Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο Γιακουμάτος και ο Κακλαμάνης έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα"

Τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς να ανεβάσει τους τόνους απέναντι στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εξέφρασε στην ...
... εκπομπή Live News ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αυτό που επισήμανε πολλάκις ο ένας εκ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ είναι πως "αντίπαλος όλων μας είναι ο Τσίπρας, όχι ο Μεϊμαράκης ή ο Μητσοτάκης". Δεν παρέλειψε πάντως να ασκήσει κριτική σε στελέχη της καραμανλικής "πτέρυγας" που στηρίζουν τον Β. Μεϊμαράκη, όπως ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

"Έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα", ήταν το σχόλιό του για αυτά που έχουν πει οι δύο τελευταίοι κατά την προεκλογική εκστρατεία κατά του Κ. Μητσοτάκη, με τον Γ. Γιακουμάτο μάλιστα να λέει χαρακτηριστικά προς τον Κ. Μητσοτάκη "ο γιος του πρώην πρωθυπουργού να μη μιλάει, ας το βουλώσει", απαντώντας έτσι στις κατηγορίες περί βαρωνίες.
Για τους λόγους που επέλεξε να στηρίξει τον Κ. Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως "καθ' όλη τη διάρκεια της εκστρατείας μου οι απόψεις μου ήταν κοντά σε αυτές του Μητσοτάκη. Πιστεύω πως αυτός μπορεί να κερδίσει πιο εύκολα τον αντίπαλο της ΝΔ, τον Τσίπρα, απ' ό,τι ο Μεϊμαράκης".
Κληθείας να σχολιάσει τη δύσκολη ψηφοφορία του ασφαλιστικού που αναμένεται να "δοκιμάσει" την κυβερνητική πλειοψηφία, ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε να υπάρξει διάσπαση. "Μακάρι να μην φτάσουν οι 153 βουλευτές, ακόμα και αν αυτό ισοδυναμεί με εκλογές. Κάθε μέρα με αυτή την κυβέρνηση είναι καταστροφική για την Ελλάδα", σχολίασε.
Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Μάκη Βορίδη, τώρα που αμφότεροι στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως δεν έχουν πια σχέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε ευχές για τα Χριστούγεννα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: