Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο κουρδιστός φασισμός είναι πολύ ερωτευμένος με τον Παπανδρέου!

Παπαγιαννισμός, Nonewζισμός, Κουρδιστοφασίστες βλέπουν στον ύπνο τους εφιάλτες με τον Καραμανλή και τρίβουν τα γόνατά τους μέχρι να ματώσουν για τον Γιωργάκη! Μια ζωή γονατισμένοι(η)! Τόσο τους κόβει!
Το γέλιο που πέφτει στα άρθρα του κουρδιστού φασισμού δε λέγεται. Θα μου πείτε, εσύ τα γράφεις καλύτερα; Όχι βέβαια, αλλά εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος; Απλός πολίτης είμαι, σπάω πλάκα και δεν επιζητώ δημοσιογραφικές δάφνες. Κουρδιστός φασισμός είναι τελικά να υμνείς νυχθημερόν τον Μεγαλείο Παπανδρέου, το Σωτήρα της Ελλάδας. Η κουρδιστοφασιστική δημοσιογραφία κατάντησε εργαλείο της τυφλής πασοκικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο! Λες και πράγματι ήρθε το τέλος στα προβλήματα του τόπου. Με ποιόν; Με τον Παπανδρέου να «συγκρούεται με το κατεστημένο»!!! Πολύ γέλιο προκαλεί η τιτανομαχία που ξεκίνησε η προεδράρα του Πασόκ και συμπαρίστανται κάθε είδους ψωνάρα του δημοσιογραφίας. Η πράσινη γατούλα νιάου νιάου στα κεραμίδια θα τα βάλει με τους νταβατζήδες; Πολύ γέλιο. Κωμωδία κατάντησαν αυτοί οι Παπαγιαννιστές, οι nonewζιστές και οι κουρδιστοφασίστες. Πράγματι πιστεύουν ότι ο Παπανδρέου πρεσβεύει τη λύση στα προβλήματά μας! Στα πόσα mg έχει φτάσει το πράσινο χαπάκι; Πήγαν κιόλας στο γραμμάριο το οχτάωρο; Τι θα κάνουν όταν και αν ο Παπανδρέου το ρίξει στη σύγκρουση; Θα χτυπιόνται στο πάτωμα της αλλαγής και θα κολυμπάνε στον αναδιανεμημένο πλούτο;
Μια ερώτηση: αν είναι τόσο ξοφλημένος ο κουρασμένος, ο τεμπέλης, ο ανίκανος πρωθυπουργός γιατί ασχολούνται τόσο πολύ μαζί του; Αυτοί βλέπουν εφιάλτες τον Καραμανλή!!!! Τελικά τίποτε δεν είναι έτσι όπως θα ήθελαν! Μήπως το πράσινο άλογο που ποντάρισαν είναι τελείως κουτσό και παραδομένο στα τεράστια συμφέροντα των γιωργοκάναλων και των Αμερικανών και το ξέρουν; Γι’ αυτό επιδίδονται σε τέτοιου είδους προσκύνημα στον τεράστιο Γιώργο; Τα γόνατά τους ξέματωσαν απ’ το γονάτισμα! Το πάτωμα γλύφουν και λένε ευχαριστώ το Πασόκ και το Γιωργάκη.
Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα βρωμά και το ξέρουμε και το βλέπουμε. Στηρίζει ένα αδηφάγο και άπληστο οικονομικό σύστημα που διαπλέκεται με το Πασόκ, τους εργολάβους και τα κανάλια. Αλλά να γίνονται σκυλάκια και να γλύφουν το πάτωμα και να λένε ευχαριστώ για ένα κοκαλάκι, πάει πολύ. Κατάντησαν γελοίοι και αντικείμενο χλεύης της πλειοψηφίας των πολιτών. Τώρα αν νομίζουν ότι τους χτυπάνε παλαμάκια όταν τους φτύνουν ……. Δικό τους πρόβλημα! Εμείς ωστόσο γελάμε με την αρρωστημένη φαντασία τους …….

1 σχόλιο:

F5PILOT είπε...

Ερώτηση - Απορία: Οι αυριανιστές Κουρήδες συμπεριλαμβάνονται ή όχι;