Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Μποτσουάνα έκαμαν την Ελλάδα τα Γιωργοκάναλα!

Πριν λίγες μέρες το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum-WEF) εξέδωσε την έκθεση του για την παγκόσμια οικονομία. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα έπεσε στην ανταγωνιστικότητα. Και γι’ αυτό πανηγύρισαν δεόντως…… τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια του κατεστημένου.

Το WEF μελετά όντως την οικονομία 133 χωρών, και της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Χρησιμοποιεί για τις μελέτες του 110 διαφορετικά κριτήρια!!! Και όχι μόνο "την ανταγωνιστικόητα"! Οι γονατισμένοι στο Πασόκ δημοσιογράφοι και το σύστημα που έχει θέσει υπό την προστασία του το Πασόκ έκρυψαν τη συνολική εικόνα της έκθεσης για τη χώρα μας, όπως και πλήθος άλλων εκθέσεων εξίσου σημαντικών και θετικών για την Ελλάδα και επιδόθηκαν σε όργιο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης. Πήραν μόνο τα αρνητικά της ελληνικής οικονομίας .........πανηγύρισαν και έκρυψαν επιμελώς τα όποια θετικά παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Μαύρη προπαγάνδα και πράσινη προβοκάτσια. Αν κυβερνούσε το Πασόκ θα μας έλεγαν μόνο τα θετικά. Τώρα όχι μόνο δεν αναφέρουν τα θετικά αλλά τα κρύβουν τελείως από το κοινό.
Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση σας ενημερώνουμε ότι ναι η Ελλάδα είχε αρνητικούς δείκτες ή έπεσε : στην ανταγωνιστικότητα, στα δημόσια οικονομικά, στην αποδοτικότητα της εργασίας, στην ευελιξία αμοιβών, στη σύνδεση αμοιβών-παραγωγικότητας και αλλού. «Περιέργως» ήταν θετική ή ανέβηκε στους περισσότερους δείκτες! Είναι δυνατόν η Ελλάδα, ολοσχερώς κατεστραμμένη σύμφωνα με τις κραυγές των αδίστακτων γιωργοκάναλων, να σηκώνει κεφάλι; Μάλιστα πολλοί δείκτες είναι σημαντικότεροι ή το ίδιο σπουδαίοι με την ανταγωνιστικότητα, για την οποία κόπτονται τα γιουσουφάκια του συστήματος . Από την ίδια έκθεση αντλούμε θετικά στοιχεία όπως:
  • Η Ελλάδα είναι η «μόνη χώρα του κόσμου» που προχώρησε φέτος σε «κάποιες μεταρρυθμίσεις», βάσει και την πολύ σημαντική έκθεση του ΟΟΣΑ. Πολύ σπουδαιότερη από αυτή του WEF!
  • H Ελλάδα είναι η 27η οικονομική δύναμη του πλανήτη
  • Είναι 17η στο κατά κεφαλήν εισόδημα
  • Είναι 3η παγκοσμίως σε ποσοστό πληθυσμού με τριτοβάθμια εκπαίδευση!!!!!
  • 5η στην άρση δασμολογικών εμποδίων
  • Η Ελλάδα βρίσκεται στις 10 πρώτες χώρες του κόσμου, από θετική πλευρά, σχετικά με τις συναλλαγματικές συναλλαγές, τον πληθωρισμό, την εγκληματικότητα και την υγεία!!!! Δείκτες που δεν συμφέρουν καθόλου το σύστημα παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης των τηλεθεατών!!!

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

_________ KKE______KKE_________
_________ KKE_____KKE_________
_________ KKE ___KKE_________
_________ KKE__KKE_________
_________ KKE KKE_________
_________ KKE__KKE_________
_________ KKE ___KKE_________
_________ KKE_____KKE_________
_________ KKE______KKE_________

Ανώνυμος είπε...

η ανταγωνιστικοτητα μετριεται με το προιον που παραγει ο καθε εργαζομενος σε σχεση με το μισθο του. χαμηλη ανταγωνιστικοτητα σημαινει οτι οι Ελληνες πληρωνονται ΠΟΛΛΑ σε σχεση με αυτα που παραγουν. η ανταγωνιστικοτητα θα ανεβει αν μειωθουν οι μισθοι. αυτο θελει το πασοκ; αντε γιατι ο καθε ασχετος λεει ο,τι θελει

Ανώνυμος είπε...

========>>>>>>>>
=ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ =

= ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ (&) ΕΣΥ !!! = ΚΚΕ

_________ KKE______KKE_________
_________ KKE_____KKE_________
_________ KKE ___KKE_________
_________ KKE__KKE_________
_________ KKE KKE_________
_________ KKE__KKE_________
_________ KKE ___KKE_________
_________ KKE_____KKE_________
_________ KKE______KKE_________

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα να ταΐζουν τα κανάλια της Ελλάδας τ΄'οση πολλή παραπληροφόρηση τον ελληνικό λαό.
Δεν μας αξίζουν τέτοια μέσα.
Πολύ καλό εν γένει το μπλογκ σου.

Ανώνυμος είπε...

Mιά προσωπική εμπειρία
Ένας στενός φίλος μου βαμμένος Νεοδημοκράτης απο τα παλιά προσπαθούσε να με πείσει με όλα τα μέσα να ψηφίσω Καραμανλή. Μου έλεγε οτι είναι η μοναδική εθνική λύση λόγω Πούτιν, αγωγών, του βέτο στα Σκόπια και πολλά άλλα.
Αφού άκουγα, άκουγα στο τέλος βαρέθηκα και του απάντησα.
Μα τον Καραμανλή δέν τον ψηφίζει ούτε ο πρώτος ξάδελφος του Μιχάλης Λιάπης.
Τον Καραμανλή δέν τον ψηφίζει ούτε ο ίδιος ο θείος του Αχιλλέας.
Εγώ τί του χρωστάω για να τον ψηφίσω?
Κατέβασε το κεφάλι κάτω σιωπηλά έστριψε και έφυγε.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω επιχειρήματα!
Νάσαι καλά που μας έπεισες
κι' εμάς!!!!

Και για να λύσω τις απορίες σου θα σου εκμηστηρευτώ ότι:

Τον Καραμανλή δεν τον ψηφίζουν ούτε τα δίδυμα, ούτε η Νατάσα και ο ίδιος ο Καραμανλής θα ψηφίσει ....
Γιωργάκη Πρωθυπουργό!!!!

Καλό έέέέέέέέέ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφεις, που είναι τα μεγαλοστελέχη να τα υποστηρίξουν;
Το κακό με τη ΝΔ είναι ότι δεν έχει στελέχη. Ο μεγάλος και τρανός κ. Προκόπης έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά, ο επικοινωνιακός κ. Άρης όταν μιλάει νοιώθεις ότι θα ξεψυχήσεις, η γάτα κ. Σιούφας καλλιεργεί προφίλ για Πρόεδρος Δημοκρατίας και δεν μπορεί να κατέβει με σταυρό, έ ο άνθρωπος έκανε 2 χρόνια πρόεδρος βουλής λίγο το έχεις, ενώ η Μπενάκη με 3,5 χρόνια προεδρία και καθ. παν/μίου έπρεπε να κατέβει με σταυρό και από την άλλη ο Κακλαμάνης με 10+ χρόνια προεδρία όχι μόνο κατεβαίνει με σταυρό αλλά συναγωνίζεται τον μακαρίτη Γιαννόπουλο σε ύβρεις και αντιδεξιές κορώνες. Ο μεγάλος Σουφλιάς που είναι, πόσες φορές βγήκε προς τα έξω να προβάλλει το έργο του ΥΠΕΧΩΔΕ που ήταν πράγματι μεγάλο;
Πλήθος μικρότερων στελεχών που τοποθετήθηκαν σε επιτροπές και επιτροπούλες σε διοικητικά συμβούλια κλπ αδρά αμοιβόμενοι που είναι;
Το ξέρετε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων σε πολλούς νομούς; Που είναι λοιπόν αυτά τα νέα στελέχη; Από τον παραμερισμένο οπαδό της ΝΔ που δεν του άνοιγαν την πόρτα αυτοί οι καλοβουλεμένοι περιμένουν να τραβήξει μπροστά; Ξύπνησε ο κόσμος και δεν κοιμάται.
Τώρα που θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και αυτοδύναμα παρακαλώ και μην έχετε αυταπάτες περί του αντιθέτου θα δείτε πως γίνεται πολιτική. Πως το μαύρο θα το βαφτίζουν άσπρο και πως θα το υποστηρίζουν. Δυστυχώς 20 χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έμαθαν τίποτα. Κρίμα τα μαθήματα που τους έκανε το ΠΑΣΟΚ. Απεδείχθησαν ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Στα θρανία λοιπόν πάλι για ιδιαίτερα μαθήματα και από τον Γιωργάκη αυτή τη φορά.
Με τις υγείες μας!!!
(Ένας Νεοδημοκράτης του σταθερού 36%)

F5PILOT είπε...

Τι να βγουν να πουν τα μεγάλα στελέχη τις νέας δημοκρατίας τις ανακρίβειες του άρθρου. Όλα αυτά καλά είναι και έτσι όπως είναι. Αλλά από 24 οικονομία το 2003 πήγαμε 27 το 2009 και όσο αφορά τα υπόλοιπα σιγά μη μας πείτε λοτι τα έκανε η ΝΔ. Το άρθρο όμως γιατί δεν αναφέρεται στη πόσες θέσεις κατρακυλήσαμε στη διαφθορά, στη κρατική διαφάνεια, στη γραφειοκρατία, στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κλπ κλπ;
Γιατί να αναφερθεί για να αποδειχτεί η ανικανότητα του κουρασμένου και της σπείρας του;

F5PILOT είπε...

Και για του λόγου το αληθές
http://www.weforum.org/pdf/GCR09/GCR20092010fullreport.pdf

Ανώνυμος είπε...

copy-paste, γιατί δεν αξίζει για περισσότερα:

Ρε Φού-πέντε, άντε να βοσκήσεις εκεί στον Κρόγια μαζί με τα άλλα ανεγκέφαλα ζωντανά.
Δεν κάνεις εσύ για σοβαρή συζήτηση, δεν μπορείς να προσφέρεις στην ανταλλαγή απόψεων γιατί δεν έχεις δικές σου.
Απλά αναπαράγεις την προπαγάνδα κονσέρβα της ιπποκράτους.
Θα έλεγα άξιος ο μισθός σου αλλά αμφιβάλλω άν θα πλήρωναν κάποιον που τους ρεζιλεύει καθημερινά με το επίπεδό του.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 12, 2009 2:03 μμ
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τίποτα για την ταμπακιέρα έχεις να πεις; Αλλά σας έχουν πάρι χαμπάρι και οι πέτρες. Όταν δεν έχετε επιχειρήματα απλώς βρίζετε. Βρίσε βρίσε για να εκτωνοθείς. Αλλά δεν σου φταίω εγώ που ο πανηλίθιος ο Καραμανλής μαζί με τη σπείρα του σε προδώσαν γιατί μόνο δεν κάναν τίποτε για σένα αλλά κατέστρεψαν τη χώρα και φάγαν τα πάντα με 18 μασέλλες. Αυτούς να βρίσεις για την καρτάστασή σου και όχι εμένα.

Ανώνυμος είπε...

Για επιβεβαίωση του exastal εδώ είναι η αναφορά του ΟΟΣΑ: http://www.weforum.org/pdf/GCR09/GCR20092010fullreport.pdf

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 12, 2009 5:30 μμ
Είσαι τόσο άσχετος. Η διεύθυνση είναι απο το WEF Και όχι απο τον ΟΟΣΑ.
Πήγαινε λοιπόν στη σελίδα αυτή στη μέση της θα δεις
Download the full Report (PDF 3.85
Αφού τη κατεβάσεις πήγαινε στο

part2
Data presentation
Θα προχωρήσεις στο
2.1
Country/Economy Profiles
Θα πας στη 156 καΙ 157 Σελ.
Για να δεις ποιός λέει ψέμματα καιποιός αλήθεια. Και μετά βέβαια να έρθεις και να ζητήσεις συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Πιλοτάκο ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ ,ΛΥΣΕ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ :ΠΟΤΕ ΤΡΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ,ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΡΗΣΙΑΣ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.

Υ.Γ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 12, 2009 11:03 μμ
Είμαι νέας τεχνολογίας Ιαπωνικό ρομπότ της Ιπποκράτους το μοντέλο μου είναι RNE865 το μόνο που δεν μπορώ να κάνω καλά είναι να σας περάσω στη ικανότητα να κάνετε το άσπρο μαύρο της παραπληροφόρησης, του ψεύδους, της συκοφαντίας αλλά και της μαλακίας που σας δέρνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΣΤΕΡ!!!!!!!!!!
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!

Υ.Γ.1 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΟΥ ΚΡΟΓΙΑ
ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ όπως λέει και η παροιμία :μόνοι μας τα ψήνουμε μόνοι μας τα τρώμε!!!!
Υ.Γ.2 ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 12, 2009 11:30 μμ
Γιατί έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου; Και στο κάτω κάτω αν ήθελα να βρω νοήμονες εδώ θα έψαχνα; Κούνια που σε κούναγε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ!!!!!!!!

ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΣΩΡΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΩΜΟΛΟΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ!!!!!!!!

ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΣΩΡΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΩΜΟΛΟΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 12, 2009 11:52 μμ

\Έτσι λες; Για ρίξε μια ματιά στις απαντήσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 13, 2009 11:04 πμ
Πωπω ρε μάγκες μας κατάλαβε. Πρόκειται για μεγάλο λαγωνικό.
Τέτοια λαγωνικά έχει η Ρηγγίλης για αυτό χτυπάει διάλυση;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!

Υ.Γ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 13, 2009 11:42 πμ
Για δες εδώ http://www.onebet.gr/arhiki/about-onebetgr/81

Και μη μου πεις καημένε ότι και τις ξένες εταιρίες στοιχημάτων τις έβαλε στο κόλπο ο Παπανδρέου.
Στα στοιχήματα καημένε παίζονται χρήματα και οι εταιρίες στοιχημάτων δεν είναι φανατικοί οπαδοί των κομάτων και είναι οι μόνοι ανεξάρτητοι που μπορεί να βγάλει κάποιος συμπέρασμα για τι πρόκειται να γίνει. Αυτοί κάτι τέτοιους τυφλούς φανατικούς σαν και σένα περιμένουν για να τους γδύσουν.
Τρέξε λοιπόν έχουν τρελαθεί και μοιράζουν χρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Απλά οι ξένες εταιρείες στοιχημάτων ενημερώνονται από τα ελληνικά ΜΜΕ, που κατά σύμπτωση ανήκουν στο κατεστημένο. Και το κατεστημένο ψηφίζει Γιωργάκη δαγκωτό!
Ή κάνω λάθος;

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 13, 2009 12:49 μμ
Αν είναι έτσι τότε τι καθόμαστε θα ποντάρουμε για τη νίκη της ΝΔ και θα κονομίζουμε τρελλά λεφτά. Τρέξε κόσμε το αφεντικό τρελλάθηκε και μοιράζει λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 13, 2009 1:13 μμ
Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα. Λόγια απελπισμένου από την επερχόμενη ήττα.
Αβραμόπουλε επειγόντως ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του ιού της ήττας σας. Τα πράγματα είναι πράγματι σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΚΤΡΑ-ΚΑΦΕΤΖΟΥ!!!!!!