Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

(δύο) βουλευτές της ΝΔ έσπρωξαν στη video-γκάφα τον πρόεδρο Γιώργο (;)

Δύο βουλευτές της ΝΔ θεωρείται ότι έδωσαν το dvd στους Κλουζώ του «κινήματος» με την υποσημείωση, να το προσέξουν ιδιαίτερα! (σχεδόν πάντα έτσι λένε, ότι κάποιοι από τη ΝΔ τους δίνουν τα στοιχεία!!!) Οι Κλουζώ, υπό την αιγίδα του Πετσάλνικου, αφού το είδαν πολλές φορές και «εξαντλητικά», έψαξαν να βρουν το timing της δημοσίευσής του. Η κατάλληλη στιγμή έπρεπε να κάμει μπαμ και «να ρίξει την Κυβέρνηση», η οποία φαίνεται δεν ταρακουνήθηκε καθόλου.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα σε ψηφοφορίες της Βουλής οι ψηφολέκτες ελέγχουν τα ψηφοδέλτια και τρέχουν να βρουν τους βουλευτές για διορθώσεις και υπογραφές. Ανατρέξτε και σε άλλες ψηφοφορίες και θα το διαπιστώσετε! Το επιτελείο του Γιώργου, ανέμενε και σε αυτή την ψηφοφορία μια ανάλογη κατάσταση. Τώρα όμως θα γίνονταν ευκαιρία «να ρίξουν την Κυβέρνηση», λέει!!!
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού «έψαξαν» όλα τα βίντεο της Βουλής για να «ανακαλύψουν» με το ζόρι ατασθαλίες, βίες και νοθείες και λοιπά κουραφέξαλα.
Έχουν λέει στοιχεία και για τη γυναίκα του Βουλγαράκη που θα «ξαναρίξουν την Κυβέρνηση» …… πόσες φορές άραγε θα την ρίξουν αυτήν την έρμη την Κυβέρνηση, κανείς δεν ξέρει!!! Η γυναίκα λέει του Βουλγαράκη, που μάλλον απαγορεύεται να εργάζεται, έχει συστήσει διάφορες εταιρείες για αγοραπωλησίες οικοπέδων, με ειδίκευση στο Real Estate Αγίου Όρους και με ιδιαίτερο κόλλημα στο Βατοπέδι. Σύμφωνα με “έγκυρες πληροφορίες” οι εταιρείες της, έχουν διεύθυνση:Ναυαρίνου 6, όπου και στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του άντρα της, άρα μαζί το κάμαν το βατοπέδι. Άρα σε ελεύθερη απόδοση:«πέφτει επιτέλους η Κυβέρνηση»!!!


Πάντως αν αυτοί οι βουλευτές της ΝΔ, πραγματικά, έσπρωξαν στη γκάφα το Γιωργάκη θα αρχίσω να συμπαθώ το Ρουσόπουλο!

Όσο για τον «Ελεύθερο Τύπο» που θέλει και τους κεντροδεξιούς αναγνώστες και να στηρίζει Γιωργάκη, μάλλον πάει για κλείσιμο αφού το εκρηκτικό αυτό μίγμα δεν μπορεί να αποδώσει, ούτε πολιτικά, ούτε οικονομικά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νοθεία μπροστά σε κάμερες, ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους!
Δεν είναι περίεργο Γιωργάκη μου που τραβάνε τα μαλλιά τους οι λίγοι σοβαροί άνθρωποι στο κόμμα σου.
Πως μπλέξαμε έτσι με αυτόν τον Χατζηπαπάρα λένε, όλη μέρα - κάθε μέρα.
Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι το 2008 υπάρχουν ακόμη οπαδοί σου που έχουν τόση τρικυμία στον εγκέφαλο που συνεχώς αναμασούν τη λογική του κομπλεξικού του Καρχιμάκη.
Σόκ θα πάθουν στις Ευρωεκλογές όταν θα σας περάσει ο Τσίπρας!

Ανώνυμος είπε...

Χαζογιώργος!