Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Ρόμπες ξεκούμπωτες ΑΝΤ1 και ΑΛΦΑ

Συμφωνα με τα AGBικά ραβασάκια χθες έλαβον:
MEGA 20,8%
ALTER 18,9%
STAR 16,6%
ΑΝΤ1 12,1%
ALPHA 11,3%

Την πτώση του Καραμανλισμού έχουν αναλάβει εργολαβικά ο ΑΝΤ1 και ο ΑΛΦΑ που έχουν φάει δυνατό χτύπο από το κοινό. Όχι πως το MEGA με την υπερυποκειμενική ερμηνεία των γεγονότων, είναι καλύτερο αλλά οι ήρωες της παραπληροφόρησης ηττήθηκαν γιατί στηρίχτηκαν σε «χρήσιμους ηλίθιους βλάχους», «σάπιους βερύκιους» και «εισαγγελάτους».

Γνωρίζουμε ότι η δημοκρατία μας νοσεί εξαιτίας του ρόλου των ΜΜΕ. Ξέρουμε επίσης ότι η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ είναι σαρξ εκ σαρκός του «συστήματος Πασόκ». Η ιδεολογία του Πασόκ έχει βαρέσει κανόνι προ πολλού και η πολιτική του, στηρίζεται πλέον στη ρουφιανιά, στη συκοφαντία και σε επιθέσεις στις γυναίκες των υπουργών, στην προσωπική ζωή των υπουργών και στη Νατάσσα! Καταλαβαίνετε ότι εξυπηρετείται και καλύπτεται έτσι πλήρως η ειδησεογραφία των ελληνικών ΜΜΕ. Γι’ αυτά ακριβώς «παλεύουν» και τα πρασινοκίτρινα ελληνικά κανάλια και οι εφημερίδες τους. Κοτσάρουν και καμιά εκστρατεία κατά της πείνας και αναβαπτίζονται «αριστεροί». Προσέξτε ότι και τα περισσότερα «αριστερά blogs» έτσι λειτουργούν, συμπληρωματικά και ενισχυτικά στην κεντρική εξουσία της παρακρατικής ενημέρωσης! Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού γνωρίζει ότι πίσω από όλα τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ κρύβονται αδηφάγα κρατικοδίαιτα οικονομικά κέντρα, πλήρως συμβατά με τη «φιλοσοφία» Πασόκ. Σήμερα η «ενημέρωση» κατάντησε εργαλείο ξεπλύματος του βρώμικου παρελθόντος της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης». Μια παράταξη που ποτέ δεν άλλαξε. Οι δεσμοί κόμματος και κέντρων παραπληροφόρησης είναι πανίσχυροι και επουσιώδεις για την επιστροφή των πράσινων μηχανισμών στην εξουσία της μάσας. Χωρίς τα ΜΜΕ, Πασόκ δεν υπάρχει και χωρίς τα ΜΜΕ το Πασόκ είναι αδύνατο να επιστρέψει στην εξουσία και ο Γιώργος το ξέρει καλά αυτό!
Οι αριστεροί κονδυλοφόροι χωρίς να σέβονται Σύνταγμα, προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα, παρακάμπτουν κάθε έννοια δεοντολογίας, στο όνομα της «ελευθερίας του λόγου» που ισχύει μονόδρομα, μόνο προς τους άλλους, αυτούς που δε γουστάρουμε. Οι κομματάρχες του «κινήματος» και ο αρχηγός τους, επιτίθενται προσωπικά γιατί έχουν ηττηθεί ιδεολογικά και διότι όλες οι παροχές και υποσχέσεις που «επεξεργάζονται» στηρίζονται στα πήλινα πόδια του ψέματος και της εξαπάτησης των πολιτών. Εκεί που το Σύνταγμα ερμηνεύεται μονόπλευρα και βάσει των πανίσχυρων συμφερόντων, δημιουργούνται κενά που καλύπτονται από το νεοβαρβαρισμό ανθρωποφάγων «σοσιαληστών» με προβλέψιμη τη μελλοντική τους συμπεριφορά σε προσοδοφόρες καρέκλες. Πως είναι δυνατόν να στηρίξεις το λαό όταν ταυτόχρονα σε στηρίζουν πανίσχυρα οικονομικά κέντρα;
Πολύ πονηροί το παίζουν και καραμπουζουκλήδες …… και δε λέει!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε exastal,έχεις δίκιο ότι το ΠΑΣΟΚ έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις με τους νταβάδες των ΜΜΕ και ότι παραπληροφορεί συστηματικά και λαϊκίζοντας τον ελληνικό λαό!! Δεν μπορεί αυτό το κόμμα,με τη μέχρι τώρα στάση του από το 2004 και μετά,να περιμένει ότι θα ξαναδεί εξουσία! Και αυτό επειδή ασκεί πολύ ανεύθυνη και "κίτρινη" αντιπολίτευση... ΟΜΩΣ,πρέπει να επισημαίνουμε πού και πού και την ανικανότητα της ΝΔ να κυβερνήσει.. Και εξηγούμαι:μέχρι και το 2004 η ΔΕΗ ήταν κερδοφόρα επιχείρηση,ενώ τώρα ανεβάζει συνεχώς τα τιμολόγια! Ο Αλογοσκούφης έχει συντάξει μέχρι στιγμής 5 διαφορετικά φορολογικά νομοσχέδια! Τι σχέδιο και όραμα έχει για την οικονομική προοπτική της χώρας εγώ ακόμη δεν κατάλαβα... Επίσης,δεν είναι λογική επειδή έχει χρέη η Ολυμπιακή(πράγματι,υπέρογκα..) να την πουλάμε αέρα... Προσωπικά το τελευταίο,σκασίλα μου κιόλας αν πωληθεί,απλά το πρόβλημα-κι εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μένα- δεν είναι καινούριο και κρατάει από εποχής Μητσοτάκη!! Και κάτι που το ξέρω από πρώτο χέρι:οι συνδικαλιστές στον ΟΤΕ(της ΔΑΚΕ) κάνουν πάρτυ..Δε θέλω να επεκταθώ σε άλλα,αυτά ως απλές παρατηρήσεις! Αν κάνω κάπου λάθος θα σε παρακαλούσα να με διορθώσεις,για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις!

ΥΓ Το σουπερμάρκετ στην Ελλάδα είναι πιο ακριβό από ότι στο..Λουξεμβούργο!!! Εκεί δεν ισχύει η διεθνής κρίση?

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:
Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου (ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)
Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (θα χειριστεί το Σκοπιανό)
Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Κοσκωτάς (ειδικότητα στα μαγειρέματα)
Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)
Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).
Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)
Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα)
-Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
-Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:
Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)
Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους δρόμους και το κτηματολόγιο)
Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)
Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)
Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες)
Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης
Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)
Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)
Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (και αυτή φιλέλληνας)
Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να θεωρητικολογεί)

Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου.

Το Θίασο σπονσοράρει η γνωστή ομάδα των πέντε: [Μπόμπολας, Λαμπράκης, Κόκκαλης, Κυριακού, Κοντομηνάς] με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:
Γ.Πρετεντέρης
Ο.Τρέμη
Π.Τσίμας
Μ.Σπυράκη
Μ.Καψής
Δ.Βερύκιος
Ν.Ευαγγελάτος
Ν.Χατζηνικολάου
Γ.Κύρτσος
Ν.Κακαουνάκης
Α.Παυλόπουλος
Κ.Μακρή
Ι.Χασαπόπουλο
και πολλούς άλλους κομπάρσους.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Γιωργος Μανουσακης είπε...

Νομίζω ότι το mega παίρνει χαλαρά το χρυσό μετάλειο στην κούρσα για το πιο πασοκόφιλο και αντικαραμανλικό κανάλι!

Μην ξεχνάς ότι είναι και η agb στο κό
λπο.

Η γνώμη μου για το θέμα της τηλεόρασης είναι πάντα ίδια:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ

Παπουτσάκης είπε...

filips
δεν κάνεις λάθος.
Έχεις σε πολλά δίκιο.
αλλά θέλω ν' ακούσω την αντιπρόταση σε όλα τα σωστά που καταγγέλεις.
Πρέπει επίσης να κοιτάξουμε το γιατί και το πως της καταγγελίας γιατί ο αρνητικός λόγος δεν καταλήγει τελικά πουθενά παρά μόνο σε κυβερνήσεις που λέει ο ανώνυμος 1:42. Δηλαδή γελοίες και κατάπτυστες αφού δεν άλλαξαν οι πολιτικές και οι σπόνσορες αλλά τα πρόσωπα.
Αν σκοπός μας είναι να αλλάξουν τα πρόσωπα, μόνο για να "φύγει η Δεξιά"
τότε είσαι λάθος.
Εξάλλου το αλάθητο μάλλον στην πλευρά του Πασόκ ευδοκιμεί, νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

exastal,εχεις απολυτο δικιο.Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Υπαρχει ολοκληρος ηχανισμος παραπληροφορησης που δρα ανεξελεγκτα και ειναι εναντια στην ΝΔ και υπερ του πασοκ.Γιατι αραγε?Να χαρω τους σοσιαλιστες........

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κανένα κανάλι δεν μιλάει για τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες πρωταθλητών κολύμβησης ότι ο Κυριακού τους έφερνε στα Τσικλιτήρια, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα περάσουν τέστ ντόπιγκ;
Τί θέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (που μας έχει στη μπούκα έτσι και αλλιώς για θέματα ντόπιγκ εδώ και μία τετραετία);
Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦYΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΑΝΤ1 ΚΑΙ Ο ΑΛΦΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΜΕ 4-5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ "ΞΟΥΡΑΦΙΑ" ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΚΕΡΔΙΣΕΣ" ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΜΑ Η ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ.
ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ

ΥΓ
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΟ... ΣΑΛΛΙΑΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ. ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε πάψει ποτέ να καταγγέλουμε τη διαπλοκή και τα νταβατζοκάναλα.
Οι νταβατζήδες είναι παρακράτος και όχι Πασόκ. Τους συμφέρει απλά να κυβερνά το Πασόκ γιατί τότε τα παίρνουν ευκολότερα και γρηγορότερα, όχι πως δεν τα παίρνουν επί ΝΔ.
Ο ρόλος μάλιστα του νταβατζή είναι να βάλει το εύκολο κρατικό χρήμα στις τσέπες του δηλαδή ανταγωνίζεται τις δήθεν παροχές του Γιωργάκη.
Ο Γιωργάκης το ξέρει αλλά παίζει το παιχνίδι τους ενώ ο Καραμανλής πρέπει να αποχωρήσει γιατί μπαίνει εμπόδιο στα αντιλαϊκά σχέσιά τους.

Ανώνυμος είπε...

Να χαρω τους σοσιαλιστες που τους αγαπουν τοσο πολυ τα μμε................

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα αποκλείεται τα γκάλοπ-μαϊμού να έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις ΕΞΙ διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση. Καλά, τα γκάλοπ του Μέγκα-Μπόμπολα είναι πάντα εκεί, για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και τα 22 δις που έρχονται από την Ε.Ε. από το Δ’ ΚΠΣ (είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά παιδιά).
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα βρώμικο πόλεμο των καναλαρχών. Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει καθόλου εάν χάσει η Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά.