Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Αδικαιολόγητος ο χαμός του 16χρονου, αδικαιολόγητη και η κομματική εκμετάλλευση του γεγονότος…

Η κομματική εκμετάλλευση του θανάτου ενός νεαρού από αστυνομικά πυρά συνιστά δεύτερο θάνατο. Τον ξανασκοτώνουν σφαίρες που εκτοξεύονται είτε από πολιτικά γραφεία, είτε από «ανώνυμα» διαδικτυακά κυκλώματα ταυτισμένα με συγκεκριμένα κομματικά συμφέροντα, είτε από «μεγάλα» αντιπολιτευτικά έντυπα που δεν παύουν να είναι καθεστωτικά και οικονομικά κέντρα.….

Ακόμα χειρότερα όταν βγαίνουν και υποστηρίζουν έναν άγνωστο σε αυτούς νεαρό, παπαγαλάκια του συστήματος και του διαδικτύου, αμφιβόλων συμφερόντων και τοποθετημένα φανατικά υπέρ του συστήματος των μεγαλοεργολάβων που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την αναρχοαυτόνομη ιδεολογία της πλατείας των Εξαρχείων! Είναι θλιβερό και προσβάλλει τη μνήμη του νεαρού, όταν ο θάνατός του γίνεται μικροκομματικό επιχείρημα στα χείλη ακριβοπληρωμένων μεγαλοδημοσιογράφων βολεμένων σε ένα σύστημα που εκμεταλλεύεται τους νέους και φροντίζει να καλύπτει τα συμφέροντα και τα «οράματα» μόνο των νέων που είναι ενταγμένοι στο βρώμικο κύκλωμα κομματικών εξυπηρετήσεων.



Οι «γνωστοί» των καναλιών γίνονται διαχειριστές και δήθεν υπερασπιστές της ιδεολογίας των Εξαρχείων τη στιγμή που οι κοσμοθεωρίες που εκπέμπουν τα δύο αυτά «κέντρα» βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση και δεν τέμνονται πουθενά. Η «γνωστή» σαπίλα του διαδικτύου και της παραπληροφόρησης αδίστακτη και μέσα από χρυσοποίκιλτα σαλόνια, ταυτίζει προκλητικά τα «συμφέροντα» των κρατικοδίαιτων και άπληστων επιχειρήσεων που εξυπηρετεί με τον κοινωνικό συμβολισμό της οργής των εφήβων και των νέων και η οποία έχει διαχρονικά τοποθετηθεί στην πλατεία των Εξαρχείων και σίγουρα μακριά από καναπέδες. Τα σαλόνια φυσικά, συμβολίζουν πάντοτε τη βολεμένη υποκρισία και τη μαγκιά των καπάτσων που καταπατούν την αξιοπρέπεια, τις αγωνίες και το φιλότιμο της πραγματικής κοινωνίας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o adikos thanatos enos neou tha dosei sta kommata tis antipoliteysis tin epikinoniaki magia gia na dioxei apo to epivlaves gia to idia pia vatopedio,ta fota tis dimosiotitas..

akoma anarotiemai an ta kommata kai ta mme pou tromokratousan aytous pou milagane gia xrisi apo tin astinomia sfairon kaoutsouk, tha kanoun tin aytokritiki tous kai tha skeftoun oti isos etsi prostateytei kapoios aplos anorimos,apo tin "trela" enos dimosiou leitourgou..

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε τους σπίτι...

Δεν ειναι απλά τελικά ανίκανοι ειναι και επικίνδυνοι. Τους βλέπεις στην συνέντευξη Τύπου χωρίς συναίσθηση της πραγματικότητας.
Μου θύμιζαν παρθένους μοναχούς. Έχουν πολλά κοινά άλλωστε.
Επανίδρυσαν το κράτος καταλύοντάς το. Δημιούργησαν την εγκληματική ψευδαίσθηση της παντοδυναμιας σε στερημένους μικροαστούς που υποδύονται στον ελεύθερο τους χρόνο τους ''ρόμποκοπ" μόνο και μόνο για να μπορούν να στήνουν τις μεγαλύτερες κομπίνες που έχουν στηθεί μεταπολιτευτικά.
Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους στείλεις σπίτι;

Χρήστος Λουτράδης
http://press-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_7953.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ. ΒΓΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ!!!
ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το DNA των Καραμανλήδων τους κατευθύνει, όταν καταρρέουν, να επανιδρύουν το κράτος (sik), και να το μετατρέπουν σε αστυνομικό κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας.

Το DNA των Καραμανλήδων τους κατευθύνει, όταν καταρρέουν, να ενθαρρύνουν τη δημιουργία παρακρατικών ομάδων και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιούν σε προβοκατόρικες αποστολές.

Το DNA των Καραμανλήδων, (η ιστορία αλλά και το παρόν είναι αμείλικτοι μάρτυρες), μας έχει «χαρίσει», ενδεικτικά ας θυμηθούμε:

• Βία και νοθεία (δώρο του «εθνάρχη» στον ελληνικό λαό) τη δεκαετία του 50.
• Δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων.
• Ζαρντινιέρες.

Σήμερα ο «καταλληλότερος» (sik), λίγο πριν την κατάρρευση του ίδιου και της παράταξής του, με τον ποιο δραματικό τρόπο μας θυμίζει, για μία ακόμη φορά, που τον κατευθύνει το DNA των Καραμανλήδων, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Σήμερα που το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik), σκοτώνει τα βλαστάρια μας, πρέπει να μην τσιμπήσουμε και ρίξουμε νερό στο μύλο της αντίδρασης. Αλλά να αντιδράσουμε με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα.

Αύριο τον «καταλληλότερο» και την παρέα του, όλοι μαζί, να τους στείλουμε άλλους σπίτια τους και άλλους στον κορυδαλλό.

Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ηθικός αυτουργός του δολοφόνου είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! Έτσι και αλλιώς είτε βάζει το χέρι της η ΕΛΑΣ είτε όχι το ίδιο και το αυτό... Κατά τα άλλα φταίει το σύστημα, φταίει η ανεργία, η φτώχεια...μπλα, μπλα, μπλα...

"ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΙ"! Αυτή είναι η Ελλάδα, η χώρα του παραλογισμού, της ψευτομαγκιάς, της ψευτοφινέτσας, μα πάνω από όλα η χώρα της ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ.

Ψευτοτραμπουκισμοί στις πισίνες (οπαδών της ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ με πολίστες του ΟΣΦΠ), συμπλοκές των τεμπελο...αντιεξουσιαστών με τους ματατζήδες, εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας...συνοδευόμενες φυσικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό...καδρόνια, λοστούς κτλ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ...με μια όμως ειδοποιό διαφορά:

"ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΨΥΧΗ"

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ...Ο ΝΕΟΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε...Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.-