Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

το Πασόκ απέκτησε μαντικές ικανότητες, αλλά και πάλι "την πάτησε" !!!!

Κρίμα ρε Πρόεδρε Γιώργο!!!
Από χθες το Πασόκ προαναγγέλλει καταγγελίες βόμβες, πολιτικές εκπλήξεις και εβδομάδα εξελίξεων και πρωτοβουλιών από πλευράς προέδρου Γιώργου. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι την ατζέντα αυτής της εβδομάδας την προετοίμαζαν επί μήνες και εμπεριέχει και διεφθαρμένο υπουργό αλλά και άλλα πολλά hapenings. Μάλιστα λέγεται ότι κάποια από τις κινήσεις του προέδρου Γιώργου «θα ξεπερνά τα όριά του»! Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η σκηνοθετημένη τηλεοπτική και θα μας δίνουν τα στοιχεία για τις σοβαρές καταγγελίες με δόσεις (το μαρτύριο της αποκαλυπτικής σταγόνας!!!) και με ρυθμό που θα συμβαδίζει με τα τεκταινόμενα της προηγούμενης ημέρας ώστε να μπορέσει ο λαός να κατανοήσει και να χωνέψει το τσουνάμι των "αποκαλύψεων"! Αλλά και τα στοιχισμένα «δημοκρατικά» μέσα χειραγώγησης να μπορούν να σκηνοθετήσουν με τον δικό τους τρόπο τις «αποκαλύψεις».
Το άγχος του Πασόκ επικεντρώνεται στις δημοσκοπήσεις που έρχονται και εκεί εστιάζει την προσοχή του, αλλά και ο ενταφιασμός με οιονδήποτε τρόπο του σκανδάλου Τσουκάτου αλλά και των εξελίξεων στην υπόθεση Siemens, όπου αναζητούνται τα λεγόμενα «ορφανά εκατομμύρια»! η μέρα (1η Σεπτεμβρίου) που επέλεξε το Πασόκ να εκκινήσει τις «αποκαλύψεις» του, δεν είναι καθόλου τυχαία. Σημειολογικά αντιστοιχεί στην ημέρα που «ανοίγει ξανά ο φάκελος της Siemens». Το Πασόκ στέλνει μήνυμα έτσι στην Κυβέρνηση και στη Δικαιοσύνη ότι μπορεί να κάμει ανω κάτω την Ελλάδα έτσι και αποκαλυφθούν οι σχέσεις Πασόκ – Siemens. Προ ημερών έλαβαν το μήνυμα οι εισαγγελείς. Σήμερα το λαμβάνει η Κυβέρνηση. Το Πασόκ σε συγχορδία με όλα τα νταβατζίδικα ΜΜΕ, μετατρέπουν σε σκάνδαλο την ψηφοφορία της 27ης Μαΐου 2008, για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Είναι τόσο εύκολο για όλους αυτούς να δημιουργήσουν θέμα και εκεί που δεν υπάρχει. Ενοχοποιείται ο υποχρεωτικός έλεγχος των ψηφοδελτίων και ο επανέλεγχός τους από άλλον ψηφολέκτη. Με τη βοήθεια των σκηνοθετικών σχολιασμών και των εφέ που δεν συμβαδίζουν με τη ροή του επίμαχου video, αλλά και των «δημοκρατικών» ΜΜΕ, αν τρέξει ο Μπούγας να δείξει ένα χαρτί στον Τραγάκη ….. έκαμε πραξικόπημα! Κάτι ανάλογο γίνεται σε όλες τις ψηφοφορίες της Βουλής. Τρέχουν οι Επιτροπές! Χρειάζονται ειδικές μαντικές δυνάμεις για να καταλάβεις αν τσαλακώθηκε ένα χαρτί και αν το χαρτί αυτό είναι ψηφοδέλτιο.
Το πρόβλημα του Πασόκ και σε αυτή τη διαδικασία της Βουλής είναι ότι όλα τα ψηφοδέλτια ήταν ονομαστικά προτυπωμένα με καθορισμένη γραμμογράφηση, γεγονός που αποκλείει κάθε δυνατότητα έστω και απλής φωτοτύπησης ή το χειρότερο αντικατάστασης. Αν κάποιος έσκισε ένα από τα ψηφοδέλτια μπορεί να αποδειχτεί με απλό έλεγχο των ψηφοδελτίων. Και δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Θα αναζητήσει συγκεκριμένα ψηφοδέλτια για τα οποία έχει σκηνοθετήσει και διάφορα σχόλια.
Η έκπληξη της ημέρας είναι ότι το Πασόκ τις έχει τις μαντικές δυνάμεις και γι’ αυτό τις επεξηγεί με εμβόλιμα σχόλια σε μας τους ιθαγενείς που δεν ξέρουμε καλά βουντού και τηλεπαθητικά κόλπα! Κάτι που έμαθε δηλαδή το Πασόκ τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση είναι η τηλεπάθεια, η χαρτομαντεία, οι πασιέντζες και οι νοητικές ακροβασίες. Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι μαντείο. Τον κιτρινισμό και τον λαϊκισμό τον είχε ήδη σε πλεονασμό και στην ένδειξη maximum…..

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις επεξεργάζεσαι τις μαλακίες σου πριν τις γράψεις ή σου βγαίνουν αυθόρμητα? Τουλάχιστον σου τσοντάρει τίποτα ο Ρουσόπουλος ή και εδώ πιάστηκες μαλάκας?

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Επικοινωνιακό παιχνίδι παίζει ο Γιωργάκης και θα χάσει εδώ. Σιγά μην υπάρχει κόσμος τόσο χαζός να πιστεύει στις αλχημείες του με τα βίντεο.

Έγραφαν λέει πάνω στο χαρτί!!! 4 υπογραφές μπαίνουν πάνω στο χαρτί σύμφωνα με την διαδικασία πριν ψηφιοποιηθεί. Υπολογίζουν μόνο στο σούσουρο που θα δημιουργήσουν. Σου λέει δεν θα βρεθεί και κάνας ανώνυμος να το πιστέψει....!!!

Ανώνυμος είπε...

Βασιλάκη, ευτυχώς που υπάρχουν κάτι αγαθοί δεξιοί σαν και του λόγου σου και βλέπουν το φως το αληθινό! Είμαι σίγουρος ότι και τον Καλπογιάννη τον θεωρείς ήρωα και υπόδειγμα δημοκρατικότητας και πολιτικού ήθους!
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΑ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Μανούσο, το επίπεδο φαίνεται καθαρά από το θάρρος που έχεις πίσω από την ανωνυμία σου.

Έχεις κάτι να πεις για το κολπάκι του Γιωργάκη; Δεν ντρέπεσαι για το ΠΑΣΟΚ που έχει τέτοιο ανόητο άνθρωπο για αρχηγό;

Ανώνυμος είπε...

Κακομοίρη οπαδέ της Ντορούλας, τον δικό μου τον ηγέτη τουλάχιστον τον εξέλεξαν 400.000 και πλέον κόσμου και αν μη τι άλλο λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, εσύ τουλάχιστον που κόπτεσαι για το επίπεδο του διαλόγου! Όσο γι αυτά που αναφέρεις περί ανωνυμίας μου, σε διαβεβαιώ ότι το όνομά μου είναι Μανούσος και δεν χρειάζεται να ''σηκώσω'' σελίδα στο facebook για να σταυρώσω καμιά γκόμενα, τα καταφέρνω με τις παραδοσιακές μεθόδους. Βέβαια, αν μου επιτρέπεις τη γνώμη μου, με τέτοια βοϊδόφατσα που έχεις αναρτήσει σε κόβω κομματάκι δύσκολο να πετυχαίνεις κάτι. Από την άλλη μεριά δεν είναι και σωστό να βγεις ''εκτός γραμμής'' εμφανισιακά και να απαρνηθείς το παρουσιαστικό του πιο γαμάτου πρωθυπουργού που πέρασε από αυτόν τον τόπο(σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που ΟΧΙ δεν τις διενεργούν αυτοί που κάποτε - μεταξύ σουβλακίου και σπληνάντερου - τους αποκαλούσατε νταβατζήδες).
Κακόμοιρε βασιλάκι.

ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

χαχαχα...από ότι βλέπω Μανούσο έχεις και ρατσιστικές τάσεις. Άσε με να μαντέψω, δεν σου αρέσουν οι δεξιοί, οι εύσωμοι, οι χοντροί, οι ξανθιές και τα λογικά επιχειρήματα... Προτιμάς την προσβολή και την λασπολογία. χμ... ακριβώς όπως ο λεπτός και ερασιτέχνης ποδηλάτης αρχηγούλης που τον ψήφισαν 400000 οπαδοί, μερικοί από αυτούς 3 και 4 φορές!!!

Ανώνυμος είπε...

Βασιλάκη, ο όρος 'ρατσιστής' δεν υπάρχει στο λεξικό μου, απλά λυπάμαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους να διακατέχονται από τόσο συντηριτικές αντιλήψεις. Και αυτό δεν το λέω γιατί αντιπαθείς τον Παπανδρέου, δικαίωμά σου στο κάτω κάτω της γραφής. Αλλά για σκέψου αν τώρα δηλώνεις συντηριτικός σε 10 - 15 χρόνια τι θα δηλώνεις; Οπαδός του Αδόλφου; Τουλάχιστον σε έχουν βολέψει πουθενά αυτοί οι Δεξιοί-Αδέξιοι ή εξακολουθείς να τους στηρίζεις από πείσμα ότι δεν έχεις κάνει λάθος επιλογή; Έχεις κερδίσει κάτι; Ή είσαι και εσύ ακόμα ένας ταλαίπωρος των 700 ευρω, όπως είμαι και εγώ. Αυτά κάτσε σκέψου τα καλά, γιατί πρέπει να κλείσω γιατί με φωνάζει η κούκλα μου! Εσύ κουράγιο, όλο και κάποια θα βρεθεί, μην απελπίζεσαι! Να σκέφτεσαι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

χαχαχα... φοβερός. Το σκεφτόσουν πολύ ώρα; Χαιρετίσματα στους προοδευτικούς γκεμπελίσκους εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ανέραστε

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

ΠΑΣΟΚε...!!! χιχιχιχι....

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Να το κοιτάξεις πάντως αυτό... Μάλλον σου λείπει και το προβάλεις σε άλλους. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις Μανούσο...

Ανώνυμος είπε...

vassili
απ' ότι κατάλαβες οι πασόκοι έχουν πάντα δίκιο, ακόμα και με
βιντεάκια που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν γιατί αποτελεί μια ψηφοφορία "βία και νοθεία".
Αν εκφράσεις αλεύθερα την άποψή σου επιτίθενται τώρα επί προσωπικού γιατί στα επιχειρήματα αποιδεικνύεται ο Γκαιμπελισμός τους. ο Γκαιμελισμός πάντα βρίσκονταν κοντά στο Πασόκ αλλά τυγχάνει όποιος να μην ανεχεται το φασισμό τους να περιλούζεται με ανάλογα τσιτάτα. Αυτό συμβαίνεια αυτή τη στιγμή και στο τελευταίο καφενείο της Ελλάδας. Επιτίθενται επί προσωπικού. Τέτοια νίλα έχουν πάθει. Σε τέτοια κρίση βρίσκονται τα μανουσάκια και λοιπά "δημοκρατικά" κωθόνια του ποσηλατάκια Παπανδρέου.
Καταά βάθος είναι όλοι τους φασιστάκια και ρατσιστάκια του κερατά.....

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς για νοθεία Γιώργο;
Που ήσουν το 1985 όταν ο πατέρας σου εξέλεξε το Σαρτζετάκη με ξεχωριστά Μπλέ και Άσπρα ψηφοδέλτια; Ήσουν σε άλλο πλανήτη ή εκτός από χαζούλης είσαι και ξεχασιάρης;