Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μάπα το καρπούζι του πασοκικού Επικρατείας!

Τα γονατισμένα γιουσουφάκια, μας προϊδέαζαν για ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που θα μας κάνει να κρυφτούμε. Δεν θα ξέρουμε που να πάμε. Ένα ψηφοδέλτιο σίγουρης νίκης, ανανέωσης και «σοσιαλισμού»! Τα φασιστοκάναλα του Πασόκ μετέδιδαν αποκλειστικές πληροφορίες σε απευθείας συνδέσεις με την Ιπποκράτους. Η κρατική ΝΕΤ, αιχμάλωτη στους συνδικαλιστές του Πασόκ, μετέδιδε ότι έκλεισε η συμφωνία με την golden girl Τζούλια ….. «Αποκλειστικό»! Βαρύγδουπα ονόματα συζήταγαν προσωπικά με τον «Αυτοδύναμο» Γιώργο (μεγάλο τ’ όνομά του!) και οι συμφωνίες είχαν «κλειδώσει». Ήρθε η νίκη με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας απάντηση στους γέρους της Δεξιάς που κρατάνε τον «απερχόμενο» που καταρρέει!
Θεωρούνταν δεμένες οι υποψηφιότητες Παπαδήμου και Σαββόπουλου. Ο Νιόνιος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ….. κάτι συμβαίνει «εδώ» πέρα. Πολύ σημαντικό. Άρα μπήκε στο Επικρατείας Πασόκ όπως μας διαβεβαίωναν οι αναξιόπιστοι γονατισμένοι δημοσιογράφοι του κατεστημένου.
Σε απείθειας συνδέσεις μετέδιδαν και διέσυραν μια ατέλειωτη σειρά ονομάτων για να δημιουργήσουν πρόσκαιρες και αμελητέες εντυπώσεις, ώστε να συντηρείται μόνο η επικεντροποίηση των ειδήσεων στο χώρο του Πασόκ. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με τη ΝΔ να είναι αρνητικά φορτισμένο(απίστευτο ο Έβερτ οριστικά πρώτος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αν και θέλει να είναι πρώτος ο Σιούφας που έχει κηρύξει πόλεμο στον Σουφλιά!!! ) και ό,τι έχει σχέση με Πασόκ να χαρακτηρίζεται από αποκλειστικότητες, “σκηνοθετημένη αγωνία” και φαιδρές πληροφορίες παραπλάνησης του κοινού. Να αποφεύγεται οποιαδήποτε κουβέντα για την ταμπακιέρα της πολιτικής! Ρε να μιλήσουμε για το σχέδιο Ανάν, για τον αγωγό, για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, για τις συντάξεις …….Όχι βέβαια! Προηγούνται τα αποκλειστικά από την Ιπποκράτους και τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές συνομιλίες του «Αυτοδύναμου» με τον Κώστα Γαβρά, το Χρήστο Ροζάκη, το Νικηφόρο Διαμαντούρο, τον Τζ. Κλώνη και το Νίκο Αλιβιζάτο.
Το πιο πιθανό είναι ότι ο Παπανδρέου δεν είχε καμιά προσωπική επαφή αλλά το επιτελείο της Ιπποκράτους ενορχήστρωνε ειδησεογραφικά show για παραπλάνηση και καμουφλάρισμα των πραγματικών ειδήσεων. Έτσι θέλουν να μας κυβερνήσουν. Με εικονική πραγματικότητα. Όλα γύρω από τον «Αυτοδύναμο» πρέπει να είναι ωραιοποιημένα. Όπως ένα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας ή ένα αποσμητικό για τις μασχάλες …..προϊόντα που διαφημίζονται με διογκωμένες εντυπώσεις και υπερβολικά χαρακτηριστικά. Έτσι και ο Γιώργος πρέπει να είναι πάντα ευχάριστος, να χαμογελά συνεχώς με κάτασπρη οδοντοστοιχία και να φορά πάντα λευκό πουκάμισο κάτασπρο κι’ απ’ την πέτρα ξεξασπρότερο!

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τολμάτε και μιλάτε για επικρατείας στο ΠΑΣΟΚ εσείς που βάλατε στις πρώτες θέσεις του δικού σας επικρατείας τον καραγκιόζη τον Αντώναρο.

Ανώνυμος είπε...

Κι' εσείς που βάλατε τον πιτσιρίκο Κριαρά με το ένα πόδι στον τάφο και την άλλη την Τσόκλη το τσόκαρο; ή μήπως νομίζεις ότι χάψαμε τα γιουσουφάκια της διπαλοκής που πανηγυρίζουν για τη νίκη;

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε! Λοβέρδος προδοσία παράδοση στα Σκόπια. Αυτό είναι το Πασόκ


http://www.youtube.com/watch?v=JC2lFSRW0iI&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Η νέα σημαία του Πασόκ. Όλα για την πατρίδα μαμά Αμέρικα.


http://www.youtube.com/watch?v=8AcbfJDr9No&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Γλώσσα ροδάνι. Γλώσσα Γιώργος και Γιωργάκης


http://www.youtube.com/watch?v=g6DILboucms

stefanos είπε...

Βρε exastal
ειλικρινά νοιώθω άσχημα
για το δρόμο που επιλέγεις
να "κοπιάρεις" ανεξέλεγκτα
κάθε βρωμιά που πλασάρουν
τα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης...
Που είναι μωρέ
οι ατσαλάκωτες Αρχές της ΝΔ
του σωτήριου έτους 2004?
Από την μακρο-πολιτική
ξεπέσαμε στην μικροπολιτική
και τις κατινιές?
Εγώ δεν θα υπερασπιστώ
το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
του ΠΑΣΟΚ
(αν και από μόνη της
η συμβολική συμμετοχή Κριαρά
λαμπρύνει τον πολιτικό φορέα
που έχει την τύχη
να κοσμεί τις λίστες του)
Εσύ μπορείς να υπερασπίσεις
το ψηφοδέλτιο της ΝΔ?
Πες μας με λίγα λόγια
(δικά σου λόγια)
τι κομίζει αυτό?

F5PILOT είπε...

@Stefanos

Ρε Στέφανε άστους να εκτίθονται. Όσο αυτοί λασπολογούν διαστρεβλώνουν συκοφαντούν τόσο τα κοντέρ μετράνε εναντίον τους.
Κλείνω με μια φράση από την Καινή Διαθήκη και δη από το "Θείο Δράμα" η οποία έχει εφαρμογή στο δράμα που περνάνε αυτοί οι κακόμοιροι φουκαράδες αφισοκολλητές της ΝΔ.

"Άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι"

socrates είπε...

Στέφανε, μη ματαιοπονείς
Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πρόκειται να μιλήσει σοβαρά μαζί σου για ένα απλό λόγο.
Με τα σχόλιά που κάνεις τον τελευταίο καιρό (λοιδωρίες, συκοφαντίες, αοριστολογίες, εμπάθειες, ξερολισμός) έχεις χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Είσαι απλά ένας πράσινος αφισσοκολλητής, με μηδεν κριτική σκέψη και αστείρευτη εμπάθεια για όποιον δεν πιστεύει στο σοσιαλισμό.
Στη ζωή, ότι δίνεις παίρνεις.
Δεν έχεις καμμία απολύτως σχέση με τη δημοκρατία και τις αρχές της ανοχής στη διαφορετική αντίληψη.
Κλασσικός φανατικός πρασινοφρουρός που, επειδή πήγε στο πανεπιστήμιο, νομίζει ότι ξέρει να ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά.

socrates είπε...

Ρε φτού-πέντε έχω εντυπωσιαστεί.
Έμαθες ορθογραφία βρε μπαγάσα;
Πότε πρόλαβες, εντατικά έκανες όπως κάνει πρόβες σήμερα το Μπραβο-γκιόργκο στα Ελλήνικος;
Εκτός εάν σας υποχρέωσαν εκεί στην Ιπποκράτους να χρησιμοποιείτε εκείνους τους αυτόματους ηλεκτρονικούς διορθωτές.
Όχι τίποτε άλλο, λέτε που λέτε συνεχώς σαχλαμάρες, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ας μην φαίνεστε και ανορθόγραφοι.
(Φαντάζομαι πως θα είναι τα Ελλήνικος εκείνου του αργόστροφου, αλήθεια, ξέρει να γράφει Ελλήνικος, ή ακόμη με το διάβασμα παιδεύεται;)

Ανώνυμος είπε...

ο 3.52 απαράδεκτος για πασόκο τον κόβω

F5PILOT είπε...

@leonidas
Έχεις δίκαιο ζητώ συγνώμη για την ορθογραφία μου και καμιά φορά τις μισές λέξεις αλλά βαριέμαι να αλλάξω γυαλιά. Προσπαθώ να γράψω με τα υπερμετωπίας αντί της πρεσβυωπίας. Όταν περνά η ηλικία!!!

F5PILOT είπε...

@leonidas
Αυτά παλληκάρι μου που λες τα έχουμε πει 45 φορές τα ίδια και τα ίδια για τον Γιωργάκη, τον Τζέφρυ, τον αμερικάνο τον γράψε τον σβύσε που έχει αμερικάνα μάνα που είναι πράκτορας που δεν ξέρει ελληνικά που είναι βλάκας κλπ κλπ
Ερώτηση : Δεν έχετε βαρεθεί να ασχολείστε με τις ίδιες τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες κάθε μέρα. Έλεος ρε Λεωνίδα έλεος. Πείτε τίποτα διαφορετικό πχ. ¨Οτι ο Παπανδρέου τον παίρνει ότι είναι ομοφυλόφυλος έτσι για να αλάξει η συζήτηση ρε γαμώτο. Λίγη φαντασία δεν έχετε;

F5PILOT είπε...

@leonidas
Μας κατηγορείς για
λοιδωρίες, συκοφαντίες, αοριστολογίες, εμπάθειες, ξερολισμός
Καλά βγάλε το σκουφί σου και κτύπα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ
Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Γ.Α.Π. ,ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ , ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΠΙΛΟΤΟΙ!!!!!!!!!!

socrates είπε...

Ρε Φού-πέντε, στο έχω ξαναπεί, άντε να βοσκήσεις εκεί στον Κρόγια μαζί με τα άλλα ανεγκέφαλα ζωντανά. Σου πάει άνθρωπέ μου το Θασόκ, σου πάει, πώς να στο πώ;
Τί δουλειά έχεις εσύ να έρχεσαι στα σοβαρά μπλόγκς, ειδικά επειδή φαίνεται ότι δεν σας έστειλαν σήμερα υλικό από την Ιπποκράτους και γι' αυτό κάνεις copy paste το ίδιο κειμενάκι (5¨15) σε τόσα μπλόγκς.
Βάλε τα γυαλάκια σου, πιές το τσαγάκι σου, κάνε ένα μπανάκι και κοιμήσου νωρίς απόψε.
Να είσαι ξεκούραστος αύριο παλληκάρι μου και, για καλό και για κακό, τσίμπα και κανα δυό μπουκαλάκια δίπλα στην τηλεόραση.
Μπορείς να επιλέξεις να τα πιείς ΠΡΙΝ to debate (για να μην καταλαβαίνεις τι παίζει) ή ΜΕΤΑ το debate (για να προσπαθήσεις να ξεχάσεις την ντροπή σου που πίστεψες ότι αυτό το ξενόφερτο καραγκιοζάκι δεν μας δουλεύει).
Ποιός σου φταίει όμως;
Μόνος σου επέλεξες να κυνηγάς πολιτικές χίμαιρες.

F5PILOT είπε...

@leonidas
Μας κατηγορείς για
λοιδωρίες, συκοφαντίες, αοριστολογίες, εμπάθειες, ξερολισμός

Σεπτέμβριος 21, 2009 5:44 μμ
Για ξαναδιάβασε το παραπανω σχόλιό σου για να δεις ποιός λοιδωρεί ποιός συκοφαντεί ποιός αοριστολογείκαι ποιός είναι εμπαθής.

απλούστατα πάτησες τη μπανανόφλουδα πανέξυπνε Δαπίτη.

Τώρα τα debate και αυτές τις μαλακίες εγώ τα ακούω βερεσέ. Αυτά είναι για να χαίρονται κάποιοι ανόητοι σαν και σένα που πιστεύουν ότι θα αντιστραφεί το κλίμα και θα κερδίσει η ΝΔ. Δε μου λες αλήθεια ποιός πιστεύεις ότι θα κερδίσει τις εκλογές;

F5PILOT είπε...

@leonidas

Ρε Φού-πέντε, στο έχω ξαναπεί, άντε να βοσκήσεις εκεί στον Κρόγια μαζί με τα άλλα ανεγκέφαλα ζωντανά.

Δε μου λες εσύ τι δουλειά έχεις εκεί; Περιλαμβανεσαι και συ στα ανεγκέφαλα ζωντανά.

F5PILOT είπε...

@leonidas

Συγνώμη που σε κάρφωσα

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Η περίπτωση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ με όλα τα λαμπερά ονόματα που ακουγόντουσαν για την πρώτη θέση και η τελική ανάθεση αυτής στον κ.Ραγκούση μου θυμίζει το "Ώδινεν όρος και έτεκε μυν".



Χρήσιμες Φράσεις:
Ώδινεν όρος και έτεκε μυν: Είναι μια από τις πιο ωραίες φράσεις της Αρχαίας Ελληνικής που ευρύτατα χρησιμοποιείται και σήμερα, το ρήμα ωδίνω σημαίνει νοιώθω τους πόνους της γέννας, κοιλιοπονώ. Οι ωδίνες είναι οι πόνοι της γέννας, ενώ ηοδύνη είναι η λύπη, η στενοχώρια. Έτεκε είναι ο αόριστος του τίκτω που σημαίνει γεννώ. Από το θέμα του ρήματος παράγονται οι λέξεις τοκετός, τέκνο, ο τόκος, πρωτότοκος κ.ά. Μυν είναι η αιτιατική του ουσιαστικού μυς, του μυός που σημαίνει ποντικός. Η φράση ώδινεν όρος και έτεκε μυν κατά λέξη σημαίνει: Κοιλιοπονούσε το βουνό και γέννησε ένα ποντίκι. Τη χρησιμοποιούμε στις περιπτώσεις που κάποιος καταβάλλει πολύ μεγάλες προσπ

Ανώνυμος είπε...

Που πήγε ο Τατούλης οεοεοεοεοεοεοεοεο!!!!!
Ήταν και αυτός δεμένος.
Τώρα κυκλοφορούν και γι' αυτόν μετεκλογικά σενάρια;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τη χρησιμοποιούμε στις περιπτώσεις που κάποιος καταβάλλει πολύ μεγάλες προσπάθειες αλλά το αποτέλεσμα είναι εντελώς ασήμαντο.

F5PILOT είπε...

@Vassilis

Ε και;

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΓΙΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOU -TUBE) ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 6:10 μμ

Σώπα;

socrates είπε...

Φτού-πέντε,
(Αφού βοσκάς αλλού έψαξα και σε βρήκα εδώ).
Σχετικά με τις μαλαικίτσες που μας έλεγες μια βδομάδα τώρα για τις διεθνείς εκθέσεις ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας, μάντεψε τί έκανα.
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙς ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ, ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ.
ΚΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΩ;
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΧΑ!
Κοίταξα στο WEF όλο το σκέλος όχι μόνο των αναλύσεων αλλά και της ακολουθούμενης μεθοδολογίας.
Κοιτώντας προσεκτικά (ομολογώ όχι τόσο αναλυτικά τα κείμενα αλλά περισσότερο τους πίνακες) πρόσεξα τα εξής (μιλάμε πάντα για τη δεύτερη παραπομπή σου που αφορά την Ελλάδα 2009-2010):
1. Σελ:25- Stage o Development, η Ελλάδα είναι στην τέταρτη και υψηλότερη κατηγορία οικονομικής ανάπτυξης, μαζί με τις περισσότερες χώρες μέλη του ΟΟΣΑ.
2.Σελ.:169-Στην αναλυτική παρουσίαση της χώρας μας λέει ξεκάθαρα ότι όλοι οι παράγοντες που αφορούν την ανταγωνιστικότητα είναι καλοί, με 4 εξαιρέσεις: τη γραφειοκρατία, την εργατική νομοθεσία (κοίτα τις σκανδιναβικές χώρες και κλαίγε), την υψηλή (!) φορολογία και το μικρό μέγεθος της αγοράς.
3.Σελ:472: Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Κοίτα τον παλληκάρι μου μπας και καταλάβεις την καθοριστική σημασία που έχει το νόμισμα στην εξέλιξη την μακρο-οικονομίας.
Λέει ο ποιητής:
Βαθμός ανταγωνιστικότητας που οφείλεται σε φυσικές πηγές και όχι το χαμηλό κόστος.
Διάβασέ το αυτό παλληκαράκι μου και έλα να ξανασυζητήσουμε.
Είμαστε στη θέση 36 από τις 133 χώρες.
Ομολογώ ότι δεν είχα διαβάσει τη συγκεκριμένη έκθεση (είχα διαβάσει άλλες) αλλά όλες καταλήγουν σε ένα σημείο.
Όταν έχεις σκληρό νόμισμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 169.
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ (ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
Θέλει μείωση της δραστηριότητας του δημόσιου τομέα, θέλει ευελιξία στην εργατική νομοθεσία, θέλει λιγότερους φόρους στις επιχειρήσεις. Αλλιώς η ανεργία θα γονατίσει τον κοινωνικό ιστό και τα δημοσιονομικά θα πάνε στα τάρταρα.
Για σκέψου λοιπόν τώρα, από τα τρία πράγματα που λέει ότι πάσχουμε το WEF τι προτείνει το Vlako-giorgo;
ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
Γιατί;
Γιατί αυτά θέλει να ακούει ο λαουτζίκος.
Φτού πέντε,
Σε ευχαριστώ για το αυτογκόλ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣΗΣ.
ΑΠΛΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

SKANDALOS είπε...

Αντισταθείτε ΜΗ ψηφίζοντας ΓΑΠ, αλίμονό μας.

F5PILOT είπε...

@leonidas
Μπράβο. Λοιπόν μήπως δεν τα λες όλα κατεργαρούλη; Δηλαδή η αλεπου 100 και το αλεπουδάκι 110; Άλλο tax rates και άλλο tax regulation Δε μου ανέφερες καν την διαφθορά τσ τσ τσ (άραγε γιατί;)και όλα αυτά που μου είπες θα πρέπει να τα συγκρίνεις με τα περισυνά στοιχεία ή καλλίτερα με τα στοιχεία του 2003 για να βγάλεις συμπέρασμα Λεο.
Τώρα για τα υπόλοιπα συμπεράσματα που λες σα πολύ δε βιάζεσαι. Ανακάλυψες εσύ τον τροχό; Αν ήταν όπως τα λες η ΝΔ δεν θα το εκμεταλευόταν; Δηλαγή όλοι είναι βλάκες και συ ο έξυπνος που πρωτοείδες σήμερα την έκθεση και έβγαλες συμπεράσματα.

Άντε καλό διάβασμα. Όχι επιπολαιότητες όμως. Μελέτη. Θα σε κάνω ειδικό εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω νεολαία στο ΠΑΣΟΚ! Ειδικα αυτος που μηδένισε τα 100 και συνεχίζει από την αρχή για δεύτερη φορά πρωτάκι στο δημοτικό. Κριαράς 108 χρονών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:

- "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.

- "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."

- "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"

- "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"

- "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"

F5PILOT είπε...

@leonidas

Από την ηλίθια χαρά σου έκανες λάθος την σελίδα και διάβασες τα στοιχεία της Γεωργίας
ΣΕΛΙΔΑ 169.

Της Ελλάδος είναι στις σελίδες 174 και 175

Πολύ χαίρομαι που ενας βλάκας από την ηλιθιότητά του έχει γίνει ρόμπα.

Ανώνυμος είπε...

@leonidas

Ρε βλήμα έκανες λαθος τη σελίδα; Μπράβο ρε νούμερο

Ανώνυμος είπε...

@leonidas

Κάνεις λάθος τη σελίδα και έρχεσαι εδώ και τι μας λες;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣΗΣ.
ΑΠΛΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ένα έχω να πω Μπράβο μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

@leonidas

Μας έκανε ρεζίλι στους πρασινοφρουρούς. Άντε πήγεναι από δω προβοκράτορα της Ιπποκράτους.

F5PILOT είπε...

Ρε παιδιά μη τον κράζεται. Του είπα να μην βιάζεται αλλά δεν με άκουσε. Τι να σας πω όμω δεν σας λέω άλλα για τις ανακρίβιές του γιατί θα φάει το κραξιμο της αρκούδας. Περιμένω να τις βρει μόνος του και να επανέλθει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ οτι το επικρατείας του ΠΑΣΟΚ δέν είναι ότι καλύτερο, εκτός απο τον Ραγκούση που είναι ένας νέος, έντιμος πολιτικός με πολλές υποσχέσεις οι υπόλοιποι μου είναι εντελώς άγνωστοι.
Αλλά να μιλάνε τώρα οι νεοδημοκράτες που έβαλαν τον σκυλομούρη τον Αντώναρο χωρίς να ντρέπονται καθόλου πάει πάρα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό τον τόπο που πιστεύουν ότι ο γιώργος θα κυβέρνηση καλά την ελλάδα, ε τότε αυτή η χώρα και αυτός ο λαός δεν έχει πολύ μέλλον ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

+1000000000000000!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχα ευτυχώς είχε το eurobasket και γλιτώσαμε απ όλους τους ξεφτιλισμένους δημοσιοκάφρους-
Ρε τι τραβήξατε κι εσείς που τα βλέπατε...δεν πρέπει να ήσαστε και πολλοί ωστόσο

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ Γ...... ΕΣΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΧΟΥΝΤΟ ΠΑΣΟΚΟΙ!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ;

ΡΕ ΦΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ,
ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ
ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ!!!!!!!!
Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ , ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ , ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΑΝΕ Ο
ΛΕΩΝΙΔΑΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!
ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΕΛΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤ;
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!
ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!

ΟΠΟΙOΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ WEF ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!!!

socrates είπε...

Ρε Φτού-πάρε-πέντε, δεν ξέρω τί να πώ πιά σε εσάς τους βαρεμένους.
Μπροστά μου έχω τις σελίδες στο acrobat, που αναφέρονται στην Ελλάδα.
169 και 170.
Δεν ήξερες τί άλλη σαχλαμάρα να πείς και τόριξες στο καλαματιανό σαν τον χαζοχαρούμενο τον αρχηγό σου όταν τον ρωτάνε συγκεκριμένα πράγματα και στριμώχνεται.
Ο κόσμος κρίνει.
Δεν είναι και πολύ δύσκολο ξέρεις, μην τους υποτιμάς τόσο πολύ.
Όσο για τη αλεπού και το αλεπόπουλο, εγώ είμαι 25 χρόνια οικονομολόγος, είναι η δουλειά και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει.
Εσύ λές ότι είσαι πιλότος (με την έμφαση στο λές) που φοράει γυαλιά μυωπίας, πρεσβυωπίας και υπερμετρωπίας.
Κάποιος από τους δύο λέει ψέμματα.
Να ξέρεις πάντως ότι δεν θα σε ξαναφήσω σε χλωρό κλαρί, που γράφεις καθημερινά σαχλαμάρες για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Η μπουρδο-σχολή παραπλάνησης του Χαζογιώργου δεν θα περάσει.
Θα σε ξεφτιλίζω καθημερινά, έτσι από χόμπυ.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω και πολύ διαθέσιμο προσωπικό χρόνο αλλά όταν τον βρίσκω θα σε ξεφτιλίζω.
Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά εσείς οι πρασινοφρουροί νομίζετε ότι όταν δεν σας απαντάμε σημαίνει και ότι αποδεχόμαστε τις αηδίες σας.
Αυτά να τα ξεχάσετε.
Είναι παρελθόν.
Ήλθε η ώρα της αντίδρασης στη δικτατορία της ψευτιάς και της υποκρισίας.
Και τώρα που το σκάφτομαι, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ η απάντησή σου επί της ουσίας;
Στα τρία σημεία που εστιάζει η συγκεκριμένη έκθεση για τη λύση των προβλημάτων της οικονομίας ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ;
Η ακριβώς ανάποδη.
Άρα τί να περιμένουμε από τα μέτρα του Βλακο-γιώργου;
Την καταστροφή της οικονομίας μας;
Να μείνουμε όλοι άνεργοι, εκτός βέβαια από εσάς τους πρασινοφρουρούς που θα πάρετε θεσούλες στο δημόσιο και τα διάφορα παρασιτικά Δ.Σ.;
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
Αρκετή καταστροφή έχει προκαλέσει στη χώρα ο τυχοδιώκτης ο πατέρας του Γιωργάκη.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε να ολοκληρώσει το έργο του ο ημίαιμος γιός του, ειδικά όταν όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι θα μπορούσε να είναι δίδυμος αδελφός του Κάτμαν.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 22, 2009 3:50 πμ

Τι λες βρε παλιομαλάκα έχεις μπει στο site; Τι κάθεσαι και τσαμπουνάς ηλιθιότητες βλάκα. Τη τέχνη της λασπολογίας και της διαστρέβλωσης την ξέρετε πολύ καλά φασιστάκο. Τελικά κάποια πράγματα είναι στα γονίδιά σας φασιστάκο και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτά. Μη στεναχωριέσε όμως που είσαι φασίσας δεν φταις εσύ έτσι γεννήθηκες.

http://www.weforum.org/documents/gcr0809/index.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΙ ΤΙ ΛΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ!!!!!!!!!
ΣΕ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ!!!!!!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ WEF!!!!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ,
ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λεωνίδα , άσε τους να κουρεύονται μόνοι τους: τους τεχνοκράτες , ξερόλες του Πασοκιστάν!!!!!!!!!!!!!

Θέλουν να πίστευουν , ότι πείθουν με τις παπαριές τους!!!!!

Κούνια που τος κούναγε!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτώντας προσεκτικά (ομολογώ όχι τόσο αναλυτικά τα κείμενα αλλά περισσότερο τους πίνακες) πρόσεξα τα εξής (μιλάμε πάντα για τη δεύτερη παραπομπή σου που αφορά την Ελλάδα 2009-2010):

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!!
2009-2010!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 22, 2009 1:19 μμ

Είσαι πανηλίθιος τότε ή δεν ξερεις να διαβάζεις

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 22, 2009 1:41 μμ

Καλά με έπεισες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ!!!!!!!!!!
2009-2010!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 22, 2009 1:19 μμ

Όχι μόνο είσαι ψεύτης αλλά και συκοφάντης.
http://rapidshare.com/files/283424597/25.pdf.html
Κατέβασε τη έκθεση πήγεναι στις σελ. 25,169,472 για να δεις τι λέω παλιομαλάκα.

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 22, 2009 1:41 μμ

http://rapidshare.com/files/283424597/25.pdf.html

Κατέβασε τη έκθεση πήγαινε στις σελ. 25,169,472 για να δεις τι λέω ότι έχει κάνει λάθος τις σελίδες ο μαλάκας.

Οι σελίδες είναι οι 12 όπου υπάρχου νοι αλφαβητικοί πίνακες σε ποιά κατηγορία ανάπτυξης είναι η χώρα.
156 και η 157 είναι η ανάλυση των παραγόντων για την χώρα μας.

Τώρα δεν καταλαβαίνω τι εννοεί για την σελίδα 472 αλλά στο Section XII
μετά την 465 αναφέρεται στις επιδόσεις στη Καινοτομία Innovation
της κάθε χώρας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 169 (ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ),ΓΡΑΦΕΙ GREECE ,ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΠΨΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η στάση του προκάλεσε την αντίδραση του Καραμανλή ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει συγκεκριμένα έστω και σε ένα ερώτημα.

Δεύτερο ναυάγιο Παπανδρέου σε διάστημα μιας ημέρας. Η ιστορική πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, εξελίχτηκε σε παταγώδη αποτυχία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την αποκάλυψη Καραμανλή ότι τον Αύγουστο του 2002 είχε υπογράψει τον αποχαρακτηρισμό τεράστιων δασικών εκτάσεων στην Ανατολική Αττική. Ο Παπανδρέου δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ νωρίτερα ... έκαψε το «χαρτί» που προσπάθησε να βγάλει εναντίον της κυβέρνησης. Εμφάνισε κοινή υπουργική απόφαση με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου, με την οποία αναπροσαρμόζονται τα επιδόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για ανειλημμένη υποχρέωση του Δημοσίου του απάντησε ο πρωθυπουργός και εκείνος δεν επανήλθε καταλαβαίνοντας προφανώς την τεράστια γκάφα του. Ο Καραμανλής ήταν ξεκάθαρος, διαυγής, αποφασισμένος και αποκαλυπτικός αφού τόλμησε να αναφερθεί και στο ΝΑΙ του Παπανδρέου για το Σχέδιο Ανάν αλλά και ονομαστικά στον πρόεδρο Πούτιν με τον οποίο συνυπέγραψε τη συμφωνία για τους τρεις αγωγούς. Στο τέλος μάλιστα του πρότεινε ευθέως να υπάρξει και δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ τους αλλά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το έβαλε κυριολεκτικά στα πόδια αρνούμενος να απαντήσει ακόμη και όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της τηλεοπτικής αναμέτρησης.

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, Ο ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗΣ..........ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!
ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!!!!