Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Η Ελλάδα έπαθε, αλλά δεν έμαθε από το όνειδος της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Θα συμφωνήσουμε πλήρως με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα.
Όχι φυσικά με τον τρόπο που το εννοεί εκείνος για την Κυβέρνηση. Αλλά για τη σχέση της ελληνικής κοινωνίας με το ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο τον σημερινό πρόεδρό του. Από το 1974 που ιδρύθηκε από τον Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε μια σχέση πάθους με το εκλογικό σώμα της Ελλάδας, στηριζόμενο σε δυο πυλώνες:
Τον διορισμό στο δημόσιο των μελών μιας οικογένειας μέχρι... τέταρτης γενεάς.
Και τη ληστεία των δημοσίων ταμείων, ώστε να μοιραστούν εν συνεχεία τα λάφυρα οι παρέες των «συντρόφων». Που στην αρχή φορούσαν ζιβάγκο, και σήμερα πουκάμισο για να επισκέπτονται τα καμένα.
Η Ελλάδα έπαθε, αλλά δεν έμαθε από το όνειδος της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις... το ξανασκέφτεται. Μόνο που πλέον θα μιλάμε για μαζική παράκρουση. Γιατί, δεν θα υπερψηφιστεί απλώς το ΠΑΣΟΚ, αλλά... το ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γιώργο! Το φαντάζεστε;
Αυτός ο άνθρωπος, που ούτε ποδήλατο δεν μπορεί να κάνει χωρίς να γκρεμοτσακιστεί, να αναλάβει να μας κυβερνήσει! Όσο απογοητευμένο και αν είναι ένα εκλογικό σώμα, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμά ότι υπάρχουν και τα χειρότερα. Και στην περίπτωσή μας, τα... χειρότερα είναι ο Jeffry Andrew Papandreou.

Ο «πεταλούδας»... ποδηλατάκιας... λάτρης του κανό... εχθρός των σκύλων που θέλουν να τον δαγκώσουν... γιος της Μαργαρίτας... λατρεμένος της Μαντλίν Ολμπράιτ... «δικός τους άνθρωπος»... Των Αμερικανών φυσικά!

"Καθημερινές Πινελιές"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'
Πειραιώς: Σχεδιάζει αύξηση κεφαλαίου
'
Σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου σκέφτεται να προχωρήσει η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα είναι η δεύτερη μεγάλη τράπεζα μετά την Εθνική που προχωρά το τελευταίο διάστημα σε μία αντίστοιχη κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της fmvoice.gr, η Τράπεζα Πειραιώς σχεδιάζει να προχωρήσει άμεσα σε μία ευρεία αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Εθνικής.

Η αύξηση αυτή θα την βοηθήσει να αντλήσει την απαραίτητη ρευστότητα, έτσι ώστε να ενισχύσει τους δείκτες επάρκειάς της.

http://www.fmvoice.gr/

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αρχίζουμε βρίζουμε και τον λαό τώρα χα χα χα χα
Μιλάμε για απίστευτη σχιζοφρένεια, παράνοια που ξεπερνά κάθε όριο.

GEORGE είπε...

εἶναι οἱ μοναδικοὶ (ἴσως καὶ παγκοσμίως), ποὺ εἶναι μέσα στῇ τρελὴ χαρὰ μετὰ ἀπὸ μία τέτοια καταστροφή, ἔχοντας τὴν μάταιη ἀλαζονικὴ ἐλπίδα τῆς ἐξουσίας, καὶ τὸ μόνο που καταφέρνουν να ἀποδείξουν εἶναι ὅτι τὸ μόνο που δὲ τους καίγεται καρφὶ εἲναι ἡ καταστροφή που ἔγινε.

Ὡς γνήσιοι ἐκφραστὲς τοῦ συστήματος basok (διαστροφή, μισαλλοδοξία, φανατισμὸς καὶ παραπληροφόρηση), ἀποδεικνύουν σὲ ἀπολυτο βαθμό, καὶ για πολλοστὴ φορὰ ὅτι "ὁ λύκος στην ἀναμπουμπούλα χαίρεται".

Πόσο σοφὲς εἲναι οἱ παροιμίες τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ!
Εὐτυχῶς γιατὶ ὑπάρχουν ἄκομα Ἕλληνες που διακρίνουν τὸ κενὸ (GAP) μεταξὺ ἐγκεφαλικὴς οὐσίας καὶ ἑλληνικῆς συνείδησης καὶ μὲ ἕνα μικρὸ ἀλματάκι περνᾶνε ἀπὸ πάνω.
Κρῖμα γιά σᾶς που πέσατε στο κενὸ καὶ τὸ μυαλὸ σᾶς ἔγινε σὰν πλυντήριο siemens ποὺ κάνει κύκλους.

Ἡ σχιζοφρένεια σὲ ὅλο της τὸ μεγαλεῖο!

Δυστυχῶς ἀνώνυμε (2:26 μμ), ἂν θεωρεῖς «λαὸ» ἕνα 10% ἀνεκέφαλων πασόκων τότε εἶστε ἄξιοι για βρύσιμο.

GEORGE είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
serf είπε...

Αν τελικα οι ελληνες κουζουλαθουν τελειως υπαρχει πιθανοτητα να εκλεγει ο ΓΑΠ.εκεινο που με ανησυχει ειναι η αδρανεια του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.εχει εγκλωβιστει σε συμβουλους και συμμβουλεςκαι δεν εχει ακομα καταλαβει ποιοι πραγματι τον αγαπουν και ειναι μαζι του και ποιοι τον σπρωχνουν να κανει λαθη ,για δικο τους μελοντικο οφελος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε, ο γιωργάκης ήταν για μπάνια;;;Τι εγραψε ο πολίτης σήμερα;;;

Agg3los είπε...

νομιζω οτι το πασοκ ποτέ δεν εδωσε τσαμπα λεφτα για κτισιμο και επισκευη καμμενων σπιτιων..μονο ευνοικα δανεια θυμαμαι..και τωρα που η Νδ δινει τζαμπα λεφτα για τα νομιμα σπιτια εννοειται..καποοιοι λενε οτι ειναι λιγα...

Ανώνυμος είπε...

O Πολίτης είναι το χειρότερο φασιστόμουτρο.