Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"Επίθεση" από το Μέγαρο Μαξίμου στον Σταύρο Ψυχάρη | Στη μέση μια γάτα των Ιμαλαΐων που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου στις "αποκαλύψεις" του αυριανού "Βήματος"... Σύμφωνα με "ΤΟ ΒΗΜΑ", δηλαδή τον ...
... Σταύρο Ψυχάρη (ο οποίος λόγω "δανείων" κινδυνεύει να χάσει το Mega, άρα o πνιγμένος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση), "αποκαλύπτει" αύριο, σε άρθρο με τίτλο: "Ο ηγέτης, ο εκδότης και... η γάτα των Ιμαλαΐων" και πολλές δόσεις θρίλερ, μυστικοπάθειας, εντάσεων και σε κάποιο σημείο ... τρόμου, για τις ... μυστικές συναντήσεις - φιλικές συζητήσεις και το αίτημα «επωφελούς αλληλοϋποστήριξης», μεταξύ Αλέξη και Σταύρου. 
Ξέρουμε πολύ καλά ότι τέτοια ραντεβού γίνονται και μερικές φορές αποκαλύπτονται πανηγυρικά για να φανεί που το πάνε οι καναλάρχες! 
Φαίνεται ότι τα ραντεβού Ψυχάρη δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και ως εκ τούτου, τα θυμήθηκε και τα βγάζει στη φόρα, τώρα που τραβάει ζόρια με την κυβέρνηση και τις αδειοδοτήσεις των καναλιών.
Τώρα, τι του φταίει η γάτα των Ιμαλαΐων, μάλλον η Αγκάθα Κρίστι θα ξέρει!

Ακολουθεί η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις "αποκαλύψεις" του Ψυχάρη:


«Η δικαιοσύνη θα ενεργήσει απερίσπαστη και τα τηλεοπτικά ΜΜΕ θα αδειοδοτηθούν νόμιμα» 
Το Κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ είναι άκρως αποκαλυπτικό.
Φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015,τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA.
Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.
Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό. 
Δεν υπάρχουν σχόλια: