Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Ανανεώθηκε το antinews

Από σήμερα το http://www.antinews.gr/ λειτουργεί με την καινούργια του μορφή, στόχος της οποίας είναι να αναδείξει περισσότερο τον χαρακτήρα του ως ηλεκτρονικού περιοδικού πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ενημέρωσης. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και περισσότερο επαγγελματικό.
Οι αποκαλύψεις, οι έρευνες, οι αναλύσεις και τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας προβάλλονται στην κατηγορία Επισημαίνουμε. Πολύ καλή και η κατηγοριοποίηση στην κορυφή της σελίδας, με τις ετικέττες: Επικαιρότητα, Κόσμος , Αντιθέσεις , Antimagazine,Πατριδογνωσία, Ιστορία της Διαπλοκής, Τρομοκρατία , Επισημαίνουμε .
Η αρχική σελίδα ανεξαρτητοποιείται από το σύνολο των ειδήσεων και κάθε ξεχωριστή κατηγορία περιέχει διαφορετικές ειδήσεις. Το site ξεμπλοκάρει ουσιατικά από τη ροή συνεχών αναρτήσεων, όπως συμβαίνει στα περισσότερα blogs.
Στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανιζονται θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και Tag Cloud με τις κυριότερες ετικέτες της επικαιρότητας. Επίσης έχει προστεθεί το Reply στα σχόλια. Μια καινοτομία που επιτρέπει να απαντάτε στον συγκεκριμένο σχολιαστή και όχι σε όλους .
Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και στο interface του site αλλά και στην ευχρηστία του.
Καλή συνέχεια.

1 σχόλιο:

ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ είπε...

κολάει, φορτώνει τρομερα αργα και έχω 4ρα
δεν παει με τίποτα
οι σελίδες των θεματων τισ περισσότερες φορές δεν φορτώνουν