Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Μίλησε για τα ομόλογα ο Κολιοκώστας.....

Κόλαφος για το Πασόκ : δεν προκύπτουν ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Φτάνει πια με το γλειφιτζούρι των ομολόγων!

Μήνες τώρα ταλαιπωρεί την πολιτική ζωή του τόπου το Πασόκ με ευφάνταστα σενάρια, λάσπη και κίτρινη προπαγάνδα στο θέμα των ομολόγων. Ακόμα και η πρόσφατες «αποκλειστικές πληροφορίες» που υποτίθεται διένειμε ο Ζορμπάς σε παπαγαλάκια των πράσινων ΜΜΕ ήταν κατασκευασμένες στα υπόγεια της Χαριλάου Τρικούπη!


Με μεγάλη απορία βλέπαμε το Πασόκ και τους πασοκατσίδες να εμπλέκουν χωρίς κανένα στοιχείο πολιτικά πρόσωπα στο θέμα του σκανδάλου των ομολόγων χωρίς ποτέ όμως να φτάνουν στις ρίζες του προβλήματος που ανάγονται στην ίδρυση της «Ακρόπολι Χρηματιστηριακής» το 1997 και στους περίφημους νόμους Ρέππα, δηλαδή στις πραγματικές ρίζες του κακού που κληροδότησε η φωτισμένη ηγεσία του «Πανελλήνιου Σοσιαλισμού» στην «Επάρατη Δεξιά». Ο Καραμανλής προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο, στέλνει στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς που θα έπρεπε πολλά χρόνια τώρα να έχουν διερευνηθεί παρά ταύτα φωνάζει ο κλέφτης…το Πασόκ ήθελα να πω, για να φύγει ο νοικοκύρης.

Χθες ο Ζορμπάς διέψευσε κατηγορηματικά τις διάσπαρτες φήμες που τον ήθελαν να μοιράζει αποκλειστικά σε καταπράσινους δημοσιογράφους…φυσικά οι πληροφορίες που «έδινε» ήθελαν κυβερνητικά στελέχη να είναι αναμεμιγμένα στο σκάνδαλο των ομολόγων. Τώρα έχουμε την παρέμβαση Κολιοκώστα, του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί μη διαπίστωσης πολιτικών ευθυνών στην υπόθεση, μετά από επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο κ. Κολιοκώστας διευκρίνισε ότι το πόρισμα των 30 σελίδων που κατήρτισε ο κ. Ζορμπάς έχει διαβιβαστεί στον εφέτη ανακριτή κ. Γιώργο Λέκκα, ο οποίος διενεργεί κύρια ανάκριση για την υπόθεση και όχι στη Βουλή.

Ουσιαστικά εξελίξεις στην υπόθεση των ομολόγων αναμένονται σε δικαστικό επίπεδο στα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς τότε εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η εξέταση μαρτύρων και οι δύο εφέτες ανακριτές κ. Γ. Λέκκας και Γ. Χοϊμές θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τη διαδικασία λήψης απολογιών από τους κατηγορουμένους, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά μέχρι στιγμής τα πενήντα άτομα. Ως προς τις διοικήσεις των ταμείων όπου κατέληξε το δομημένο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ, ο κ. Ζορμπάς φέρεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «δεν ήταν ανίδεες».

Το Πασόκ φυσικά αρνείται να αποδεχτεί τις νέες εξελίξεις και θα αφοσιωθεί απ’ ό,τι φαίνεται ο αντιπολιτευτικός του λόγος στα ομόλογα. Σε τέτοια περίπτωση η ΝΔ απειλεί με καυτούς και πραγματικούς φακέλους πολλών δις που αφορούν τις μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στις οποίες ο ίδιος ο πρόεδρος Γιώργος μοίραζε τρελά δις χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα! Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο αντιμετώπισης της στείρας και λασπωμένης αντιπολίτευσης του Πασόκ.

11 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δηλαδη τα λεφτα δεν χαθηκαν;;;
Μην λεμε μαλακιες...

Παπουτσάκης είπε...

κεφάλαιο δε μπορεί να χαθεί στα ομόλογα. παιχνίδι έγινε με τη διαδρομή του ομολόγου από την "Ακρόπολις" σε άλλους αποδέκτες που σημαίνει ότι κάποιοι έπαιρναν μίζες. άλλο πράμα να αναζητούμε τους αποδέκτες της όποιας μίζας και άλλο να κατηγορούμε ανερυθρίαστα ότι έκλεψε τα λεφτά ο Αλογοασκούφης και ο Δούκας. Αυτό είναι λαϊκισμός και υποκρισία. Εξάλλου ενώ αυτό το παιχνίδι με τις μίζες των ομολόγων παίζεται τουλάχιστον 10 χρόνια τώρα και κυρίως από το 1999 για πρώτη φορά οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.....και μόνο αυτό είναι μια πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία!
Πάντως εγώ παπαγαλάκι σ' αυτό το θέμα των νταβατζήδων και του Πασόκ, που δεν έχουν καν ζητήσει συγνώμη για το τεράστιο έγκλημα του Χρηματιστήρίου.......δε γίνομαι.

Ανώνυμος είπε...

Όχι στην ΕΟΚ
των μονοπωλίων!

Hristos G. K. είπε...

Και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ (κκ Πρετεντέρης καί άλλοι εκλεκτοί) τι θα πούν τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Πάλι προσπαθείτε οι δεξιοί να μπερδέψετε τον κόσμο;
Το πόρισμα του Ζορμπά αφορά ΜΟΝΟ το βρώμικο χρήμα!
Θα πρέπει να μας πει δηλαδή που πήγαν τα λεφτά από τις μίζες (βαλίτσες)!
Αυτό είναι που κρύβει ο Καραμανλής!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τις βαλίτσες τις πήρε ο Πρινιωτάκης. Ρωτήστε το ΠΑΣΟΚ που πήγαν αυτά... Δικός τους σύμβουλος ήταν... αυτών και της νεολαίας τους!!!

Ανώνυμος είπε...

το πασόκ προσπαθεί να συμψηφίσει το τεράστιο έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τους κάθε λογής Νεονάκηδες που έχει μαζέψει μέσα στη σπείρα.....Γιατί ενώ δεν επιτρέπου στο Νεονάκη να κατέβει εκλογές παρά ταύτα τον καλύπτουν και τον έχουν στο κόμμα τους και αλωνίζει...Τους κρατά ο Νεονάκης και τον φοβούνται και δεν είναι μόνο ο Νεονάκης πολλά κλεμμένα του Χρηματιστηρίου βρίσκονται κατευθείαν στα κεντρικά ταμεία Πασόκ...εκεί μέσα να μπει ο Εισαγγελέας να δεις βρ4ώμα που θα βρει.

Ανώνυμος είπε...

tha ithela na moy pis ola afta thelis ke ta les 'h soy xefevgoyn?TIN STIHIODI NOIMOSINI TI DIATHETI O KATHE ELLINAS POLITIS OSTE NA KATALAVI POTE TON DOYLEVOYN KE POTE OHI.KATI POROMENI MONO POY KI AFTI KATALAVENOYN ALLA DEN THELOYN NA TO PARADEHTHOYN GIATI EHOYN ALLA SYMFERONTA KI ALLES DESMEFSIS APO PISO POY DEN TOYS AFINOYN NA EKFRASTOYN,TA LENE AFTA.MIN KATAPIEZIS TON PRAGMATIKO SOY EAFTO...XYPNA VASSILI!

Ανώνυμος είπε...

poy pigan ta lefta ton omologon oeo??

Ανώνυμος είπε...

Περίεργο αλλά το Πασόκ διαθέτει τόσα πολλά κομματόσκυλα, τόσα πολλά λαγωνικά και τον μεγαλύτερο Κλουζό όλων των εποχών, τον Καρχιμάκη και δεν ξέρουν που πήγαν τα λεφτά;
Πλάκα μας κάνουν ή μας κοροίδεύουν πατόκορφα;

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_6219.html