Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

έντονη παρουσία της Αστυνομίας και κατ’ οίκον έρευνες στον κάτω Μυλοπόταμο....

Μπλόκα στους δρόμους όλη τη νύχτα χθες και έρευνες σε διερχόμενα αυτοκίνητα και σπίτια, από μεγάλη ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων σε πολλά χωριά του κάτω Μυλοπόταμου, παρουσία Εισαγγελέα.
Αφορμή θεωρείται η επίθεση κουκουλοφόρου προχθές το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Περάματος, ο οποίος και «γάζωσε» το Τμήμα Ασφάλειας. Η επίθεση αυτή θεωρείται προσχεδιασμένη και καλά μελετημένη. Ο δράστης είχε παραγγείλει φαγητό από γνωστό fast food του Περάματος. Κατά την παράδοση της παραγγελίας απείλησε με όπλο τον οδηγό της μηχανής και του απέσπασε το δίκυκλο. Έφτασε στο Τμήμα και με πιστόλι των 9 mm έριξε επτά πυροβολισμούς. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε καμένη λίγη ώρα αργότερα, πολύ κοντά στο σημείο από όπου την είχε αρπάξει.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου Κωνσταντίνο Ντέλη:«οι συνήθειες δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Στην περιοχή είναι και λίγο εκδικητικοί. Ο Μυλοπόταμος ελέγχεται σχεδόν όλος από τις δυνάμεις. Κάπου μπορεί να έχουν κάποιο πάθος, κάποιο μίσος... Είναι και η αντεκδίκηση. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση γιατί στο κάτω μέρος περιπολούσαν δύο άλλοι αστυνομικοί».
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι βέβαιος ο εντοπισμός του θρασύτατου δράστη. Αν και έφερε κουκούλα, τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση - η οποία συνεχίζεται - είναι ικανά να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στα ίχνη του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο θέμα στα κανάλια οι Σίσσες!!!!