Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Give Me a Break: Global Warming!

The Anti “Man-Made” Global Warming Resource



Μετά την προπαγανδιστική ταινία του Al Gore:'An Inconvenient Truth' και κάποιους φανατικούς-περίεργους περιβαντολλόγους ο κόσμος έχει οδηγηθεί σε μια μαζική υστερία βασισμένη όχι στην επιστημονική γνώση αλλά στη σύγχυση διαφορετικών μεταξύ τους επιστημονικών απόψεων.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι το προκαλούμενο από τον άνθρωπο CO2 είναι η αιτία της ήπιας 0.6c αύξησης στη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών. Το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) δεν είναι ρύπανση, η ρύπανση δεν έχει καμία σχέση με την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, ο Al Gore και η ταινία του είναι άλλη μια απάτη και δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας και του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ ο πλανήτης και στο παρελθόν υπήρξε θερμότερος!

Σύμφωμα με πολλούς επιστήμονες, η Ανταρκτική δε λειώνει, ο πάγος δεν μπορεί να επηρεάσει τη στάθμη της θάλασσας, οι πολικές αρκούδες δεν κινδυνεύουν από εξαφάνιση και υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία για τα φυσικά αίτια της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου όπως η αυξανόμενη ηλιακή δραστηριότητα και οι τροχιακές παραλλαγές.

Η υποτίθεται προκαλούμενη από τον άνθρωπο παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου (scam) αποτελεί «θεωρητική εφεύρεση» που στοχεύει στον επηρεασμό του ενεργειακού ανταγωνισμού και στην υπονόμευση των απελευθερωμένων και αναπτυγμένων δυτικών κοινωνιών. Η απότομη άνοδος των «γοητευτικών» οικολογικών κινημάτων ενισχύθηκε από πρώην-κομμουνιστές και φανατικούς νεο-σοσιαλιστές που έχουν καιρό τώρα εγκαταλείψει την επιστήμη και την έχουν αντικαταστήσει με την πολιτικοποιημένη, δήθεν επιστημονικά αναγνωρισμένη, περιβαλλοντική "θρησκεία τους".


"Εάν λές ένα ψέμα πολύ μεγάλο και συνεχόμενα, οι άνθρωποι τελικά θα σε πιστέψουν "
-
Joseph Goebbels, Nazi Propaganda Minister

Δεν υπάρχουν σχόλια: