιεν, κανένας Γκοτζίλα, κανένα Στρουμφάκι, κανένα Πόκεμον και κανένα Φάντασμα του Παρελθόντος δεν πρόκειται να ανακόψει τη φωτισμένη πορεία των Πράσινων Ιπποτών στο δρόμο για τα ανώτερα στάδια του σοσιαλισμού και το τελευταίο στάδιο της αναδιανομής του πλούτου προς τους χρηματοδότες του κινήματος..... Όλοι τρέμουν το φωτόσπαθο και την οργή του προέδρου Γιωργάκη!!! Ένα μπρρρρ σε λευκό θόρυβο συνδυασμένο με ρίγη τρόμου, διαπερνά τις γωνιές του σύμπαντος και ξεχύνεται στη σκοτεινή αιθέρια ύλη που περιβάλλει το χάος, για να γίνει αντιληπτό από όλους τους Αρχαίους Κακούς.... Αυτούς που έχουν συμμαχήσει με τη Δεξιά και βάζουν εμπόδια στην πορεία προς το Σοσιαλισμό. "Κάντε τόπο να περάσει το ΦΩΣ" ρε! "ΟΛΑ στο ΦΩΣ" και ΟΛΑ τώρα στο Γιώργο!!!
Μη χάσετε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ στο «κουρδιστό πορτοκάλι» με λεπτομέρειες για τις προσωπικές σχέσεις Χριστοφοράκου. Ο Siemenιάρης τα έχωνε αποκλειστικά και μόνο σε δεξιές τσέπες(δεν διευκρινίζεται αν οι τσέπες ανήκαν σε δεξιούς ή αριστερούς, αλλά σίγουρα εννοείται μόνο δεξιοί και ο Καραμανλής τα έπαιρναν). Οι αγωνιστές της δημοκρατίας και ισοπολιτείας έχουν τσατιστεί τα σφόδρα με τον άρχοντα της μίζας, τον γερμαναρά Χριστοφοράκο.... Τι τους πέρασε τους αγωνιστές του κινήματος; Δεν έχουν ψυχή αυτοί; ή μήπως δεν έχουν δεξιές τσέπες;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Σχεδιάζει αύξηση κεφαλαίου
Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σκέφτεται να προχωρήσει η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα είναι η δεύτερη μεγάλη τράπεζα μετά την Εθνική που προχωρά το τελευταίο διάστημα σε μία αντίστοιχη κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της fmvoice.gr, η Τράπεζα Πειραιώς σχεδιάζει να προχωρήσει άμεσα σε μία ευρεία αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Εθνικής.

Η αύξηση αυτή θα την βοηθήσει να αντλήσει την απαραίτητη ρευστότητα, έτσι ώστε να ενισχύσει τους δείκτες επάρκειάς της.
www.fmvoice.gr

GEORGE είπε...

TEΛΕΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ καλό. Αυτός ο Μπόνιος τόσο πολύ γλύφει το Γιωργάκη; Έλεος πια!

Ανώνυμος είπε...

Απολαυστικό