Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ο νέος ρόλος του Παπανδρέου

Με τετραγωνισμό του κύκλου μοιάζει η ανάδειξη των ηγετικών χαρακτηριστικών της προεδράρας του Πασόκ. Του φτιάχνουν γκάλοπ, του κάνουν πρόβες, τον μαζεύουν την αυγούλα, του απλώνουν τραχανά…. Τίποτα δεν αρκεί. Το ερώτημα είναι:έτσι και τον βγάλουν πως θα αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι "δεν είναι ελέφαντας", τη στιγμή που θα έχουν πείσει τον μισό ελληνικό λαό ότι αποτελεί τη λύση για όλα τα προβλήματά μας! Ο ελέφαντας εξάλλου έχει καλή μνήμη κάτι που δεν έχει ούτε το Πασόκ, ούτε τα παπαγαλάκια του! Επίσης τα παπαγαλάκια δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση. Προστατεύονται πλουσιοπάροχα από παρακρατικά οικονομικά κέντρα!
Στις τελευταίες εξελίξεις τον κρύβουν επιμελώς, ιδιαίτερα μετά τα κεριά τα σπαρματσέτα, μια και η κυβέρνηση περνά από μόνη της κοινωνικά ζόρια. Τα ΜΜΕ του «κινήματος» ανέλαβαν εργολαβικά να αποδείξουν ότι η χώρα βρίσκεται σε απόλυτο χάος, τίποτα δεν λειτουργεί, «δεν υπάρχει κράτος» και 5.000 περίπου «οργισμένοι» ανά την Ελλάδα, συνθέτουν μια «κοινωνική εξέγερση» και μια "δυναμική πλειοψηφία" που μάλλον κινείται στο μυαλό των καναλιών ή η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ερημίτες στα ψηλά βουνά!
Γιατί η κοινωνία βιώνει την εξέγερσή τους ως οργή ενάντια στην βία των κουκουλοφόρων και ως οργή ενάντια στην παραπληροφόρηση των δήθεν «δημοκρατικών» ΜΜΕ. Μέχρι στιγμής εκφράζεται πολιτικά μόνον εναντίον του Αλαβάνου και του Τσίπρα. Αλλά τίποτα δεν προεξοφλεί το γύρισμα ενάντια στο Πασόκ και τα λοβοτομημένα ΜΜΕ του! Τα πάντα εξαρτώνται από το βάθος της παγκόσμιας κρίσης και οι επικοινωνιολόγοι των καναλιών ξέρουν πολύ καλά ότι τα οφέλη του κόμματός τους είναι περιστασιακά και παροδικά. Θα τα πάρει και θα τα σηκώσει η πρώτη επιτυχία του Καραμανλή.
Στο Πασόκ καθυστέρησαν πάρα πολύ να καταδικάσουν τις «κουκουλωμένες» βιαιότητες γιατί περίμεναν τα δημοσκοπικά οφέλη. Κινούνται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τις επόμενες δημοσκοπήσεις! Οι δε καταδίκες δεν ήρθαν από επίσημα χείλη αλλά από δορυφόρους του πασοκικού συστήματος όπως τον Πάγκαλο και την εσωτερική αντιπολίτευση των Βενιζελικών που έχει πολύ καλά πρόσφατα «δείγματα λόγου και γραφής».
Μόλις πριν λίγες μέρες δόθηκε εντολή -πολύ καθυστερημένα- από το σύστημα του προέδρου Γιώργου να διαχωριστούν μαθητές και κουκουλοφόροι αν και ακόμα υπάρχουν στο κίνημα τύποι που πιστεύουν ότι περνάμε μια κοινωνική εξέγερση εναντίον του Πρωθυπουργού, προσωπικά. Περνάμε μια παγκόσμια κρίση κύριοι του Πασόκ και όσο επιμένετε μόνο στη βουλιμία για εξουσία δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να μας θυμίζετε τον παλιό κακό εαυτό σας που δεν θέλουμε ποτέ να ξανασυναντήσουμε…….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

Ανοχή τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

(Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).