Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

τσιράκι της κυβέρνησης Bush, ο πρόεδρος Γιώργος;

Αυτό που απασχόλησε το Πασόκ και τον πρόεδρό του σχετικά με τη δημοσιοποίηση του video, ήταν το timing που θα απέδιδε περισσότερο ψηφοθηρικά αλλά και πολυεπίπεδα.
Η «βία και νοθεία» π.χ. που επικαλείται τώρα το Πασόκ και οι επιτελείς Γιώργου «χτύπησαν» πολλαπλά τον Καραμανλή:
Τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός βρίσκονταν στην έκτακτη σύνοδο της ΕΕ και επίσημα εκφράζονταν για τη σημαντικότητα της Ρωσίας στην Ευρώπη, τα τσιράκια του Γιώργου ανακάλυπταν «βία και νοθεία». Έπρεπε να «τιμωρήσουν» τον Καραμανλή, υπερασπιζόμενοι έμμεσα τα «αμερικάνικα ενεργειακά συμφέροντα» της Κυβέρνησης Bush, με τα οποία ο Καραμανλής δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις! Μάλλον το αντίθετο και μάλλον σε τοποτηρητή των Bushικών συμφερόντων στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος Γιώργος!!!!!
Τελικά, η Κυβέρνηση Bush απέτυχε να «επιβάλλει» γραμμή στην Ευρώπη και οι Ρώσοι μιλάνε για διπλωματική επιτυχία …..
Ο πρόεδρος Γιώργος μάλλον δεν αισθάνεται καθόλου καλά σήμερα! Πρέπει να είναι ανάσκελα με τα πόδια ψηλά. Όπως έκανε ο περίφημος σκύλος Ραταπλάν, στον Λούκυ Λουκ, όταν νόμιζε ότι έκανε κάτι «έξυπνο’! Ο ψευτο-καρχιμάκης (δεξί χέρι πλέον του προέδρου) προσπαθεί ήδη ν’ ανεβάσει ψηλά στην ατζέντα των νταβατζίδικων ΜΜΕ, ….
…«τη γυναίκα του Βουλγαράκη».!!!!! ξανά!!!!
Ο Καραμανλής πρέπει να «τιμωρηθεί» για το «θράσος» του! Στην καλύτερη των περιπτώσεων, «να πέσει» και μαζί του και το «ελληνορωσικό» μπλοκ.
Άκου Γιώργο…..

…….ακόμα και ο Ερντογάν, δηλώνει: ««Δεν τίθεται θέμα να αγνοήσουμε τη Ρωσία»»

Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν «ρεάλ πολιτίκ» έναντι της Ρωσίας

Βιάστηκαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Βουλγαράκης στην απάντησή του χαρακτηρίζει τους βουλευτές που υπογράφουν την ερώτηση«μαθητευόμενους και πολιτικά επικίνδυνους Σέρλοκ Χολμς» και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη διαχείριση των ακινήτων της Μονής Βατοπεδίου. Ο κ. Βουλγαράκης παραδέχεται ότι υπήρξε εταίρος στην εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη Εκμετάλλευση Ακινήτων ΕΠΕ» που συστάθηκε το Μάρτιο του 2005, η δραστηριότητα της οποίας περιορίστηκε στην αγορά μόνον ενός ακινήτου. Επισημαίνει παράλληλα ότι ούτε το Σύνταγμα ούτε κάποιος νόμος στην Ελλάδα απαγορεύει τη συμμετοχή του ως εταίρου σε ΕΠΕ, συμπληρώνοντας ότι δεν είχε σχέση με τη διαχείριση της εταιρείας και δεν άσκησε επάγγελμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς για το θέμα, απάντησε ότι ο Γ. Βουλγαράκης δεν θα μπορούσε να μετάσχει ως μέλος ΔΣ, αλλά ως μέτοχος δεν είχε απαγόρευση

Ανώνυμος είπε...

Κι' άλλη γκάφα Πσόκ σήμερα από 25 βουλευτές που οι κακομοίτηδες αλολούθησαν τον κατήφορο Καρχιμάκη:
Στο ...πάθος τους να συνδέσουν την εταιρεία του Γ.Βουλγαράκη με αυτήν που πήρε τα οικόπεδα θεώρησαν ότι είναι η ίδια επειδή είχαν το ίσιο όνομα. Έτσι 25 βουλευτές έπεσαν στην παγίδα να κάνουν συνειρμό και να κατεβάσουν ακόμα πιο χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου. Για εμάς...

αυτό είναι το καλύτερο γιατί λέμε και φωνάζουμε ότι δεν υπάρχουν πολιτικά κόμματα που μπορούν να ανέβουν στο επίπεδο του μέσου Έλληνα. Άλλη η κουλτούρα του γνήσιου και αξιοπρεπή Έλληνα που θα πάει να δουλέψει και θα τον φορολογήσουν αλλά θα αντέξει την σφαλιάρα και άλλη η κουλτούρα των πολιτικών που έχουν όλα τα προνόμια του κράτους.

Από την άλλη υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα με τον Γ.Βουλγαράκη που έχει μια εταιρεία "αστική ανάπτυξη ΕΠΕ". Έβαλε έδρα της εταιρείας Ναυαρίνου που είναι το πολιτικό του γραφείο. O ίδιος απάντησε πριν από λίγο και είπε ότι πράγματι έχει την εταιρεία αλλά δεν είναι ασυμβίβαστο.