Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Μαύρη επέτειος:"σαν σήμερα τελείωσε το ναρκωτικό του Χρηματιστηρίου"

[από σχόλιο αναγνώστη]
Σαν σήμερα τελείωσε το ναρκωτικό του Χρηματιστηρίου, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, πριν από 9 χρόνια.
Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο Σημίτης έλεγε στους κατεστραμένους ας πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς
αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.
"Με χάντρες και καθρεφτάκια απευθύνθηκε στους ιθαγενείς του Ελλαδιστάν ο πονηρός Γιωργάκης. Μόνο γάμο δεν μας έταξε! Ανεφάρμοστα όσα υποσχέθηκε"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην Ελλάδα, η πασοκική λαίλαπα, πέτυχε την μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά προς τα πάνω, προς τις τσέπες των νταβατζήδων.
Είναι δυνατόν οι καναλάρχες να ξεχάσουν τέτοιο καλό;
Ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ...

ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΓΗΛΗΣ ΝΕΑ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 1,15%.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ.

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ.
ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ,ΚΟΝΤΟΣ,ΔΟΥΚΑΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΚΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΓΑΠ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ....
ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΡΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παραίτηση Νατάσας;

- Τώρα που η Ζαχαρέα σταμάτησε να προσποιείται πως είναι δημοσιογράφος, μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να πεις στη Νατάσα να σταματήσει να το παίζει γιατρός;

Πιτσιρίκος

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Καραμανλούγκος σώζουν την κατάσταση,
ούτε το γκιοργκάκι, που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και περιτριγυρίζεται από όλο το κακό συναπάντημα της αδίστακτης εικοσαετίας.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΝΤΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός μπορεί να ξεχάσει το χρηματιστήριο.
1.500.000 Έλληνες έχασαν τα πάντα στο μεγαλύτερο κόλπο που παίχτηκε εις βάρος του ελληνικού λαού.
Οι ίδιοι ακριβώς απατεώνες, η συμμορία Πασόκ, βρίσκεται και αυτή τη στιγμή δίπλα στον Γιωργάκη για να τον κάμουν πρωθυπουργό-μαριονέτα. Έχουν βρει άλλα κόλπα για νέες και πιο γερές αρπαχτές.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ). ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Η ΝΤΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

O μόνος σύμμαχος του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία είναι τα διαπλεκόμενα. Αυτοί θα σώσουν τον απλό κόσμο?
Ε,ρε γέλια!!!...!!!