Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

μεγαλοκαναλάρχης έστησε την «εισβολή στη ΝΕΤ»;


Πολλές οι συμπτώσεις και στην «επαναστατική» εισβολή στη ΝΕΤ από νέους που κατέλαβαν το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. Τα ίδια ακριβώς άτομα χρησιμοποιήθηκαν και σήμερα για να "καταλάβουν" την Ακρόπολη! Τελικά ήταν και αυτό το γεγονός, κεντρικά σχεδιασμένο και είναι ενταγμένο στην γενική επίθεση που δέχεται τρεις μήνες τώρα η Κυβέρνηση.
Μέχρι και τεχνικό τους είχε προμηθεύσει ο μεγαλοκαναλάρχης, που ανέλαβε το μοντάζ και τη λήψη της «επαναστατικής κατάληψης». Εξάλλου οι κουκουλοφόροι του Σύριζα αντιμετωπίζονται ιδιαιτέρως ελαστικά από το συγκεκριμένο κανάλι και τους ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους του.

Οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών θα αντιδρούσαν όποια και αν ήταν η εξέλιξη του γεγονότος. Ας επιχειρήσουμε να υποθέσουμε διαφορετικές εκδοχές από αυτήν που είδαμε:

Εάν δεν άφηναν τους νέους να μπουν, θα έσκουζαν για τους φασίστες που δεν άφηναν τα παιδάκια να μπουν στο ραδιομέγαρό «τους» που το πληρώνουν όλοι οι πολίτες.

Εάν καλούσαν αστυνομία το πιθανότερο θα ήταν να κατέφθαναν αμέσως εκατοντάδες Συριζιώτες για να αντισταθούν στην «αστυνομική βία»!

Εάν έρχονταν η αστυνομία και επιχειρούνταν συλλήψεις ο Σύριζα θα αντιδρούσε με τη γνωστή-άγνωστη μέθοδο της «κοινωνικής εξέγερσης» και θα καίγονταν το μέγαρο!

Εάν πραγματοποιούσαν την «κατάληψή» τους(όπως και έγινε) τότε «δεν υπάρχει κράτος». Η «χούντα του Καραμανλή» διέλυσε το κράτος, άρα ο Καραμανλής είναι ανίκανος. Και στις δύο όψεις του νομίσματος τα παπαγαλάκια θα γαύγιζαν ‘δημοκρατικά’ και θα οργίζονταν υποκριτικά.

Όλα αυτά για μια δήθεν ειρηνική διαμαρτυρία του Σύριζα. Δήθεν κοινωνικές εξεγέρσεις με πολύ ρεαλιστικά όμως αποτελέσματα που αφήνουν πίσω τους πολιορκημένες επιχειρήσεις, εικόνες χάους και κατεστραμμένα αυτοκίνητα! Από ποιους όμως;

Μήπως οι μόνοι που έχουν συμφέρον να καταστραφούν οι επιχειρήσεις μικρών και φτωχών ανθρώπων είναι τα υπερκαταστήματα;

Μήπως το «μεροκάματο» της οργής ήταν εξασφαλισμένο από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων που εκτελούσαν εντολές;

Μήπως κάποια «οργισμένα νιάτα» έβγαλαν καλό μεροκάματο αυτές τις μέρες παρέα με επαναστατημένα πλουσιόπαιδα;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai periergo einai pou kahkan ta H&M stadiou kai ermou enw ta diplana katasthmata emeinan aneggixta-poly periergo

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οτι και να ηταν...απο οπου και να ηταν...μπραβο στα παιδια...Μου την σπαει ομως να καπιλευονται καποιοι πολιτικα τον θανατο ενος παιδιου...οποιοι και αν ειναι αυτοι...διοτι αυτη τη στιγμη...ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω τέτοιες ξεφτίλες ο πρωθυπουργός χρειάζεται σε καθημερινή βάση μήπως συνέλθει, και κανα γιαούρτωμα ή παπούτσι να έτρωγε ακόμα καλύτερος θα γινόταν.

Ανώνυμος είπε...

Βάσιμες οι υποψίες του ανώνυμου
Δεκ 17, 2008 11:31 μμ

Ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας προέτρεπε τους Αθηναίους να κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους ως εξής:
"Τις μέρες που έρχονται κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Κάνετε τα ψώνια σας από τα μαγαζιά που υπέστησαν ζημιές, για να ενισχύσετε τους καταστηματάρχες που το έχουν ανάγκη.
Μην ξεχνάτε όμως πως υπάρχει και το Attica. Εκεί θα βρείτε συγκεντρωμένα τα πάντα, σε καλές τιμές και δεν θα χρειαστεί να διανύσετε αποστάσεις για βρείτε αυτά που θέλετε μπλα, μπλα,μπλα..."

Το Attica είναι πολυκατάστημα ιδιοκτησίας γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Ενα από τα λίγα κτήρια του κέντρου που έμεινε ανέπαφο!!!!!! (ούτε καν γρατζουνιές στους τοίχους δεν είχε)

Τα σχόλια δικά σας.......

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο Μπόμπολας που έφαγε χθές με τη Ντορούλα; Γιατί αν μου πείτε για τον χοντρομηνά δεν το πιστεύω. Αυτός και η παρέα του Αλφα δεν κάνουν τέτοια πράγματα! Ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα.

Και κάτι για την ΠΡΕΖΑ ΤΒ : Ρε παλληκάρια που είσασταν να την πέσετε τότε που 21 παιδάκια στα Τέμπη χάθηκαν, τα 2 άλλα στο Μαλιακό (που έπρεπε να έρθει ένας Καραμανλής για να κάνει νέο δρομο στο σημείο αυτό),να κατεβάσετε κόσμο να καταλάβετε την κρατική Τηλεόραση να δείξετε ρε ότι σας πόνεσε; ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΗΤΑΝ Ρεεεε!! ένα μικρό χωριό. Υποκριτέεεες!!!
Αλλά τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Απογορεύονταν οι διαδηλώσεις. Είχατε δεί τί ξύλο έφαγαν οι συνταξιούχοι έξω από το Μαξίμου , όταν τόλμησαν να ενοχλήσουν τον μεγάλο Εγκέφαλο του Σημίτη του Μεγίστου Πρωθυπουργού με τον Μέγιστο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΒΕΙ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΡΩΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ THERAPY!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδαν τα φασιστοειδή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν τραβάει με τίποτα στον κόσμο η εικονική πραγματικότητα της ''λαικης εξέγερσης'' των ''παιδιών'' και της ''G-700'' και πανε να μας πεισουν με το ζόρυ...