Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

να εφαρμοστεί ο νόμος στο Μυλοπόταμο.

Στο 20ό Αναπτυξιακό Συνέδριο των απανταχού Μυλοποταμιτών που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μελιδόνι Ρεθύμνου και συμμετείχαν όλοι οι φορείς της επαρχίας Μυλοποτάμου συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής αλλά και το φαινόμενο της παραβατικότητας που ενδημεί στην περιοχή μας. Οι συμμετέχοντες ζήτησαν να «χτυπηθεί» η παραβατικότητα και να εφαρμοστεί ο νόμος στον Μυλοπόταμο και σε όλες τις «γκρίζες» περιοχές της Κρήτης.

Το φαινόμενο της παραβατικότητας είναι συνεχές και μόνιμο στον Μυλοπόταμο, τα τελευταία χρόνια και αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της περιοχής. Μια μικρή μειοψηφία καταδικάζει και στιγματίζει ολόκληρη την περιοχή, που θέλει να αναπτυχθεί και να «ανοίξει φτερά» της στο μέλλον.

O πρόεδρος του Συλλόγου Μυλοποταμιτών Σπ. Τρούλης δήλωσε ότι «χρειάζονται πρωτίστως πολιτική βούληση και συγκεκριμένα μέτρα για να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του. Επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι».

Ο Σύλλογος Μυλοποταμιτών εξέφρασε τη δυσφορία του για τη συνεχιζόμενη παραβατικότητα στο Μυλοπόταμο, αλλά και στις άλλες «γκρίζες» περιοχές του νησιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πρόβλημα κάθε χρόνο το επισημαίνουμε στα συνέδρια, αλλά δυστυχώς διαιωνίζεται, γιατί υπάρχει αδιαφορία από τους αρμοδίους. Είναι ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα πριν να είναι αργά για τον τόπο, που θέλει την πρόοδο και την ανάπτυξη και καταδικάζει τις χασισοκαλλιέργειες, τις βομβιστικές και ένοπλες επιθέσεις, τις κλοπές, τις διαρρήξεις από τους ολίγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: