Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Φήμες και απειλές για νέο κόμμα από τους νέο-καραμανλικούς ...

Ως γνωστόν νέο-καραμανλικοί και Κωνσταντίνος Καραμανλής καμία σχέση. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν Ηγέτης και χαρισματική προσωπικότητα, ενώ οι ...
νέο-καραμανλικοί συμπεριφέρονται ιδιοτελώς και αυθαίρετα, ως ιδιοκτήτες της κληρονομιάς που άφησε πίσω του … Προκαλούν φυσικά ζημιά στην υστεροφημία του, για την οποία τόσο πολύ ενδιαφέρονταν κατά τη διάρκεια της ζωής του.
Απειλούν πάντως όλοι αυτοί οι σφετεριστές του Καραμανλισμού, ότι σε περίπτωση νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη και εάν δεν πάρουν το κόμμα, μέσω Μεϊμαράκη, εγκαταλείπουν τη ΝΔ και δημιουργούν ένα νέο-καραμανλικό κόμμα, στα δικά τους μέτρα και σταθμά! 
Αποκλειστικά δικής τους επιρροής και κυριότητας. 
Με πορτιέρηδες και μπράβους που θα σουτάρουν όποιον δεν είναι της αρεσκείας τους, προσωπικά και όχι ιδεολογικά. Γιατί από ιδεολογία τα έχουν μουσκέψει όλοι αυτοί οι καταπατητές της Καραμανλικής κληρονομιάς! 
Φημολογείται μάλιστα και το όνομα του νέου κόμματος : «Ελληνικό Λαϊκό Κόμμα». 
Έτσι διαρρέουν οι «κύκλοι», τα «τετράγωνα» και οι «ντουλάπες» του βαθέως παραδεξιού παρασκηνίου. 
Εμπλέκουν μάλιστα τα ίδια «τετράγωνα» και την άμεση εμπλοκή του Προκόπη Παυλόπουλου με προσωπικά ραντεβού και πιέσεις για να παραδοθεί η ηγεσία του νέου κόμματος στον Κώστα Καραμανλή και να προχωρήσουν έτσι τα σενάρια συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος λέει καίγεται για να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να «σώσει την Ελλάδα», μην τυχόν και τον προλάβει κάποιος άλλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: