Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ο ΣΥΡΙΖΑ βεβήλωσε και την Ακρόπολη!

Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί.......

Τι θα πρότεινε άραγε ένας Μακρυγιάννης για να μην προσβάλλουν τόσο πολύ την αξιοπρέπειά μας;


Ημέρες "εξέγερσης" και "λαϊκής επανάστασης" ζουν οι νεολαίοι του Σύριζα. Στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν το κλίμα «κοινωνικής εξέγερσης» που συντηρεί με οιονδήποτε τρόπο το κόμμα τους βεβήλωσαν σήμερα και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, παγκόσμιο σύμβολο δημοκρατίας και παγκόσμιο σύμβολο αρχιτεκτονικής.



Σε λίγες μέρες θα περάσουν να διαμαρτυρηθούν οι μπακάληδες, την επομένη οι βιομήχανοι (που ζουν και αυτοί την δική τους εξέγερση) και την επομένη οι κομμώτριες. Όταν τα σωματεία θα είναι παραπάνω του ενός, μέχρι τον τρίτο κίονα π.χ. οι ψαράδες και θα ακολουθούν ταξιτζήδες και φορτηγατζήδες…….
Παρατηρήσατε όμως κάτι; Ακριβώς οι ίδιες φάτσες που εισέβαλλαν στη ΝΕΤ, εισέβαλλαν και στην Ακρόπολη. Πόσα άραγε παίρνουν για την "επαναστατική τους δράση"; Να τα μαζέψουμε να τους δώσουμε περισσότερα βρε αδερφέ! Να μην προσβάλλουν τόσο πολύ την ιερότητα ενός χώρου που ανήκει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα!
Ο Μακρυγιάννης πρότεινε στους Τούρκους να τους δώσει σφαίρες έτοιμες για να γλυτώσει τους κίονες, η δική μας η γενιά τι πρέπει να δώσει στους βέβηλους;

2 σχόλια:

Unknown είπε...

να σου θυμίσω ότιπριν γεννηθείς ο Μανώλης Γλέζος, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ 1941 , μαζί με τον Λάκη Σάντα κατέβαζαν από τον ιερό βράχο τον αγκυλωτό σταυρό και ανέβαζαν την ελληνική σημαία; και τότε κάποιοι για προσβολή του ιερού βράχου μίλησαν.. δεν είναι ο βράχος ιερός φίλε...είναιτο κορυφαίο μνημείο μιας χώρας που γέννησε την δημοκρατία. της ίδιας χώρας που σήμερα "επιτρέπει" να σκοτώνονται 16χρονα ..πολύ καλά έκαναν και ανέβασαν το πανώ..

Ανώνυμος είπε...

fasistoeidi tou kerata ta sigkekrimena sirizakia..

ti sxesi tha mporouse na exei o manolis gklezos me ayta ta apovrasmata pou simera einai "sinistoses" sto siriza kai ta stirizei o tsipras kai o alavanos ?

kai mono na tous taytizei kapoios me ton gklezo skilevei...