Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Τα διεστραμμένα και κρατικοδίαιτα ελληνικά ΜΜΕ

Ξεπερνω τον ρολο που παιζουν στον τοπο μας τα παρακλαδια των διεθνων ΜΚΟ και το Ιντερνετ με τους χιλιαδες Bloggers και τα αντιεξουσιαστικα και αντεθνικα Websites τους, παραπεμποντας σε προηγουμενες μελετες μου για τις δρασεις τους, που δημοσιευθηκαν στο berlin-athen.eu. Σημερα θα αναφερθω, εν συντομια, στα ελληνικα ΜΜΕ .
Πιανοντας στα χερια σου μια απο τις μεγαλες καθημερινες εφημεριδες, εχεις την εντυπωση, οτι προκειται για ενα δοχειο γεματο με σκατα (σκανδαλα, ψευδη, ρουφιανιες κ.α.), τα οποια συντακτες και δημοσιογραφοι ανακατωνουν καθημερινα με μια τεραστια κουταλα που τους δωσαν στο χερι, για να βρωμανε οσο το δυνατον περισσοτερο. Και οταν η βρωμα που αναδυει ενα σκανδαλο, μια συκοφαντια η μια ψευδολογια εξατμισθει, καταπιανονται με το επομενο και ουτω κα’ εξης.
Η βορβορωδης αυτη κατασταση εχει ξεπερασει πλεον καθε οριο ανοχης, τετοιες εφημεριδες μονο με γαντια μπορεις να πιασεις στο χερι σου. Και για να παρακολουθησεις ενα τηλεοπτικο προγραμμα πρεπει να βαλεις παρωπιδες και να βουλωσεις τ’ αυτια σου, σαν τον Οδυσσεα. Οι λεγομενοι δημοσιογραφοι και οι ιδιοκτητες των μεσων αυτων φαινεται να ειναι προθυμοι για τα τριακοντα αργυρια που παιρνουν να πουλησουν ακομη και τη μανα τους, η μονη εξειδικευση που εχουν, ειναι η υποκρισια, το ψευδος και η συκοφαντια. Πολλοι μαλιστα το παιζουν και αριστεροι, „συντροφια“, οπως εγραφε ενας αναγνωστης στην εφημεριδα Μακεδονια της Θεσσαλονικης, «που θα κάνουν με τα καμώματα τους τον Μάρξ να ξυρίσει τα γένια του και τον Λένιν να βγάλει μαλλιά!».
Ειναι ομως αυτοι που "δουλευουν" και εχουν για καποιους λογους γινει δημοφιλεις, οπως καποιος Θεμος, που για τις υπηρεσιες του (προς ποιον;) ειχε στον λογαριασμο του 5 εκατομμυρια Ευρω (απο που;). Με τετοια ΜΜΕ δεν ειναι καθολου παραξενο, που ο ελληνας πολιτης βρισκεται σε τελεια συγχιση και οτι η πολιτικη και κοινωνικη ζωη της χωρας εχει αποσταθεροποιθει τελειως.
Σαν αντιπροσωπευτικές μαργαριτες του ειδους θα ξεχωρζα την „Ελευθεροτυπια“, „Τα Νεα“, «Το Βημα» και τον «Ελευθερο Τυπο», που εκπληρουν ολους τους ορους του τηλεκατευθυνομενου τυπου που διαπιστωσε ο Fred Landis στην Λατινικη Αμερικη (ενα παραδειγμα εινε οι αλλαγες που σχεδιαζονται στον «Ελευθερο Τυπο» με «τα «πολιτικα που θα μεταφερθουν απο τις τελευταιες σελιδες μπροστα!», τα ρεπορταζ που θα δοθει κατευθυνση να εχουν νευρο και τις πολλες σελιδες που αρχισε να αφιερωνει στον Γιωργακη» (Ελευθερος Τυπος της 14.09.08). Τα εντυπα αυτα δεν εχουν σκοπο την πληροφορηση, αλλα την παραπληροφορηση του Ελληνα, ακριβως διοτι δημοσιευουν μερικες φορες και καποια αρθρα της προκοπης. Οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι πολυτιμες, οχι ομως για την Ελλαδα, αλλα για τον ηγεμονα, που τα χρησιμοποιει για να περναει την απο μεσα τους την πολιτικη του βουληση. Αν, οπως φαινεται, θα βγαλουν τελικα τον «βασιληα» Καραμανλη σαχ ματ, θα ειναι αυτο πραγματικα καλο για την Ελλαδα; Η ερωτηση φαινεται να μην τους απασχολει καθολου.
Στο ιδιο μηκος κυματος και η κρατικη ΝΕΤ, αντρο της Πασοκοκρατιας, των «αριστερων» και των ξενων μυστικων υπηρεσιων, που κατηντησε προσωπικος τηλεοπτικος σταθμος του Γιωργακη. Η τακτικη των ισων αποστασεων αν αμεσα στα πολιτικα κομματα που ακολουθει η ΝΕΤ ειναι φαρσα. Παραδειγμα: Οταν στις ειδησεις γινεται αναφορα σε καποιο κυβερνητικο μετρο, σε σχεδιο νομου η στην ανακοινωση καποιου υπουργου, η κυρια Χουκλη, με το υφος ιεροεξεταστη που παιρνει σε τετοιες περιπτωσεις, παρουσιαζει πριν απο την αναφορα, καποιον αντιπροσωπο της αντιπολιτευσεως, εναν συνδικαλιστη η καποιον οργισμενο τραμπουκο, που αρχιξει να κατηγορει την κυβερνηση, οτι χτυπαει με το μετρο, που ακομη δεν μαθαμε, τους χαμηλομισθους και την φτωχολογια, οτι ειναι η καταστροφη για τα φτωχα στρωματα της κοινωνιας, για την νεολαια των 700 Ευρω η για καποιο συνδικατο. Την εχω δει επισης να μιλαει, με το ιδιο υπεροπτικο υφος, και με τον υπουργο οικονομιας, κατηγορωντας τον για τις αδικιες που γινονται στους φτωχους απο τα μετρα που παιρνει, σαν ναταν του υπουργειου κοινωνικης προνοιας, κι’ εκεινος, με φουκαριαρικο υφος, να προσπαθει να δικαιολογηθει.
Με τετοια (παρα)πληροφορηση δεν ειναι παραξενο, οτι ο διαμορφωθεις πολιτικος οριζοντας του Ελληνα περιοριζεται στα συμβαινοντα μονο στην Ελλαδα και ιδικοτερα σε μια διαμετρο 2-3 χιλιομετρων γυρω απο το Συνταγμα και το Κοινοβουλιο και ειναι τελειως αποσυνδεδεμενος απο οσα συμβαινουν διεθνως. Τα προβληματα που αντιμετωπιζει σημερα η Ελλαδα λογω της διενεξεως ΗΠΑ-Ρωσιας στο θεμα του αγωγου πετρελαιου δεν θεματοποιουνται σχεδον καθολου.
Εμμανουηλ Σαριδης:"Big Game"

10 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Συμφωνία Πούτιν - Τιμοσένκο για το φυσικό αέριο
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ουκρανή ομόλογός του Γιούλια Τιμοσένκο ολοκλήρωσαν σήμερα ένα πρωτόκολλο συμφωνίας με στόχο την επίλυση του ευαίσθητου θέματος της τιμής του ρωσικού αερίου που πωλείται στην Ουκρανία, ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο.

«Ο κ. Πούτιν και η κυρία Τιμοσένκο συμφώνησαν σε ένα πρωτόκολλο συμφωνίας σχετικά με το αέριο που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια τελική συμφωνία μεταξύ της Gazprom και της Naftogaz», ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο που τονίζει ότι η συμφωνία αναφέρεται στην ρωσική εταιρεία αερίου και στην ουκρανική.

Οι δύο πολιτικοί ηγέτες είχαν τις συνομιλίες τους στην κατοικία του Ρώσου πρωθυπουργού κοντά στη Μόσχα.

Η κυρία Τιμοσένκο επισκέπτεται τη Μόσχα με στόχο της να επιτύχει διαπραγμάτευση «για την προετοιμασία μιας μακρόχρονης συμφωνίας στην παράδοση ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουκρανία», όπως ειπώθηκε στο Κίεβο.

«Έχουμε την πιθανότητα να επιτύχουμε μια στρατηγική συμφωνία στην τιμή αγοράς», δήλωσε η κ. Τιμοσένκο κατά την έναρξη των συνομιλιών της με τον κ. Πούτιν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία εξαρτάται αποκλειστικά από τη Ρωσία όσον αφορά την ενέργεια και τα δύο τελευταία χρόνια οι σχέσεις των δύο χωρών κυριαρχούνται από τον λεγόμενο «πόλεμο για το αέριο», με πιο σοβαρή επιδείνωση το 2006 όταν σημειώθηκε μια σύντομη διακοπή παράδοσης αερίου που περνά από το ουκρανικό έδαφος προς την Ευρώπη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/10/2008_250645

Παπουτσάκης είπε...

Προ των πυλών η κρίση στην αγορά ακινήτων του Καναδά
Ο κίνδυνος της κρίσης για την αγορά των ακινήτων βρίσκεται προ των πυλών και για τον Καναδά, προειδοποιεί ο Ρόμπερτ Σίλερ, έγκριτος οικονομικός αναλυτής και καθηγητής του Πανεπιστημίου Yale.

O Robert Shiller συνδημιουργός της λίστας τιμών ακινήτων Case-Shiller index είπε πως η κρίση στην αγορά των ακινήτων στις ΗΠΑ, πρόερχεται από τη νοοτροπία κάποιων επιχειρηματιών που θέλουν να βγάλουν γρήγορα και εύκολα χρήματα πιστεύοντας πως η αγορά των ακινήτων ολοένα θα αυξένεται.

Παρότι ο Καναδάς δεν έχει γενικά τιμές-φούσκες, ωστόσο ο δρ Σιλερ επιμένει πως η καναδική αγορά ακινήτων μοιραία θα υποστεί τις βλαβερές συνέπειες της γειτονικής κρίσης.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως έχει σημειωθεί έκρηξη τιμών σε πόλεις όπως Edmonton, Calgary, Vancouver αλλά κι εκεί μετά την αναστάτωση οι τιμές των ακινήτων πέφτουν.

Ο διεθνής οικονομολόγος σε συνάντηση κορυφής για την οικονομία στο Οντάριο είπε επίσης πως είναι έκπληκτος που η οικονομία του Καναδά κρατάει καλά έναντι των ΗΠΑ, τονίζοντας πως υπήρξε περισσότερη περίσκεψη στο τραπεζοοικονομικό σύστημα της χώρας.

Ωστόσο, η βιομηχανία του Οντάριο και του Καναδά στενάζει με την ελαφριά ύφεση που άρχισε να σημειώνεται από τις αρχές του τρέχοντος έτους, καθώς εργοστάσια άρχισαν να κλείνουν και να απολύονται χιλιάδες εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τον Σίλερ, το σχέδιο οικονομικής διάσωσης που ψηφίσθηκε από τις ΗΠΑ προσφέρει μόνο πρόσκαιρη λύση στο βαθύ πρόβλημα αλλά αποτελεί την ιστορική ευκαιρία για να γίνουν δομικές αλλαγές στο σύστημα ούτως ώστε να συγκρατηθούν από την απόλυτη κατρακύλα οι οικονομίες των ομόρων χωρών ΗΠΑ-Καναδά.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/10/2008_250625

Παπουτσάκης είπε...

ΔΝΤ: Δυσάρεστες οι εκτιμήσεις για ΗΠΑ, σε καλύτερη θέση η Ε.Ε.
Επιβράδυνση για την Ευρώπη και όχι ύφεση προβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) συμπέρανε στο τέλος μακρού πορίσματός των οικονομολόγων του, με θέμα τα αίτια της παρούσας οικονομικής κρίσης διεθνώς, ότι «πιθανολογείται (μακρά, αισθητή) επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας, διαπιστώνοντας παράλληλα «ότι από μια απότομη προσγείωση των δεικτών της διεθνούς οικονομίας η Ευρώπη, συγκριτικά, θα μπορέσει να ξεγλιστρήσει καλύτερα».

Μεγάλο τμήμα του πορίσματος αυτού αφορά στη σύγκριση της παρούσας με προγενέστερες κρίσεις της διεθνούς οικονομίας. Έτσι, αναδεικνύεται η «διαχρονική» παράμετρος ότι, όταν εκδηλώνεται ύφεση ειδικά στον τραπεζικό τομέα, τότε αναπόφευκτα η οικονομική δραστηριότητα στο πλαίσιο του κράτους επιβραδύνεται και πολύ αλλά και για πολύ καιρό...

«Επομένως, προκύπτει η ανάγκη το δημόσιο να προικοδοτεί τις αγορές σε μεγάλο βαθμό (έναντι των υστερούντων, κατ'ανάγκην, τραπεζών) με χρήμα, κάνοντας μια 'ενεργητική' παρέμβαση στα οικονομικά δρώμενα, υπογραμμίζεται από το ΔΝΤ, υποκαθιστώντας άρα τις τράπεζες και εξομαλύνοντας το ίδιο -κατ΄αυτόν τον τρόπο τις «αιχμηρές γωνίες» στη διαδρομή της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας και, τέλος, συμβάλλοντας στην οικονομική σταθεροποίηση.

«Μπορεί η οικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ να εξελιχθεί ακόμα πιο άσχημα» τονίζεται στο πόρισμα του ΔΝΤ.

Ευρωζώνη: επιβράδυνση κι όχι ύφεση

Αντίθετα, στο χώρο της ευρωζώνης «το σενάριο πιθανώς θα είναι απλή επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης κι όχι η ύφεση δεδομένου, μάλιστα, ότι στην ευρωζώνη οι οικονομικοί δείκτες τροποποιούνται με χρονική υστέρηση, έναντι των αντίστοιχων αμερικανικών».

Προς επίρρωση του ισχυρισμού του, το ΔΝΤ αναδεικνύει ιδίως την παράμετρο της πολύ μεγαλύτερης της αμερικανικής ευρωπαϊκής αποταμίευσης. Παράλληλα θυμίζει ότι και κατά τις προηγούμενες αμερικανικές οικονομικές κρίσεις έλειψαν φανερά οι ιδιωτικές αποταμιεύσεις, ενώ περίσσεψαν οι πιστώσεις πάσης φύσης και τα «δημιουργικά» ενεργητικά στους εταιρικούς ισολογισμούς, προς προσπορισμό χρηματιστηριακών κεφαλαίων...

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/10/2008_250644

Παπουτσάκης είπε...

Τρισέ: Μεγάλος ο κίνδυνος επιβράδυνσης στην ευρωζώνη
Ικανοποιημένος με την απόφαση της ΕΚΤ, ο Τρισέ επεσήμανε τις διαφορές με την περίπτωση των ΗΠΑ.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διατήρησε το βασικό επιτόκιο στο 4,25%, όμως, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ζαν Κλόντ Τρισέ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξέτασαν το ενδεχόμενο μείωσης των επιτοκίων, καθώς η οικονομία της ευρωζώνης υποχωρεί ενώ περιορίζονται οι πληθωριστικοί κίνδυνοι.

Ειδικότερα ο Ζ.Κ.Τρισέ δήλωσε -κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου μετά τη σημερινή συνεδρίαση- πως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ αναγνώρισαν «το ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο της αβεβαιότητας που απορρέει από τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις χρηματοπιστωτικές αγορές». Όπως είπε «η οικονομική δραστηριότητα στην ευρωζώνη εξασθενεί με περιοριζόμενη εσωτερική ζήτηση και πιο στενούς όρους χρηματοδότησης».

Σε ότι αφορά τον πληθωρισμό, ο επικεφαλής της ΕΚΤ επισήμανε πως «ο ετήσιος πληθωρισμός είναι πιθανό να παραμείνει αρκετά πάνω από τα επίπεδα που αρμόζουν στη σταθερότητα των τιμών για ένα διάστημα», αλλά, όπως πρόσθεσε «με τη μείωση της ζήτησης, οι κίνδυνοι για τη σταθερότητα των τιμών περιορίστηκαν σε κάποιο βαθμό, χωρίς όμως να έχουν εξαφανιστεί».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Τρισέ ανέφερε πως το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ συζήτησε σήμερα και το ενδεχόμενο μείωσης των επιτοκίων. Όπως σημείωσε «για να πάρουμε την απόφαση μας εξετάσαμε δύο περιπτώσεις - η πρώτη ήταν να διατηρήσουμε τα επιτόκια αμετάβλητα και η δεύτερη να μειώσουμε τα επιτόκια» και κατέληξε ότι «το συμπέρασμα μας είναι ότι ήταν σωστό, να λάβουμε την απόφαση για να παραμείνουν τα επιτόκια όπως είχαν».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι και οι 81 οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Ρόιτερ, ανέμεναν τη σημερινή απόφαση για τη διατήρηση των επιτοκίων στο ίδιο επίπεδο για 3ο συνεχόμενο μήνα, εξαιτίας της ανησυχίας σε σχέση με τις πληθωριστικές πιέσεις. Έχοντας «πιάσει» ποσοστό της τάξης του 4% τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ο πληθωρισμός υποχώρησε στο 3,6% το Σεπτέμβριο, αλλά παραμένει αρκετά πάνω από το στόχο του 2%.

Πάντως, μεταξύ των οικονομολόγων είναι ευρεία η πεποίθηση ότι η μείωση των επιτοκίων είναι αναπόφευκτη, το μόνο ερώτημα που παραμένει ανοικτό είναι το πότε.

Σε ερώτηση σχετικά με το ποια είναι η άποψη του για το ενδεχόμενο διαμόρφωσης ενός σχεδίου διάσωσης των τραπεζών στην Ευρώπη, στα πρότυπα του σχεδίου Πόλσον στις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ ανέφερε πως «δεν έχουμε ομοσπονδιακό προϋπολογισμό και συνεπώς η ιδέα ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που έγινε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού δεν ταιριάζει στην πολιτική δομή της Ευρώπης, με τη δομή των θεσμών της Ευρώπης». Όμως, όπως σημείωσε, «υπάρχουν περιπτώσεις που χρειαζόμαστε αποφάσεις από τις κυβερνήσεις», εξηγώντας ότι αυτό αφορά εξαιρετικές περιπτώσεις όπου η χρηματοπιστωτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα και η ΕΚΤ έχει πράξει όλα όσα θα μπορούσε.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/10/2008_250629

Cookie είπε...

Δες συμπτωση. Ο πατερας μου, με προφανως αντιθετες πολιτικες ιδεολογιες απο τις δικες σου, λεει πως η ΝΕΤ κανει μαυρη προπαγανδα προς ωφελος της κυβερνησης.

Ποια να 'ναι η αληθεια, αραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνουν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης και ο Κοντομηνάς δεν τραβάει το ψοφίμι τους.
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ο "φιλέλληνας" Γιωργάκης φαίνεται πολιτικό μυρμύγκι! Άντε πίσω στην πατρίδα σου άνθρωπέ μου, δεν είμαστε πιά προτεκτοράτο των Αμερικανών

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΈΞΙ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Κουρής παίζει διπλό παιγνίδι.
Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.

Ανώνυμος είπε...

Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Είδες η ενημέρωση;
Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

Ανώνυμος είπε...

Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η πράσινη εμπάθεια απέναντι στο Ρουσόπουλο. Τον κατηγορούν ότι πήρε δάνεια για τα ακίνητά του (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορούν ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορούν ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα; Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
"Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πασόκοι επιχαίρουν για τις δημοσκοπήσεις, τόσο μυαλό έχουν τόσο λένε.
Όταν έλθει η ώρα να εκβιάσουν και το Γιωργάκη, όπως εκβιάζουν σήμερα τον Καραμανλή, οι καναλάρχες απλά θα αλλάξουν στόχο και θα τον ξεφτιλίσουν είτε με προσωπικές επιθέσεις είτε με μαιμού δημοσκοπήσεις.
Εκτός βέβαια εάν έλθει σε συμφωνία μαζί τους, πράγμα σίγουρο εάν κρίνουμε από το παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Σαν επιληπτικοί ουρλιάζουν εναντίον του Καραμανλή οι ηθοποιοί Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, Οικονομέας, Σπυράκη, Καψής, Καμπουράκης, Βερύκιος, Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου, Παπαδάκης, Μακρή, Χασαπόπουλος και λοιποί υπάλληλοι των καναλο-επιχειρηματιών Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κόκκαλη, Κοντομηνά, Κυριακού και Αλαφούζου.
Άλλοι φωνάζουν γιατί τους κυνηγά η δικαιοσύνη, άλλοι γιατί θέλουν τις ψηφιακές άδειες και άλλοι γιατί έρχεται το Δ’ Πακέτο από την Ε.Ε. (22 δις ευρώ). Όσοι πολίτες δεν είναι κάφροι καταλαβαίνουν τί συμβαίνει και δεόντως κλείνουν το χαζοκούτι λίγο πριν τις 8