Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ξεφτιλίστηκε και πάλι το «Βήμα» της «δημοκρατίας» και του Πασόκ. Ευτυχώς δηλαδή!

Εις υγείαν του προβοκάτορα! Πάρτα ανώνυμε «Χαράλαμπε» της «δημοκρατικής» μπλογκόσφαιρας!
Με το παραμικρό λοιδορούν. Δεν αντέχουν να βλέπουν τον ηγέτη Γιώργο να χάνεται στη μέση του πελάγους και να ανταγωνίζεται σκυλάκια στο τρέξιμο. Τι ξευτίλα κι΄ αυτή. Αλλά μιας ξευτίλας, μύριες έπονται! Πώς να γλυτώσεις όμως όταν παίζεις με τη "φωτιά" των Γερμανών δικηγόρων. Καμιά σχέση με Μαντζουράνηδες και Τσοβόλες. Οι μεν σοβαροί, οι άλλοι «παιδιά του λαού». Αγωνίζονται για το «δίκιο του εργάτη»(τώρα πλάκα με κάνεις!) και τους «φουκαράδες» του κόμματος(χωρίς πλάκα!).
Κόλαφος για την αξιοπιστία του «Βήματος» η απάντηση που έδωσε ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου, στον Ραγκούση, τον συμπολεμιστή του προέδρου Γιώργου, στον αγώνα κατά του σκότους και της «χούντας του Καραμανλή». Ο δικηγόρος κάνει λόγο για “μια δήθεν δήλωση που έκανα στην ελληνική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»” και η οποία στάθηκε αφορμή για την επιστολή Πασόκ προς το πρόσωπό του. Με την επιστολή οι επικεφαλής του «κινήματος της δημοκρατίας» απαιτούσαν να μάθουν πότε και πόσα πήρε «η μεγάλη δημοκρατική παράταξη» από την Siemens.
Ο Γιώργος δεν ξέρει πόσα ακριβώς πήραν και πρέπει να μάθει επειγόντως, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσει ….. να κοιμηθεί! Έτσι και δεν κοιμηθεί ο Γιώργος δεν θα μπορέσει να κάμει εκατό πουσάπς, μόλις ξυπνήσει και θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η "δημοκρατία"! Άσε που θα περάσει άσχημες ώρες η Ελλάδα μια και οι παρδαλοί φίλοι της "Μεγάλης Αλλαγής" ταυτίζουν την Ελλάδα με το Γιώργο! Το κατάλαβε ο πρόεδρος και φωνάζει:"Κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα"! Το πίστεψε και ο ίδιος. Γιώργος και Ελλάδα μόνο "στο τούτο τους" διαφέρουν και λίγο πιο πεταχτά είναι τα αυτιά του προέδρου. Αλλά σε όλα τα άλλα φτυστοί, να μη μας βασκαθούν!
Το ερώτημα που πλανάται είναι από πού πήραν τις δηλώσεις του Κουρσάβε στο «Βήμα»; Ο ίδιος ο δικηγόρος επιμένει ότι «δεν δώσαμε ούτε στις 11.08.09, ούτε σε άλλη ευκαιρία στην αναφερθείσα εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της, εγκεκριμένη συνέντευξη του περιεχομένου αυτού»! Με ποιόν ακριβώς μίλησαν και ελαφρά τη καρδία κατασκεύασαν μια «πραγματικότητα» που απλά βόλευε την συγκεκριμένη στιγμή το κίνημα της καρδιάς τους και της τσέπης τους; Το είδαν στο φλιτζάνι ή πήγαν σε μάγισσες και χαρτορίχτρες;
Έϊ, εσείς παιδάκια της «δημοκρατικής» μπλογκόσφαιρας! Μην ακούτε και πολύ το «Βήμα» γιατί σας βλέπω στη λακκούβα με τα φίδια να σας ζώνουν! Αυτά παθαίνει όποιος τα βάζει με υπόδικους! Πάρτε "νίκες" νάχετε!

5 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Το κείμενο της επιστολής του κ. Κουρσάβε έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Ραγκούση,

Επιβεβαιώνουμε δια της παρούσης την παραλαβή της επιστολής σας της 18.08.09, με την οποία ζητάτε πληροφορίες για υποτιθέμενες πληρωμές της SIEMENS Α.Ε στο κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος σε μια δήθεν δήλωση που έκανα στην ελληνική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Σχετικά πρέπει να επισημάνουμε ότι, δεν δώσαμε ούτε στις 11.08.09, ούτε σε άλλη ευκαιρία στην αναφερθείσα εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της, εγκεκριμένη συνέντευξη του περιεχομένου αυτού, ότι θα ήμασταν σίγουροι, για το ότι ο πελάτης μας θα παρείχε αναλυτικές πληροφορίες, όταν απευθυνόταν σε μας σχετικό αίτημα.

Επειδή δυστυχώς δεν διαθέτω γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορώ να αντικρούω εσφαλμένες αναφορές.

Εμείς απλώς δηλώσαμε στη ελληνική κρατική τηλεόραση, ότι θα διαβιβάζαμε στον κ. Χριστοφοράκο κάθε μορφή γραπτού αιτήματος εκ μέρους τρίτων και ότι απορούμε για το ότι έως τα μέσα Αυγούστου 2009 δεν απευθύνθηκαν κανενός είδους ερωτήματα. Το αν βεβαίως ο κ. Χριστοφοράκος θα απαντήσει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις, επαφίεται αποκλειστικά σε δική του απόφαση.

Παρακαλώ να έχετε κατανόηση ότι σε υποθέσεις πελατών που αφορούν εκρεμμούσες διαδικασίες ενώπιον των γερμανικών δικαστικών αρχών δεν μπορούμε να κάνουμε κανενός είδους δηλώσεις σχετικά με τον πελάτη μας ή πόσο μάλλον να δώσουμε πιθανά αποδεικτικά στοιχεία και ότι συστήσαμε στον κ. Χριστοφοράκο εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων να μην κάνει κανενός είδους δηλώσεις.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται μόνο δηλώσεις Τύπου, ρητά χαρακτηρισμένες από εμάς ως τέτοιες και εγκεκριμένες ή τοποθετήσεις στο πλαίσιο τηλεοπτικών συνεντεύξεων».

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα!
Πολύ αστείο!
Αν και είναι για κλάματα
τα νούμερα της πράσινης
προπαγάνδας.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαν αυτό που λέγεται τσίπα ή ντροπή δεν θα έγραφαν επιστολές ή άρθρα. Ζητούν και την ψήφο του λαού οι ανεκδιήγητοι.

Ανώνυμος είπε...

....και με τον Γιωργάκη επικεφαλής! Και τον Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου.ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ακούσατε προσεκτικά και τις δηλώσεις Αντώναρου; Μίλησε εναντίον του Γιωργάκη και της "ηγετικής ομάδας του". Διαχωρίζεται πλήρως δηλ. ο Γιωργάκης με την παιδική χαρά του από το σοβαρό (ούτως ειπείν)ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Εγώ βλέπω άλλα πράγματα εν ευθέτω χρόνο...Θα του μείνει ο ΔΟΛος ή ο τελευταίος θα ανακρούσει πρύμναν;

Ανώνυμος είπε...

7:50 δηλαδή εσύ γουστάρεις τον Βενιζέλο που είναι κολλητός του Μητσοτάκη μέσω Μπακατσέλου.
Αμ δέν θα σου κάνουμε το χατίρι άν δέν του αρέσει του Βενιζέλου ας πάει να γραφτεί στην μελλοντική Νέα Δημοκρατία του 2010 που θα είναι στην αντιπολίτευση και θα έχει αρχηγό την Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη.