Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

νέο κρούσμα παραβατικότητας στο Μυλοπόταμο.

Θύμα αυτή τη φορά γιατρός του Κέντρου Υγείας Περάματος.

Ο τραμπουκισμός, η παραβατικότητα και η θρασύτητα κυριαρχούν στο Μυλοπόταμο της Κρήτης. Νέο θύμα τέτοιων συμπεριφορών είναι γιατρός του κέντρου Υγείας Περάματος που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το πόδι στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ο γιατρός δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ασθενή πριν καν προλάβει να τον εξετάσει. Συνήθως δημιουργείται θέμα με τη σειρά των ασθενών και συνήθως οι τσαμπουκάδες αρνούμενοι να υποστούν τη βάσανο της σειράς επιδιώκουν με οποιοδήποτε τρόπο την υποβίβαση ασθενών που μπορεί να περιμένουν ακόμα και από το πρωί τη σειρά τους και το γιατρό.
Το πρωτοφανές αυτό γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συναδέλφων του γιατρών και των εργαζομένων του κέντρου υγείας Περάματος. Ο διευθυντής του, ζήτησε σ’ημερα την αναστολή της λειτουργίας του καθώς όπως είπε κυριαρχεί στο σύνολο του προσωπικού έντονο κλίμα εκφοβισμού και ανασφάλειας.

Πριν λίγες μέρες στο 20ό Αναπτυξιακό Συνέδριο των απανταχού Μυλοποταμιτών που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου καταδικάστηκε το απαράδεκτο φαινόμενο της παραβατικότητας που ενδημεί στην περιοχή μας.

Οι συμμετέχοντες ζήτησαν να «χτυπηθεί» η παραβατικότητα και να εφαρμοστεί ο νόμος στον Μυλοπόταμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: