Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ξευτίλα Πασόκ! Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση ότι ο Παπαδήμος δεν θα γίνει υπουργός του ΓΑΠ !!!

Ρεζίλι μας έκαμε πάλι ο Γιώργος! Τέτοιο χαστούκι ούτε στο όνειρό του! Ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος αρνήθηκε την πρόταση Παπανδρέου για συμμετοχή στο Επικρατείας(ο άνθρωπος είναι σοβαρός), τα γιουσουφάκια του κατεστημένου διέδιδαν ότι αρνήθηκε μεν αλλά θα υπουργοποιηθεί αργότερα.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση ότι ο Λουκάς Παπαδήμος δεν θα γίνει υπουργός τού ΓΑΠ. Τέτοιο χουνέρι δεν το περίμεναν! Ο Παπανδρέου, προσωπικά έπαιξε με σοβαρούς ευρωπαϊκούς θεσμούς και έχασε. Νόμιζε ότι στην Ευρώπη περνάνε τα κόλπα της φαιδράς πράσινης πορτοκαλέας και τα καραγκιοζιλίκια του Πασόκ.
Ουσιαστικά η Ευρώπη στέλνει και μήνυμα στο Γιώργο και το παρδαλό επιτελείο του για την «αποδοχή» του προγράμματός του. Στην έγκριση ελπίζει! Με αυτό το σκεπτικό πήγαινε! Η σημερινή εξέλιξη έχει και κρυφές παραμέτρους. Δεν έχουν καμιά ελπίδα τα πολυδάπανα σχέδια της προεδράρας του Πασόκ. Πάρτα πίσω του λένε, αλλά αυτός κάνει ότι δεν ακούει και δε βλέπει την τραγωδία που κυοφορούν οι επιπόλαιες παροχές του!
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα ξέρει να προστατεύει το όνομά της , την καλή της πίστη και την φερεγγυότητά της!

15 σχόλια:

F5PILOT είπε...

Το σχόλιό μου δεν είναι για σένα αλλα για τον Wolf που δεν έχει το θάρρος να αφήσει ανοικτά τα σχόλια.
Βρε απατεώνες για βάλτε την διεύθυνση του Reuters
να τη διαβάσουμε μόνοι μας. Εκτός από απατεώνες είστε και ηλίθιοι γιατί αναδημοσιεύεται την ναυτεμπορική χωρίς να διασταυρώσετε την είδηση.
Έλεος πια με την παραπληροφόρηση και την εμπάθειά σας.
Δεν υπάρχει τέτοια είδηση στο Reuters γιατί δεν έχει γίνει καμμιά ανακοίνωση από την ΕΚΤ.
Απλούστατα η Ναυτεμπορική παίζει πολιτικό παιγνίδι του ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να κλείσει το θέμα ή της ΝΔ για θέμα εντυπώσεων.

exastal επειδή σε έχω συμπαθήσει πρόσεχε λίγο τι αναδημοσιεύεις μη γίνεσαι τυφλό όργανο που σε εκμεταλεύονται. Και προσοχή δεν θέλω να πω ότι ο Παπαδήμας έρχεται η όχι απλώς το έψαξα και ρώτησα λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Ρεντίκολα στο ΠΑΣΟΚ.
Πω πω ξεφτίλα!!!!!!!

Παπουτσάκης είπε...

«Ο Παπαδήμος θα παραμείνει αντιπρόεδρος της ΕΚΤ». Με τη λητή αυτή δήλωση ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας έβαλε σήμερα και επισήμως τέλος στη σεναριολογία των ημερών, σχετικά με τη σαυμμετοχή του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Τη δήλωση αυτή μεταδίδει με τηλεγραφήμα του το Reuters και κλείνει εδώ κάθε συζήτηση γι' αυτό το ζήτηνα.

Νωρίτερα σήμερα το kathimerini.gr είχε γράψει ότι απομακρύνεται, χωρίς πάντως να αποκλείεται, το ενδεχομένο επιστροφής του κ.Λουκά Παπαδήμου στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι μια διερευνητική προσέγγιση των προθέσεων του αντιπροέδρου της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) έχει γίνει, χωρίς, όμως, να έχει πάρει τον χαρακτήρα συγκεκριμένης πρότασης. Η προσέγγιση έχει γίνει στο πλαίσιο της κατάρτισης του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αλλά από την πλευρά Παπαδήμου ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας δεν επιθυμεί, εν μέσω κρίσης, να διακόψει την θητεία του στη Φραγκφούρτη, και γι' αυτό είναι αρνητικός σε μια τέτοια εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία Παπαδήμου στην ΕΚΤ τερματίζεται τον προσεχή Ιούνιο. Ας σημειωθεί, τέλος, ότι σε σχόλιο του, που έχει «ανεβάσει» στο blog που διατηρεί στην εφημερίδα, βασικός αρθρογράφος των Financial Times προαναγγέλει τη μη έλευση Παπαδήμου στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου. Μένει να φανεί στην πράξη τί ακριβώς θα συμβεί. Ο ίδιος ο κ.Γιώργος Παπανδρέου, πάντως, που ρωτήθηκε σχετικά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/09/2009_297297

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχε

Παπουτσάκης είπε...

Συνέντευξη Τύπου Βγενόπουλου για ΟΑ

Συνέντευξη Τύπου για την Olympic Air θα παραθέσει την Πέμπτη το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG) κ. Ανδρέας Βγενόπουλος. Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον όμιλο πριν λίγο. Οπως έγινε επίσης γνωστό, τη συνέντευξη θα δώσει από κοινού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλος της Olympic Air κ. Αντώνη Συμιγδαλά.

F5PILOT είπε...

Τη δήλωση αυτή μεταδίδει με τηλεγραφήμα του το Reuters και κλείνει εδώ κάθε συζήτηση γι' αυτό το ζήτηνα.

Που είναι αυτό το τηλεγράφημα να το δω και εγώ ή δεν κάνει γιατί κάνει τζις;

Παραπολιτικά είπε...

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μετέδωσε το Σάββατο το "parapolitika.gr" ότι ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, δεν θα δεχτεί την πρόταση του Παπανδρέου να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ ανέφερε επισήμως ότι ο Παπαδήμος παραμένει στη θέση του μέχρι τη λήξη της θητείας του, στα μέσα του επόμενου έτους. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλο κόλαφο για τον ίδιο τον Παπανδρέου ο οποίος μέχρι και χθες το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ άφηνε ... υπονοούμενα ότι ο Παπαδήμος θα δεχτεί. Πρόκειται για προσωπική στρατηγική ήττα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που του κοστίζει διπλά καθώς στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας απέκλεισε τον Σημίτη από το Επικρατείας με τη δικαιολογία ότι η θέση προοριζόταν για τον Παπαδήμο. Το πιο άσχημο για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται- σε καμία περίπτωση- να έλθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παπανδρέου ψάχνει για το πρόσωπο που θα βάλει επικεφαλής στο Επικρατείας και ακούγεται το όνομα της Λούκας Κατσέλη.

stefanos είπε...

Λοιπόν με εσάς
δεν βγαίνει αποτέλεσμα....
χαχαχαχα...
Ας υποθέσουμε ότι ο ΓΑΠ
έκανε πρόταση στον "πως-τον-λένε"
να συμμετάσχει στο Επικρατείας
και να τον υπουργοποιήσει,
και τελικά ο κ. Λουκάς
(ο "πως-τον-λένε, δηλαδή)
δεν δέχτηκε...
Ε, και τι σημαίνει αυτό?
Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται?
Πάει να πει ότι στις εκλογές
η ΝΔ θα χάσει λιγότερο?
Μετά τις τόσες αποτυχίες σας
δεν βάλατε μυαλό.
Βάλατε έναν αστείο "γκαιμπελίσκο"
να διυλίζει τον κώνωπα
και να προσπαθεί να βγάλει
από τη μύγα ξύγκι...
Εννοώ (αν καταλάβατε)
ότι αντί πολιτικών προτάσεων
καταφεύγετε στις "σαβουριές",
επειδή
και ένοχη διακυβέρνηση είχατε
και επειδή χάνετε την εξουσία.
Το καράβι μπάζει νερά
και τις τρύπες παλεύετε
να τις φράξετε με τσιχλόφουσκες
και ότι σαβούρα βρείτε μπροστά σας.
(Μέχρι τις δηλώσεις
των εκπροσώπων του ΚΚΕ, του Λάος
και του ΣΥΡΙΖΑ δανείζεστε
υπέρ του ιερού αγώνα
κατά του ΠΑΣΟΚ).
Ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ προτείνουν,
ενώ εσείς
όχι μόνον στερέψατε
και απουσιάζει η μακρόπνοη πρόταση
αλλά ταυτόχρονα
ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
και για τα «έργα» και τις «ημέρες» σας
ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ…
Τέλος,
για να μην κουράζεστε τσάμπα
και να μην αλυχτάτε
φέρτε στο debate τον εκλεκτό σας
για να τελειώνουμε μια και καλή…
Στο ΠΑΣΟΚ περιμένουν πως και πως
γιατί δεν τον φοβούνται
(και για να σας τσιμπήσω
Ώστε να βγάλετε τα καλύτερα
Των αισθημάτων σας για μένα,
σας λέω:
Οι μάγοι τέλειωσαν!
Ο βερμπαλιστής «σχόλασε»)

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρη η νίκη της ΝΔ. Ο Παπανδρέου κάνει τα πάντα για να ξεφτιλίζεται. Ολαός δεν συγχωρεί τους ξεφτίλες.

F5PILOT είπε...

http://www.ft.com/comment/blogs

Επειδή εγώ δεν μπορεσα να τη βρω την είδηση πουθενα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Για τον λόγο αυτόν σας δίνω και την σελίδα των blogs Tων Financial Times

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα επιτέλους φτού-πέντε!

Η αξιοπιστία σου είναι αντίστοιχη του Γιωργάκη, το γνωστό επίπεδο alandalon.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος δεν αποδέχτηκε την πρόταση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου να επιστρέψει στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπουργού οικονομικών σε περίπτωση νίκης στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη στήλη «Στρατηγικός Επενδυτής» στην εφημερίδα, αυτό ανέφερε ο Ralph Atkins, επικεφαλής του γραφείου της Φρανκφούρτης της εφημερίδας Financial Times, σε σχετικό σχόλιο που δημοσιεύθηκε σε blog στη ιστοσελίδα της εφημερίδας.
Ο κ.Atkins διευκρίνισε ότι τυχόν παραίτηση του κ. Παπαδήμου θα δημιουργούσε προβλήματα στη λειτουργία της ΕΚΤ αφού είναι υπεύθυνος για ζητήματα χρηματοοικονομικής σταθερότητας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ε», ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός στο ενδεχόμενο ανάμιξής του στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα από τις προηγούμενες μέρες, για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα.

nooz.gr

stefanos είπε...

METRON ANALYSIS
7,9% ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
(Σήμερα, 14 Σεπτ. 2009)
ΠΑΣΟΚ 37,6%
ΝΔ 29,7%

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

http://blogs.ft.com/money-supply/tag/papademos/

Γιατί.. όλα ήταν φήμες δεξιές!!! ΟΥΣΤ πράσινα παπαγαλάκια...!!!

F5PILOT είπε...

@Vassilis
Βασιλάκη δεν το είπε κανείς αυτό. Ίσα ισα για να πούμε την αλήθεια εμένα μου μυρίζει δάκτυλος ΠΑΣΟΚ πίσω από αυτή την είδηση για να κλείσει το θέμα τώρα που είναι νωρίς. Ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι υπερ των καθαρών λόγων. Επομένως θα προτιμούσα μια δήλωση από τον ίδιο.
Όσον αφορά το πρόσωπο δεν του έχω και καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση μια και προέρχεται από την κάστα των τραπεζιτών. Θεωρώ τον Παπαδήμο, τον Αλογοσκούφη και τον Δούκα ανθρώπους των τραπεζών. Πραγματικά προτιμώ κάποιον άλλο στο υπουργείο από αυτόν.
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.
Το λάθος μου ήταν ότι έβαζα papadimos αντί papademos στο google.

stefanos είπε...

ΒΡΕ VASSILIS
ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ?