Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Το Πασόκ παρέδωσε μισή επιταγή στους πυρόπληκτους!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής» έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της κεντρικής διοίκησης του πασοκ και του εκλεγμένου με το πασοκ νομάρχη Ηλείας κ. Χαράλαμπου Kαφυρα.

Αιτία φαίνεται να είναι η απόδοση της επιταγής ύψους 1,2 εκ ευρώ που παρέδωσε στις 21 Αυγούστου ο πρόεδρος του πασοκ κ Γ Παπανδρέου στο νομάρχη Ηλείας.
Το «Βήμα της Κυριακής» όμως αναφέρει ότι η επιταγή δεν παραδόθηκε ολόκληρη αλλά η μισή, αφού την έσκισαν στη μέση συμβολικά και πήρε μισή η νομαρχία και την άλλη μισή την κράτησε το πασοκ.
Σύμφωνα με το «Βήμα» τα παραπάνω έγιναν επειδή το πασοκ με τον τρόπο αυτό ήθελε να αποφύγει να δοθούν τα χρήματα στο ειδικό ταμείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών που διαχειρίζεται ο πρωην υπουργός εξωτερικών κ. Π. Μολυβιατης.


Από την άλλη πλευρά η νομαρχία Ηλείας φαίνεται να επιθυμούσε να «διοχετεύσει» ανενόχλητα το ποσό για να ασκήσει πολιτική επιρροή σε τοπικό επίπεδο, σε αυτό το ζήτημα ( δηλαδή της ανενόχλητης διοχέτευσης) και σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά στελέχη του πασοκ υπάρχει διαφωνία μεταξύ των τοπικών στελεχών και βουλευτών του πασοκ, ενώ ασκήθηκαν και πιέσεις, έτσι η κεντρική διοίκηση έκανε πίσω και ζήτησε συνδιαχείριση.
Έτσι τα μισά χρήματα θα δοθούν για εκπόνηση μελέτης για την αποκατάσταση της περιοχής και τα υπόλοιπα θα διοχετευτούν μέσω της νομαρχίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» εντός των ημερών θα λάβει χώρα και συνέντευξη τύπου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι για το ζήτημα της "διοχέτευσης" από τη νομαρχία Ηλείας των ζωοτροφών και μετά από καταγγελίες,(το θέμα είχε φτάσει και στη βουλή), http://neoinileias.blogspot.com/2008/05/blog-post_14.html έχει γίνει παρέμβαση από τον εισαγγελέα που ερευνά αν πράγματι έγινε νόμιμη διαχείριση από πλευράς νομαρχίας Ηλείας των χρημάτων που δόθηκαν από το κράτος για αγορά ζωοτροφών.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!;!;!;
ΕΜΕΝΑ ΚΑΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΛΕΥΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ.
ΨΗΦΙΣΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 4ΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΧΙ...."
ΟΥΣΤΤΤ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να έχουμε το καλό ερώτημα:
Τα αντίστοιχα λεφτά της νουδούλας πόσα είναι και που ακριβώς βρίσκονται;
Τα λεφτά που γενικώς έδωσε ο κοσμάκης για την αποκατάσταση των πυροπλήκτων και τα διαχειρίζεται η εξέχουσα προσωπικότης του Π. Κολυβιάτη, σε πόσα ομόλογα είναι μέσα δεσμευμένα; Ποιά λαμόγια τα έφαγαν;
Για ξανατολμείστε να κατεβάσετε τον Μπουχέσα εδώ κάτω στην Ηλία...

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ ανώνυμε έχεις πάρει σβάρνα τα μπλογκς και γράφεις τις ίδιες ακριβώς αηδίες.
Και γω ψήφιζα μια ζωή Πασόκ αλλά τέρμα δε με πιάνουν κορόιδο και αμερικανάκι τα νταβατζοκάναλα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΡΩΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ, ΠΑΡ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΕΙ
ΗΛΙΘΙΟ ΙΩΡΓΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ
ΠΑΛΙΟΔΗΜΑΓΩΓΕ

Ανώνυμος είπε...

10:52 & 12:10
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ...ΕΠΩΝΥΜΑ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΑΣ.
ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΕΓΩ.
ΦΟΝΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε ανώνυμε 4:38.
παλιάνθρωπε, φονιά, εκτελεστή του Πασόκ.
Διορισμό θες ή σε έχουν ήδη διορίσει τα λαμόγια του Πασόκ και θα τους δολοφονήσεις όλους επιδή σου πείραξαν το γιωργάκη!
Εκμεταλεύεστε τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων που έπεσαν θύματα της φωτιάς και δε ντρέπεστε

Ανώνυμος είπε...

Καθίκι 4:38 και λοιπές κουφάλες:
Ότι φάγατε, φάγατε και ότι κάψατε, κάψατε. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!