Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

στο μικροσκόπιο των αμερικανικών αρχών η αμερικανοσκοπιανή οργάνωση UMD

Στο μικροσκόπιο της Γενικής Εισαγγελίας της περιοχής της Ουάσιγκτον (περιφέρεια Columbia) βρίσκεται σκάνδαλο με απρόσμενες πολιτικές εξελίξεις(στο εσωτερικό των ΗΠΑ) με βασικό πρωταγωνιστή τον ηγέτη και καθοδηγητή της σκοπιανής προπαγάνδας στις ΗΠΑ κ. Meto Koloski (στη φωτό δεξιά) ενώ παράλληλα δουλεύει και για λογαριασμό αμερικανικής εταιρίας που κάνει lobby στους Τούρκους

Ο Koloski ηγείται της πασίγνωστης για την προκλητική και δημόσια πολιτική συμπεριφορά της Αμερικανο-Σκοπιανής πολιτικής οργάνωσης UNITED MACEDONIAN DIASPORA., […2…], μιας υποτίθεται μη κερδοσκοπικής οργάνωσης.

Στη γενική εισαγγελία της Ουάσιγκτον ερευνώνται επώνυμες και ενυπόγραφες, καταγγελίες με επισυναπτόμενα συγκλονιστικά στοιχεία που αφορούν σκαστές παρανομίες στη δράση της οργάνωσης αλλά και του Koloski. Στο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς εμπλέκεται και ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του δημοκρατικός βουλευτής του New Jersey, Bill Pascrell (Mr, Thank you Macedonia!).

Οι έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελίες Ελληνοαμερικανού για σειρά παραβιάσεων αμερικανικών νόμων και παρανομιών που τελούνται εδώ και τρία χρόνια από τον εν λόγω Αμερικανό Σκοπιανό οργανισμό! Νόμοι και κανονισμοί που συστηματικά, κατ επάγγελμα και κατά συρροή παραβιάζονται προφανώς εν γνώσει πολιτικών αρχών που ανέχονταν, ενθάρρυναν ή συγκάλυπταν εξόφθαλμες παρανομίες στη δράση της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: