Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

"Καταρρέει οικονομικά η Νέα Δημοκρατία" ...

Κώστας Γκιουλέκας:"Καταρρέει οικονομικά η Νέα Δημοκρατία" ...
Την ανησυχία του για τα οικονομικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε ο «γαλάζιος» βουλευτής, Κώστας Γκιουλέκας. «Δεν μπορεί ένα κόμμα που ...
.... καταρρέει οικονομικά να μπορέσει να αποτελέσει... αξιόπιστη πολιτική δύναμη» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποστήριξε πως η συζήτηση για τα χρέη και τα άδεια ταμεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανοίξει μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών. 
Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», επισήμανε ότι ο νέος αρχηγός, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να φροντίσει είναι αυτό. 
 Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΝΔ οδεύει προς τις εκλογές με άδεια ταμεία και ανοικτά ερωτήματα για το κόστος των εκλογών, ο κ. Γκιουλέκας απάντησε ότι αυτό αποτελεί μια τεράστια συζήτηση και επέκρινε «όσους είχαν την ευθύνη για τα οικονομικά του κόμματος». 
Ο Κ. Γκιουλέκας, δεν απέκρυψε τη δραματική κατάσταση που επικρατεί προσθέτοντας ότι δεν μπορεί ένα κόμμα που καταρρέει οικονομικά να μπορέσει να αποτελέσει αξιόπιστη πολιτική δύναμη. Χαρακτήρισε «φιάσκο» την προηγούμενη αποτυχημένη εκλογική διαδικασία, είπε ότι δεν χρειάζονταν δύο μήνες προεκλογικής περιόδου και εξέφρασε την ελπίδα ότι στις 20 Δεκεμβρίου όλα θα εξελιχθούν ομαλά. 
Υπογράμμισε, ότι σε περίπτωση διάσπασης του χώρου της κεντροδεξιάς ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να αποτελέσει η ΝΔ μια εναλλακτική πρόταση, τη στιγμή που -όπως επισήμανε- στο κυβερνητικό στρατόπεδο τα πράγματα είναι τραγικά δύο μήνες μετά τις εκλογές. 
 Για το ασφαλιστικό κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όταν ήταν στην αντιπολίτευση απέτρεπε με τις δυναμικές κινητοποιήσεις κάθε προσπάθεια για την εξυγίανση του συστήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποτε συζητούσαμε ως ανέκδοτο ότι θα μπορούμε να μιλάμε για συντάξεις των 300 και 400 ευρώ». 
 Τέλος, αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να υπάρξει διάλογος και συμφωνία για τα κρίσιμα ζητήματα, ο κ. Γκιουλέκας είπε η κυβέρνηση αναζητά την εθνική γραμμή την ώρα που «βουλιάζει» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς «σε προσχηματικό πολιτικό διάλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: