Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ο Γιαννάκης (ο Πρετεντέρης) στα πράσινα λασπόλουτρα!

Μίλησε και ο Πρετεντέρης ή η προκάτ ποινικοποίηση ενός ταξιδιού
Και τι είπε, εν μέσω απίστευτου θράσους και νοσηρής φαντασίας: «Ούτως ή άλλως, όμως, η παράταξή του(του Καραμανλή) έχει ρίξει τόση λάσπη ώστε όση και αν τους ρίξουν πάλι θα μείνει και υπόλοιπο».
Ένα από τα μέλη του πάλαι ποτέ πανίσχυρου πρωϊνού καφέ της αλησμόνητης Σημητικής περιόδου που διετέλεσε και αρχηγέτης των καταπράσινων λασπόλουτρων προπαγάνδας. Η πραγματική λάσπη έχει τη δική της αξία, η πράσινη
όμως λάσπη του Πρετεντέρη περιέχει την πραγματική βρώμα του συστήματος Πασόκ. Τη δυσωδία των μηχανισμών που κατασκεύαζαν εικονική πολιτική πραγματικότητα για να κατασπαράζει ανενόχλητος ο λυσσαλέος κύκλος των πανίσχυρων μιντιακών συμφερόντων. Του συστήματος που εξέθρεψε ολόκληρη την ισχύ του, πάνω στο ψέμα, τον εξευτελισμό του αντιπάλου και στη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη»….Λαλιώτης-no2, ένα πράμα! Η ομάδα αυτή, υπό την επίβλεψη του στρατηγού Τσουκάτου λειτουργούσε «τρομοκρατικά» εναντίον οποιουδήποτε έκανε κριτική ή αντιπολιτεύονταν την "υπέρλαμπρη" διακυβέρνηση Σημίτη οπότε και οι νταβατζήδες κατέτρωγαν το δημόσιο πλούτο και καταλήστευαν τα πακέτα της Ένωσης. Ο Πρετεντέρης ήταν ένας από τους ηθικούς και ιδεολογικούς στυλοβάτες αυτής της οικονομικής σφαγής που διέπραξαν τα αφεντικά του, με το πρόσχημα των δημοσίων έργων. Λασπολογώντας και συκοφαντώντας εναντίον κάθε ελεύθερης φωνής που τολμούσε να κριτικάρει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σημίτη. Όποιος τολμούσε τότε να εκφέρει άποψη λοιδωρούνταν από το «δήθεν Ελεύθερο Βήμα» και το «Mega», ως γραφικός, ανόητος ή και τυφλός, αφού δεν έβλεπε το τεράστιο έργο «ανοικοδόμησης» (δηλ. κλοπής και σπατάλης) που διαπράττονταν γύρω του. Τ’ αφεντικά οι νταβατζήδες να είναι καλά!
Πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικός ο Πρετεντέρης όταν προσπαθεί να αποκτήσει μια θέση στον μελλοντικό πρωινό καφέ του παπανδρεϊκού μπλοκ. Γίνεται ένα με τη λάσπη, αν και μάλλον άδικος ο κόπος του. Ίσως να είναι και τόσο βαθιά χωμένος στην πράσινη λάσπη ο Γιαννάκης που είναι πάρα πολύ αργά για να πλυθεί.
Από την πλευρά του, ο Λιάπης μάλλον καθυστερημένα αντέδρασε και έτσι επέτρεψε στις φυλλάδες της «δημοκρατικής παράταξης» να σεναριολογήσουν, να φημολογήσουν και να παρεκτραπούν εις βάρος του. Δραματοποίησαν και ποινικοποίησαν ένα ταξίδι και «ξέχασαν» ή συγκάλυψαν έτσι τα πακέτα του Τσουκάτου και τις μίζες του κινήματος. Άλλο που δεν ήθελαν.
Δείτε το βίντεο

Είναι επιβεβλημένη όμως η κατάθεση αγωγής, εναντίον της «Ελευθεροτυπίας» η οποία και κίνησε τα νήματα, της εναντίον του, «πολιτικής τρομοκρατίας» και ανέλαβε(γιατί άραγε;) την ευθύνη συγκάλυψης των πασοκικών εγκλημάτων και συμψηφισμού των εντυπώσεων στην κοινή γνώμη. Μαύρο χρήμα στα ταμεία του κόμματός μας, αλλά πετάνε…πετάνε τα δικά τους τα παιδιά. Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» είναι η «δημοκρατική» φυλλάδα που υποτίθεται ότι ουδέποτε δημοσιεύει φήμες. Μόνο στοιχεία και ντοκουμέντα, καταθέσεις γραμματέων(για να ωρύεται ο Γιώργος), επίσημα έγγραφα και επιβεβαιωμένα στοιχεία. Δε λέει ποτέ ψέματα και παραμύθια, αλλά θέτει μόνο ερωτήματα……Εντάξει πλάκα κάνουμε.

Προσέχετε πάντως όταν πηγαίνετε για τους αγώνες της Εθνικής έξω, γιατί η «δημοκρατική» Ελευθεροτυπία, ποινικοποιεί τα ταξίδια. Και αποκαλύπτει ότι και ο Λιάπης(απίστευτο!!!) παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μάλιστα με το γιό του. Ξέρετε τι πιστεύω; Η «Ελευθεροτυπία» μαζί με το Χριστοφοράκο έστησαν εν αγνοία του Λιάπη, κρατήσεις, διαμονές και εισιτήρια και έχουν ετοιμάσει και άλλες τέτοιες κομπίνες γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα σε ότι αφορά το Πασόκ και το μαύρο χρήμα που έχει βουτήξει. Και έχουν στήσει και άλλα τέτοια για να συγκαλύπτουν την κατάλληλη στιγμή το κόμμα τους, κάθε φορά που θα αποκαλύπτεται και ένα νέο σκάνδαλο, αφού η βαλίτσα θα πάει μακριά.

Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν έχει σχεσιαστεί ένα στημένο και απατηλό πανηγύρι ψέματος από τη στιγμή που άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από τρία χρόνια το σκάνδαλο της Siemens με σκοπό να εμπλέξουν, εν αγνοία τους, υπουργούς της κυβέρνησης και άλλα κόμματα σε ένα σκάνδαλο όπου κυριαρχούν οι πράσινες μίζες. «Δημοκρατικές φυλλάδες» είναι αυτές. Ποτέ δεν ξέρεις!

Ελευθεροτυπία:«Η Siemens έκανε την κράτηση για τον κ. Λιάπη» ____

το δωμάτιο του κ. Λιάπη πληρώθηκε με διαφορετική πιστωτική κάρτα από εκείνη με την οποία πλήρωσε ο κ. Χριστοφοράκος.

Διάψευση και αγωγή από τον κ. Μ. Λιάπη

Απάντηση Λιάπη στο δημοσίευμα για την υπόθεση Siemens

Έντονη η αντίδραση του Μιχάλη Λιάπη

“όλοι μας ξέραμε για το μαύρο πολιτικό χρήμα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: