Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

οι περίφημες ευθύνες και οι βαλίτσες στο πόρισμα Ζορμπά!

Ο Ζορμπάς ενώ τόσους μήνες καθυβρίζονταν από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως εγκάθετος της Δεξιάς, τώρα ξαφνικά αποτελεί λέει για το σύστημα Πασόκ, μάνα εξ’ ουρανού. Γιατί αποδεικνύονται από το πόρισμά του, σύμφωνα με το καρτέλ νταβατζήδων και της παραπληροφόρησης, ευθύνες υπουργών και βαλίτσες με μαύρο πολιτικό χρήμα.

Και όλα αυτά στηρίζονται σε μπαρούφες κατασκευασμένες και σχεδιασμένες από την πρώτη στιγμή και που αναδεικνύουν το ύφος και το ήθος των «διψασμένων για εξουσία και χρήμα» μηχανισμών του Πασόκ.

Όλα αυτά τα φαιδρά στηρίζονται λέει σε εκμυστηρεύσεις του συνιδιοκτήτη της «Ακρόπολις» Σοφοκλή Πρινιωτάκη στον δημοσιογράφο Γ.Ντάσκα, ο οποίος έχει ενόρκως καταθέσει στην έρευνα Ζορμπά, σύμφωνα με τις οποίες η βαλίτσα με τη μίζα των 4,2 εκατ. € κατέληξε σε πολιτικό χώρο.

Έλεος…..μιλάμε για καραμπινάτη σκευωρία πασοκατσίδων. Ο υπερευνοημένος από το σύστημα Πασόκ Πρινιωτάκης, πνιγμένος στη διαφθορά , τα σκάνδαλα Πασόκ, στην κλοπή δημόσιου χρήματος εκμυστηρεύεται λέει σε πράσινο δημοσιογράφο, δηλαδή ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται, ότι η βαλίτσα του, τα κλοπιμαία κατέληξαν σε πολιτικό χώρο, που μην το ψάχνετε αυτός ο χώρος ω του θαύματος είναι σίγουρα η Νέα Δημοκρατία. Ο αρχικλέφτης Πρινιωτάκης εκμυστηρεύεται ότι ξέρεις δεν έκλεβα εγώ από το 1997, μού φτιαξε ο Ρέππας τόσους νόμους για να με ευνοήσει αλλά η βαλίτσα κατέληξε στα γραφεία κάποιου κόμματος…..δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία.

Το Πασόκ ως μητέρα όλων των σκευωριών είναι ολοφάνερο ότι λόγω πλήρους απουσίας θέσεων και προτάσεων παραμορφώνει την πραγματικότητα για μικροκομματικά οφέλη, υποβιβάζει πορίσματα αποκλειστικά και μόνο κατά το δοκούν και όποιον πάρει ο χάρος. Ο Πρινιωτάκης διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση αλλά μην ανησυχείτε φρόντισαν να καταγράψουν την εμπιστευτική συνομιλία τους, για νάχει το σύστημα Πασόκ αποκλειστικότητες. Σιγά πως θα άφηναν τη σκευωρία χωρίς μαγνητοφωνάκια ή βιντεάκια….τι τους περάσατε;

Ο Ζορμπάς ήταν υποχρεωμένος να καταγράψει τα πάντα γύρω από την υπόθεση που χειρίστηκε αλλά και εμείς πρέπει να ερευνήσουμε την ταυτότητα, την ιστορία και τις δεσμεύσεις των Πρινιωτάκηδων για να εξάγουμε ορθά συμπεράσματα.

Δυστυχώς αλλά σε όλη αυτή την ολοφάνερη προβοκάτσια στηρίζεται το σχέδιο του Πασόκ συνεπικουρούμενου από το σύστημα των νταβατζήδων για να ρίξουν λέει την Κυβέρνηση Καραμανλή…..φέξε μου και γλίστρησα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με το αρχιλαμόγιο, τον αρχικλέφτη και τον αρχιαπατεώνα Πρινιωτάκη θέλουν να κάμουν Κυβέρνηση. Μπράβο τους. Από μας εξαρτάται να μην τους αφήσουμε να περάσουν.
-Πασόκ;
-Όχι. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ουστ,
παλιολαμόγια.
φασιστοπασοκάκια,
που κάματε
τον αρχικλέφτη Πρινιωτάκη,
αξιόπιστο μάτρυρα.
Ας γελάσω....

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_6219.html