Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Δεύτερο διάβασμα των ραντεβού Παπανδρέου με Τρισέ και Παπαδήμο .....

Πριν λίγες μέρες γράφαμε για την παταγώδη αποτυχία του ταξιδιού Παπανδρέου "στας Βρυξέλλας"! Και το εννοούσαμε. Τις επόμενες μέρες ήρθαν στο φως στοιχεία που επιβεβαίωσαν το άρθρο. Οι τελευταίες πληροφορίες δεν θέλουν καθόλου ενθουσιώδες το κλίμα στη συνάντηση Τρισέ – Παπανδρέου στη Φρανκφούρτη, όπως αντιθέτως, μας περιέγραφαν τα παπαγαλάκια των καναλιών και των εντύπων του «κινήματος». Υπήρξε και διάσταση απόψεων και έλλειψη κατανόησης από τον Τρισέ σε θεωρητικές ιδέες "πράσινης ανάπτυξης" και ευρωομόλογα( ακόμα και ο γκουρού της παγκόσμιας οικονομίας Κρούγκμαν υποτίμησε την προτεραιότητα που δίνει ο Γιώργος στην πράσινη ανάπτυξη!). Κάποιοι μάλιστα παρατηρούν ότι είναι σπάνιο συνάντηση Τρισέ να μην φωτογραφηθεί! Πραγματικά η συνάντηση ναι μεν έγινε, χωρίς φωτογραφία όμως , είναι σα να μην έγινε! Θεωρείται ότι ο Τρισέ φωτογραφίζεται επιλεκτικά με τους συνομιλητές του και η φωτογράφηση χαρακτηρίζει τη σπουδαιότητα της συνάντησης. Δηλαδή ο νούμερο ένα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αρνήθηκε να παραχωρήσει ένα στιγμιότυπο στην ιστορία με το νούμερο ένα του παγκόσμιου σοσιαλισμού! Κάποιοι ερμηνεύουν το γεγονός ως έμπρακτη υποτίμηση των προτάσεων του προέδρου Γιώργου!
Ένα άλλο δεδομένο που διαμορφώθηκε είναι η σιωπηρή αποδυνάμωση της «τσαρίνας» Λούκας Κατσέλη. Οι πληροφορίες για την πρόταση υπουργοποίησης στον Λουκά Παπαδήμο και το άδειασμα της Λούκας προέρχονται μέσα από το Πασόκ. Και δεν διαψεύδονται! (απ’ τη Λούκα στο Λουκά). Είναι φανερό ότι ο Γιώργος «πιέζεται» (μάλλον στα γεύματα που κάνει) να επιλέξει ισχυρότερη προσωπικότητα στο υπουργείο οικονομίας. Οι ισχυροί συνδαιτυμόνες και χρηματοδότες του "κινήματος" θεωρούν τη Λούκα αναλώσιμη και δεν το κρύβουν. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο πρόεδρος ανέλαβε προσωπικά να βολιδοσκοπήσει το Λουκά που προέρχεται από το άμεσο περιβάλλον Σημίτη. Πως όμως να ενδώσει ο Παπαδήμος σε έναν Παπανδρέου που θεωρεί αξιόπιστο συνομιλητή τον …. Αλαβάνο και τις συνιστώσες του! Το μπέρδεμα θα λυθεί μόνο αν δώσει το ΟΚ ο Σημίτης προσωπικά. Και μέχρι στιγμής δεν το έχει δώσει! Μια αόρατη δηλαδή εσωστρέφεια παίζεται στο Πασόκ αλλά οι τρέχουσες εξελίξεις της παγκόσμιας κρίσης δεν την αφήνουν να περάσει στη δημοσιότητα!
Όσο για την περίφημη "βαλίτσα στο χέρι" και τα "σχέδια", μάλλον εννοούσαν ότι η βαλίτσα είχε πολλά σχέδια στην εξωτερική επιφάνειά της και όχι φυσικά στο "εσωτερικό" της .....

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αν η συνάντηση ήταν θετική θα μας είχαν πάρει τα αυτιέ τα ΠΑΣΟΚΙΑ κραυγάζοντας για επιτυχία του Γιώργο, ότι τον ακούν οι ευρωπαίοι και άλλα τέτοιες μαϊμουδιές. Όμως τα πράγματα πήραν στραβά. Οι ευρωπαιοι δεν είναι κουτορνίθια και δεν είναι διατεθημένοι να ακούν τον κάθε πολιτικάντη, υπερφίαλο σοσιαληστή, που νομίζει ότι η άνοδός του στην εξουσία είναι απόρια πληρώματος του χρόνου. Γι'αυτό και η σιωπή από το ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρισέ έφτυσε κανονικά το Γιωργάκη. Όσο για τον Παπαδήμο, μάλλον έθεσε τον εαυτό σου σε αναμονή. Περιμένει τις εξελίξεις και το Σημίτη.
Τα ραντεβού του Γιωργάκη με τους καρχαρίες και τους νταβατζήδες είχαν απόλυτη επιτυχία(τάχει βρει πλήρως και με τον big boss Μπόμπολα). Αντιθέτως τα ραντεβού στην Ευρώπη ήταν κατραπακιές, γι' αυτό τα έθαψαν τα παπαγαλάκια του...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Παπουτσάκης είπε...

Δυστυχώς αναγκάζομαι να διαγράψω κάποια από τα προηγούμενα σχόλια που περιέχουν ύβρεις.
Διαφωνώ με τον τρόπο αυτής της έκφρασης. Θα μπορούσαν αυτά τα σχόλια να μην περιέχουν βρισιές και να είναι έτσι ισχυρότερα.

Β. Παπουτσάκης

Ανώνυμος είπε...

Ωραία θα μιλήσουμε χωρίς ύβρεις.
Φορολόγηση εκκλησιαστικής περιουσίας.
Φορολόγηση off-shore εταιρειών.
Φορολόγηση μεγάλης ακίνητης περιουσίας.
Αυτές είναι οι προτάσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Καραμανλής τί κώλυμα έχει να προχωρήσει σε αυτές τις προτάσεις που θα φέρουν θεαματικά έσοδα?

Παπουτσάκης είπε...

Όλα έχουν την απάντησή τους.
Π.χ. φορολόγηση μεγάλης ακίνητης περιουσίας.
Είναι φανερό ότι είναι και αυτό πυροτέχνημα γιατί διαφορετικά θα είχε φορολογηθεί προ πολλού. Ιδίως ότνα το κράτος ψάχνει αναγωνίες πηγές φορολόγησης.
Οι αμφισβητήσεις τέτοιων εξαγγελιών είναι πάρα πολλές αλλά θα σου πω την απλούστερη:
Μια θεία μου στο Ρουμελί, δίπλα στο Πάνορμο, έχει πάρα πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία. Κομμάτια της αξιολογούνται μέχρι και 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή όμως παρά του ότι είναι πολύ φτωχή δεν ήθελε ποτέ να πουλήσει αλλά να δώσει την περιουσία της στα παιδιά της.
Αυτή η πολύ φτωχή γυναίκα που έχει πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία, πως ακριβώς θα φορολογηθεί.
Ουσιαστικά το Πασόκ θα την αναγκάζει να πηγαίνει να δανείζεται για να πληρώνει τους διορισμένους και βολεμένους του συστήματος ..... ή να πουλά σθγά σιγά κομμάτια για να ξεχρεώνει τη βουλιμία του Πασόκ για χρήμα και εξουσία.....
Δηλαδή από τώρα το Πασόκ δουλεύει "σχέδια" συγκεντρωποίησης της μεγάλης ακίνητης περιουσίας. ΟΙ αγρότες θα χάσουν τη γη τους, έστω και αν αυτή η γη έτυχε να βρίσκεται δίπλα σε παραλίες ή σε καλές θέσεις στα βουνά.
Τα λέω απλά απλά για να καταλάβεις ότι είναι πολύ αυταρχικό να αναγκάσεις αγρότες να πουλήσουν την περιουσία τους σε καρχαρίες γης.

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stefanos είπε...

Βλέπω πρόοδο εδώ.
Λογοκρισία!
χμμμ...
Εδώ μέσα
ο exastal
και
"έξω από εδώ"
οι κ.κ.
Ενδιας και Φον Μαρκογιαννάκης...
Ίσως στο βάθος του χρόνου
να ακούσουμε και κανένα
στρατιωτικό εμβατήριο!

Παπουτσάκης είπε...

Στέφανε,
μην προτρέχεις,
τα μηνύματα που διέγραψα ήταν πορονογραφήματα και όχι σχόλια.
Πολλές φορές αφήνω μηνύματα που περιέχουν ύβρεις π.χ. μαλάκας.
Τώρα όμως μιλάμε ότι κάποιος, μάλλον το ίδιο πρόσωπο(το έπαιζε και Πασόκ και ΝΔ, βρίζοντας ανάρμοστα και τον Κωστάκη και το Γιωργάκη), ξέφυγε τελείως.
Αυτά τα σχόλια έπρεπε να διαγραφούν διότι δεν ταίριαζαν στο ύφος του blog.
Εξάλλου το μόνο που ζητώ είναι να μη βρίζουν οι σχολιαστές και όταν λέω ύβρεις δεν εννοώ τις ήπιες εκφράσεις της καθομιλουμένης, εννοείται!
Εσύ πάντως με τον καλό λόγο στα χείλη είσαι διαρκώς!

socrates είπε...

ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, είναι πολύ παλιά η συνταγή σου, μπουμπούκο..
Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους και θα τα δώσουμε στους φτωχούς.
Κανονικό δούλεμα δηλαδή.
Μας λέει επίσης ότι θα φορολογήσει περισσότερο και τις επιχειρήσεις. Ο τύπος είναι ή σχιζοφρενής ή απόλυτα άσχετος. Συγχρόνως με τη υψηλότερη φορολόγηση των επιχειρήσεων μας λέει ότι θα φέρει επενδύσεις από το εξωτερικό για να μειώσει την ανεργία. Ποιο γιγαντιαίος Αινστάιν από το κόμμα σου, βρε κουφιοκεφαλάκη, σου έμαθε τέτοια οικονομικά;
Πώς παντρεύεται η αυξημένη φορολόγηση επιχειρήσεων με τις επενδύσεις από το εξωτερικό; Σε ποιο μέρος του κόσμου είδατε να πέφτει η ανεργία όταν αυξάνεται η φορολόγηση ;
Εκτός Γιωργάκη μου εάν εννοείς ότι θα ρίξεις την ανεργία, όσο την έριξε και ο Σημίτης στο 12%, οπότε καταλάβαμε.
Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
Νομίζουν ότι μπορούν να απαγγέλλουν όμορφα ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι προσπαθούν να τον κοροιδέψουν.
Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις μπούρδες του Παπακωνσταντίνου και του Ραγκούση, κύριε Παπαντρέου.
Δεν είναι 1981 πιά.
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

Ανώνυμος είπε...

Φορολόγηση off-shore εταιριών είπατε; Ε τότε, όπως είναι θα σηκωθούν να πάνε στην Κύπρο. ΄Εχετε ιδέα τί γίνεται στην Κύπρο; Γιατί ανθεί οικονομικά; Ενας από τους κύριους λόγους είναι ότι από το 1960 που ιδρύθηκε το Κυπριακό κράτος δεν υπάρχει εργαζόμενος που να παίρνει σύνταξη πριν από τα 65! (Εδώ επί Ανδρέα, υπήρξαν ναυτικοί ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ που πήραν σύνταξη με 5 μόλις χρόνια υπηρεσίας στην θάλασσα!!! γι΄αυτό πήγαν εκεί που πήγαν τα Ταμεία).Ενας δεύτερος λόγος είναι ότι προκειμένου να τραβήξει το οικονομικό ενδιαφέρον παγκοσμίως, η Κύπρος έγινε ενας πολύ σοβαρός πολος έλξης για τις off-shore εταιρείες, τις οποίες υποχρεώνει να αποδίδουν στο κράτος ένα ποσό -όχι όμως και το τονίζω με την στενή έννοια του όρου φόρος- και να προσλαμβάνουν ένα τουλάχιστον Κύπριο υπάλληλο.
Αλλά εκεί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν περιμένουν να βγούν στην εξουσία για να φάνε και να πλουτίσουν.Εργάζονται....

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αξίζει να παρατηρήσει κανείς στις δημοσκοπήσεις (που κάθε 24 ώρες βγαίνουν !) ότι παρόλα όσα έχουν κάνει στον Καραμανλή, με όλη την οικονομική κρίση που μαστίζει την υφήλιο, με όλα τα ΜΜΕ εναντίον του, με ενα κρατικό φορέα γεμάτο πρασινοφρουρούς που κάνουν λευκή απεργία στα πάντα, με πορείες, με όλα τα συνδικάτα εναντίον του, η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ(ξέρετε αυτών των εταιριών δημοσκοπήσεων που έβριζε ο Γιωργκάκης και αμφισβητούσε τα αποτελέσματα των ερευνών τους, όταν έβγαζαν πρώτο κόμμα την ΝΔ, μόλις πέρυσι)κυμαίνεται μεταξύ 3,3-4,5 μονάδων. Πολύ μικρό σε σχέση με το 5,2 με το οποίο νίκησε το 2004 η ΝΔ και που τότε δεν υπήρχε και καμμία οικονομική κρίση. Αυτό με βάζει σε σκέψεις ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι πια ο ίδιος της δεκαετίας του 1980 όταν πίστευε στα θα και θα του Αντρέα, ή στο Τσοβόλα δώστα όλα. ΄Εχει ωριμάσει και είναι σκεπτόμενος τόσο ώστε να είναι επιφυλακτικός στις αερολογίες Γιωργάκη αλλά και στο "ηγετικό" του προφίλ που προσπαθούν εναγωνίως να του αποδώσουν. Δεν εμπιστεύεται τις πομφόλυγες του άρχοντα των Δαχτυλιδιών για διαφάνεια κλπ. όταν ο ίδιος ο ΓΑΠ ήταν μέλος της κυβέρνησης που με δολιότητα έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη στοΧρηματιστήριο

fanis είπε...

Νά γιατί χρεωκόπησε η οικονομία της χώρας.
Η πολιτική Καραμανλή διευρύνει την αδικία και τις κοινωνικές ανισότητες, υποθηκεύει το μέλλον της νεότερης γενιάς, υπονομεύει το δικαίωμα των ανθρώπων στην αξιοπρέπεια, καταστρέφει το περιβάλλον, μετατρέπει τα κοινωνικά αγαθά σε κερδοφόρο εμπόρευμα.

Αυτή την πολιτική υπηρετεί ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της ΝΔ με δογματική προσήλωση τα τελευταία χρόνια. Ο πρωθυπουργός, κάθε πρωϊ που ξυπνάει, ανάβει δύο μεγάλες λαμπάδες. Μια στις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και μία στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

Είναι τα δύο ακαταμάχητα άλλοθί του για το γεγονός ότι τα έχει κάνει θάλασσα. Άλλωστε αυτά το δύο επικαλείται μονίμως για να αθωώνει την πολιτική του. Μια πολιτική που μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο λεηλατεί την κοινωνία και την ζωή των ανθρώπων.

Δεν φταίει ο Καραμανλής, φταίει το χάος που παρέλαβε και η παγκόσμια κρίση που μας επιτίθεται απο το υπερπέραν. Γι αυτό οι εργαζόμενοι και οι νέοι πρέπει να κάτσουν ήσυχοι, πρέπει να βυθιστούν στην απάθεια και στην παραίτηση. Και να ανεχθούν χωρίς δεύτερες σκέψεις μια πολιτική, η οποία στο όνομα της συνέπειας και της υπευθυνότητας εξαγγέλλει ακόμα περισσότερη φτώχεια για τους εργαζόμενους, ακόμα περισσότερη βαρβαρότητα απέναντι στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, ακόμα λιγότερη αξιοπρέπεια στην δουλειά, στις συντάξεις και στην ζωή των ανθρώπων, και κυρίως ακόμα περισσότερα κέρδη για τις τράπεζες, ακόμα πιο πλούσια μερίσματα στους μεγαλομετόχους.

Μπορεί να μεταμορφώσει την μαύρη εργασία χωρίς μισθό χωρίς ωράριο και χωρίς ασφάλιση, σε «χιλιάδες νέες θέσεις απασχόλησης».

Δέκα ψέματα σε δεκαπέντε λέξεις. Είναι να απορεί κανείς, πως αντέχουν τον εαυτό τους.

Μέτρα φορολογικής δικαιοσύνης λοιπόν: Η φορολογία των εισοδημάτων κάτω απο 10 χιλάδες ευρώ, δηλαδή των 700 ευρώ το μήνα, είναι μέτρο φορολογικής δικαιοσύνης.

Το σχέδιο να πληρώουν τις τρύπες του προϋπολογισμού και την φοροδιαφυγή οι μισθωτοί με το μπλοκάκι, οι απασχολούμενοι με την πιό μεσαιωνική μορφή εργασιακών σχέσεων, είναι φορολογική δικαιοσύνη.

Η φορολογία με το μάτι – θα πληρώσετε όλοι γιατί δεν μπορώ να πιάσω αυτούς που κλέβουν, είναι φορολογική δικαιοσύνη.

ΟΙ έμμεσοι φόροι, αυτοί που καταβάλλουν εξ ίσου ο συμβασιούχος οδοκαθαριστής και ο διευθυντής της τράπεζας, είναι φορολογική δικαιοσύνη.

Το αφορολόγητο των μεγάλων επιχειρήσεων, των οφσορ εταιρειών και του χρηματιστηριακού τζόγου είναι φορολογική δικαιοσύνη.

Ποτέ στα οικονομικά αυτής της χώρας δεν είχαμε δει τόση πολλή «δικαιοσύνη».


Αυτό, ο κ. Καραμανλής το αποκαλεί δικαιότερη κατανομή των φορολογικών βαρών. Έλα μωρέ, λένε στο επιτελείο του, ποιός θα ασχοληθεί; Σε τόση υπόληψη έχουν την νοημοσύνη του κόσμου.

Ποιά είναι η εξυγείανση των δημόσιων οικονομικών στην οποία αναφέρεται ο κ. Καραμανλής;

Τα θηριώδη εξοπλιστικά προγράμματα με τις θηριώδεις μίζες;

Οι αγοραπωλησίες του ΟΤΕ, του οποίου σας υπενθυμίζω οτι ο διοικητής κ. Βουρλούμης παραπέμπεται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος;

Οι χαριστικές ρυθμίσεις στις τράπεζες και στους μεγαλοεργολάβους;

Τα δομημένα ομόλογα;

Το αφορολόγητο της εκκλησιαστικής περιουσίας;

Τα οικόπεδα και τα ακίνητα που παραχωρούνται στις διάφορες μονές Βατοπεδίου;

ΟΙ επιδοτήσεις των κολλητών με το αζημίωτο στις άγονες γραμμές;

Τα αναδρομικά σε ισχυρές κοινωνικές ομάδες, που εντελώς κατά τύχη συμπαρασύρουν και τους ίδιους που τα νομοθετούν;

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΑ ΩΡΕ EXASTAL!
ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ) ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ.
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
ΜΙΛΑΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΘΩΔΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΕΠΙΤΙΜΟΥ!
ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ "Α" ΑΠΟ ΤΟ "Ω" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ;
ΕΔΩ Η ΗΠΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ GOLDEN-BOYS: ΜΑΓΚΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ!
Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΑ;
ΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.
ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ "ΒΑΤΕΡΛΩ" ΣΕ "ΑΟΥΣΤΕΡΛΙΤΣ" ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΕΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΝΗΡΕΨΑΝ.
ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.