Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ο έτερος εκλεκτός των καναλιών, Καρατζαφέρης, μιλάει σε άδειες αίθουσες. Μπαίνει δε μπαίνει στη Βουλή!


Ο πολιτικός αρχηγός που τυγχάνει της μεγαλύτερης υποστήριξης από τους καναλάρχες, μετά τον "Αυτοδύναμο" Γιώργο φυσικά, μιλά σε άδειες αίθουσες. Ο κόσμος επιτέλους του γυρίζει την πλάτη. Η συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες ως δεκανίκι του "Αυτοδύναμου" και του κατεστημένου έχει ενοχλήσει τα μάλα τους ψηφοφόρους του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από έντονα αντιπασοκικά (και όχι αντικαραμανλικά) αισθήματα. Ο αγώνας του για τη νίκη του Πασόκ είναι παραπάνω από εμφανής. Δεν κρύβεται η αγωνία του για το μέλλον του κανακάρη του συστήματος και του κατεστημένου. Για την τύχη του άλλου Γιώργου. Του "Αυτοδύναμου" (μεγάλο τ' όνομά του!)!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, εγώ το είπα επανειλλημένως: Η ΝΔ δεν φοβάται το ΠΑΣΟΚ -που είναι διχασμένο σε χίλια κομματια. Εκείνος που θα γίνει ο Δούρειος Ιππος, χωρίς κιόλας να έχει τα φόντα, παρά μόνον τα νταβατζοκάναλα, είναι ο τυχοδιώκτης Γ.Καρατζαφέρης! Γι΄αυτό δαγκωτό στη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι λένε συνέχεια οτι ο Καρατζαφέρης κάνει τον Παπανδρέου πρωθυπουργό.
Είδαν χθές ο Καρατζαφέρης ήταν αυτός ρώτησε τον Παπανδρέου για τα 2 μέτρα γής κάτι που ούτε ο ίδιος ο Καραμανλής δέν σκέφτηκε να ρωτήσει.
Ψήφο στον πατριώτη Καρατζαφέρη.