Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Απίστευτο! Βρέθηκε ποιός έβαλε φωτιά στο LA! O Καραμανλής!

"Πρώτο Θέμα" και "Κουρδιστός Φασισμός" πρωτοστατούν στην αποκάλυψη του δολοφόνου, εγκληματία, εμπρηστή, μαφιόζου πρωθυπουργού της Ελλάδας!

Παραιτήσσου Νέρωνα Καραμανλή. Κουκουνάρι δεν θα' αφήσεις στον άμοιρο πλανήτη. Μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Αμερικής. (Κανένα υπονούμενο για τον Ομπάμα, εντάξει;)

«Εντυπωσιακά στοιχεία φέρνει στο φως δημοσκόπηση του "Πρώτου Θέματος", για λογαριασμό των Los Angeles Times, για τις πυρκαγιές στο Los Angeles»
Χθες στους Κυριακάτικους Los Angeles Times δημοσιεύθηκε μια δημοσκόπηση για το ποιος είναι υπεύθυνος για τις πυρκαγιές που συνεχίζουν να καίνε δίπλα στα προάστια του LA. Τη δημοσκόπηση έφερε στη δημοσιότητα το αξιόπιστο blog Κουρδιστό ΠΟΡΔΟκάλι απ' όπου και την κλέψαμε!

Τη δημοσκόπηση έκανε για λογαριασμό των Los Angeles Times, η ελληνική εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"... προφανώς λόγω της "εμπειρίας" και του παγκοσμίως πρωτοποριακού know how που διαθέτει...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η περηφανη εξωτερικη πολιτικη του πασοκ στο αιγαιο

http://archive.enet.gr/online/
online_p1_text.jsp?c=110&id=97905828,
32759460,18565412,27089700,20263012

stefanos είπε...

Αφαιρούν το φάκελο Siemens
από τον ανακριτή Ζαγοριανό
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2009 19:19
Την αφαίρεση της δικογραφίας για την υπόθεση Siemens από τον ανακριτή κ. Νικόλαο Ζαγοριανό δρομολόγησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την ίδια ώρα, ο προϊστάμενος της Επιθεώρησης των Δικαστηρίων, διενεργεί αυτεπαγγέλτως έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο τέταρτος Ειδικός Ανακριτής Ν. Ζαγοριανός χειραγωγήθηκε κατά την ανάκριση της υπόθεσης Siemens.

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

@stefanos,

άσε τα σάπια... Η υπόθεση πάει σε εφέτη ανακριτή. Η προπαγάνδα δεν περνάει...