Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

"καμιά επιείκεια δεν πρόκειται να υπάρξει στην απόδοση των ευθυνών......"

Συλλυπητήρια επιστολή στους γονείς του αδικοχαμένου 15χρονου, έστειλε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής μεταξύ άλλων διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει καμιά επιείκεια στην απόδοση των ευθυνών.
Ο πρωθυπουργός στην επιστολή του αναφέρει: «Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του γιου σας. Όπως όλοι οι Έλληνες, νοιώθω βαθιά οδύνη. Γνωρίζω ότι τίποτα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να απαλύνει τον πόνο σας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι καμιά επιείκεια δεν πρόκειται να υπάρξει στην απόδοση των ευθυνών. Η πολιτεία όπως οφείλει, θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η χθεσινή τραγωδία να μην επαναληφθεί».

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που δόθηκε με αφορμή το τραγικό περιστατικό στα Εξάρχεια, εξέφρασε την οδύνη του για το θάνατο του 15χρονου, υπό συνθήκες που ήδη διερευνώνται. «Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι συνέβη» δήλωσε ο υπουργός.
«Μέσα από την έρευνα θα αναδειχθεί η αλήθεια και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος. «Είναι αδιανότηο να μην υπάρξει τιμωρία όταν πρόκειται για αφαίρεση ανθρώπινης ζωής» ανέφερε. Μιλώντας για τη στάση της αστυνομίας, ο υπουργός Εσωτερικών είπε «η νοοτροπία της αστυνομίας σήμερα είναι διαφορετική. Είναι δίπλα στον πολίτη, προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Προτιμούμε μία αστυνομία αμυνόμενη, παρά την επίθεση και βλάβη εναντίον ανθρώπων».

16 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη θανατηφόρα συμπλοκή

«Το Αρχηγείο εκφράζει την βαθιά οδύνη για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή των Εξαρχείων, από το οποίο επήλθε ο θάνατος ανήλικου ημεδαπού και για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών η διενέργεια προανάκρισης από τρεις (3) Εισαγγελείς.

Κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών - οι οποίοι βεβαίως θα ερευνηθούν αρμοδίως ως προς την ακρίβειά τους - το περιστατικό συνέβη ως εξής:

Περί την 21.00 ώρα της 6/12/2008 περιπολικό αυτοκίνητο του Αστυν. Τμήματος Εξαρχείων στο οποίο επέβαιναν δύο (2) Ειδικοί Φρουροί δέχθηκε επίθεση στη συμβολή Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, με ρίψη αντικειμένων από τριάντα (30) άτομα περίπου.

Μετά την αρχική επίθεση, το πλήρωμα του περιπολικού στάθμευσε το αυτοκίνητο επί της οδού Χ. Τρικούπη (πλησίον αστυν. δύναμης) και κατευθύνθηκαν πεζή προς τους επιτιθέμενους για την σύλληψή τους.

Οι συγκεντρωθέντες, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των Ειδικών Φρουρών, επιτέθηκαν εκ νέου στους δύο Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι αντέδρασαν: ο μεν ένας δια ρίψεως χειροβομβίδας κρότου - λάμψεως, ο δε άλλος με χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας τρεις φορές, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Με παραγγελία του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Αστυν. Τμήματος Εξαρχείων και οι δύο (2) Ειδικοί Φρουροί».

Παπουτσάκης είπε...

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο στα Εξάρχεια

«Ένας ανήλικος δολοφονήθηκε απόψε στο κέντρο της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Χωρίς κανένα λόγο οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν νέα παιδιά λες και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου. Η δολοφονία αυτή αποτελεί ένα άγριο, απαράδεκτο και αφάνταστο γεγονός που αναδεικνύει το πού έχουμε φτάσει και θέτει γενικότερο πολιτικό πρόβλημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετηθεί με σαφήνεια αύριο Κυριακή όταν και θα έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία αυτής της αδιανόητης και φρικτής δολοφονίας.»

Παπουτσάκης είπε...

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τη στάση της αστυνομίας για τα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια και είχαν ως αποτέλσμα τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου και επισημαίνει ότι οι ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας είναι μεγάλες και πρέπει να τις αναλάβουν στο ακέραιο.

Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα επεισόδια στα Εξάρχεια και μόλις έχει στοιχεία στη διάθεσή του θα προχωρήσει στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Παπουτσάκης είπε...

Καταδίκη για τη στάση της αστυνομίας από το ΠΑΣΟΚ

«Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τη στάση της αστυνομίας για τα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια και είχαν ως αποτέλσμα τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου και επισημαίνει ότι οι ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας είναι μεγάλες και πρέπει να τις αναλάβουν στο ακέραιο.

Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα επεισόδια στα Εξάρχεια και μόλις έχει στοιχεία στη διάθεσή του θα προχωρήσει στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης».

Ανώνυμος είπε...

Hθικός αυτουργός του δολοφόνου είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα παρακολουθώντας το πρωινάδικα, έπεσα πάνω σε μια δημοσιογράφο να περιγράφει κάτι πολύ περίεργο κατά την άποψή της δίνοντας την εξής εικόνα:
"Μπροστά μεγάλη πορεία διαδηλωτών, ειρηνική, ήρεμη. Πιο πίσω τα ΜΑΤ παρατεταγμένα και ακριβώς πίσω από τα ΜΑΤ όλοι οι δημοσιογράφοι. Το παράξενο ήταν ότι ανάμεσα σε εμάς και τα ΜΑΤ εμφανίστηκε μια ομάδα κουκουλοφόρων που άρχισαν να σπάνε τα πάντα, ενώ τα ΜΑΤ δεν τους έδωσαν καμία σημασία. Ήταν πολύ παράξενο αυτό που βλέπαμε". Αυτή η μαρτυρία της δημοσιογράφου με έκανε να σκεφτώ ορισμένα πράγματα και να το ψάξω λίγο παραπάνω...

Τελικά, μήπως αυτή η κυβέρνηση έχει επενδύσει διαχρονικά στην ένταση, στην πόλωση, στο χάος, στην καταστροφή, για τους δικούς της επικοινωνιακούς λόγους; Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά τα παραδείγματα είναι πολλά. Είναι λες και ένας μηχανισμός ενεργοποιείται όταν η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πρόβλημα (Οικονομία - Βατοπέδι σήμερα), με θύματα τους πολίτες και τις περιουσίες τους. Είναι ένα παιχνίδι με τη φωτιά που σε χρόνο dt μπορεί να κάνει τη σπίθα πυρκαγιά. Με θύματα ανήλικα παιδιά πλέον και αστυνομικούς που υποχρεώνονται να ζουν μέσα στην πυρκαγιά που στήνουν άλλοι μόνο και μόνο για να "αλλάξει η ατζέντα"...

Τυχαία τα παρακάτω χαρακτηριστικά παραδείγματα; Όσοι θέλουν ας το ψάξουν περισσότερο:

1. Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2006
Η κυβέρνηση σπαράσσεται από τη διένεξη Σουφλιά-Αλογοσκούφη για τον ΟΤΕ.
Λίγο πριν τις 8 το βράδυ (και τα δελτία ειδήσεων), 10-20 "γνωστοί-άγνωστοι" πραγματοποιούν καταδρομική επιχείρηση εμπρησμού στο Α.Τ. Παπάγου, καίγοντας περιπολικά και μοτοσικλέτες. Τυχαίο…

2. Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2007
Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει το πρόγραμμά του.
Το ίδιο μεσημέρι πραγματοποιείται μαζικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, κατά τη διάρκεια του οποίου ειδικός φρουρός "αναγκάζεται" να πυροβολήσει για εκφοβισμό… Τυχαίο…

3. Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2007
Η Ελλάδα και η κυβέρνηση αρχίζει συγκλονίζεται από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το ομόλογο του ΤΕΑΔΥ. Είναι η απαρχή του σκανδάλου των δομημένων ομολόγων.
Το ίδιο βράδυ, κατά τη διάρκεια μαζικότατου συλλαλητηρίου για την παιδεία, "γνωστοί-άγνωστοι" πυρπολούν το φυλάκιο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και τα κάνουν γης μαδιάμ… Σύμπτωση…

4. Πέμπτη, 26 Απριλίου 2007
Το σκάνδαλο των ομολόγων βρίσκεται στο αποκορύφωμά του.
Επί 2 συνεχόμενες ημέρες, δεκάδες "γνωστοί-άγνωστοι"… παρελαύνουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο καταμεσήμερο, σπάζοντας ότι βρίσκουν μπροστά τους. Την Πέμπτη, 26 Απριλίου, επιτίθενται και στο Α.Τ. Εξαρχείων, καίγοντας 3 αυτοκίνητα… Σύμπτωση…

5. Ιανουάριος 2008
Η κυβέρνηση συγκλονίζεται από το σκάνδαλο Ζαχόπουλου – Κουκοδήμου – Κλαδά.
"Γνωστοί-άγνωστοι" επιτίθενται και πυρπολούν το Α.Τ. της Πεύκης (25 Ιανουαρίου), ενώ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ομάδες ακροδεξιών και "γνωστών-αγνώστων" αφέθησαν ανενόχλητοι να μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης για 10 ολόκληρες ώρες… Σύμπτωση;

6. Μάιος 2008
Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται επικίνδυνα από την αχαλίνωτη ακρίβεια, ενώ η συμφωνία για την εκποίηση του ΟΤΕ δεν πείθει ούτε βασικούς της υπουργούς.
Χωρίς κανένα άλλο λόγο (πέραν της προσπάθειας αλλαγής της επικοινωνιακής ατζέντας) ο Υπουργός Παιδείας σε καθημερινή βάση προβαίνει σε εμπρηστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το εύθραυστο κλίμα στα Πανεπιστήμια.

7. Μάιος 2008
Ενώ η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο από την ακρίβεια, το διατροφική σκάνδαλο με το ηλιέλαιο, τις καθημερινές αποκαλύψεις για τον ΟΤΕ, ενώ στη Βουλή συζητείται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δομημένα "γαλάζια" ομόλογα...
δεκάδες "γνωστοί-άγνωστοι" αφήνονται ανεμπόδιστοι από την Ελληνική Αστυνομία να φτάσουν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και να συγκρουστούν με παρατεταγμένες δυνάμεις δεξιών τραμπούκων σε μία άριστα σκηνοθετημένη και προμελετημένη σύγκρουση.

Την ίδια μέρα, άλλες ομάδες "εξοργισμένων" φοιτητών, που με χαρά παίζουν το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης και δεν έχουν κανένα κώλυμα στο να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ σε πεδία μάχης, συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ή "μπουκάρουν" στη Γενική Συνέλευση του ΑΠΘ στέλνοντας τον Πρύτανη του Ιδρύματος στο Νοσοκομείο.

Τυχαίο; Σύμπτωση; Βεβαιότητα…;

Ανώνυμος είπε...

Η φυσική εξέλιξη μιας ζαρντινιέρας...

Προκόπης Παυλόπουλος:
"Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η έρευνα ήδη ξεκίνησε για τις συνθήκες σύμφωνα με τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Η έρευνα θα οδηγήσει στην ανακάλυψη των αιτίων και των υπαιτίων, θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και το κυριότερο η λήψη των μέτρων εκείνων ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα".

Παραδειγματική τιμωρία και λήψη μέτρων όπως και στην υπόθεση του Κύπριου φοιτητή κ. Παυλόπουλε;
"Ποινές-ντροπή για τη ζαρντινιέρα"

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΘΛΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ.
ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ 70 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κλασσική Ελλάδα.
Πέθανε ένας άνθρωπος.
Και ήταν παιδί.
ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Και ενώ το σώμα του κείτεται στο κρεβάτι του νεκροτομείου, περιμένοντας να φύγει όπως και η ψυχή του μακριά από τη σάπια αυτή χώρα, έχουμε:

-πολιτική εκμετάλλευση του νεκρού (η κακιά κυβέρνηση, η καλή κυβέρνηση, το 1985, συμψηφισμοί, παραλληλισμοί, ο Πρόεδρος, ο Κωστάκης , ο Γιωργάκης και ο Τσίπρας να έχουν λογοδιάρροια)
-επαναστάτες αντιεξουσιαστές που εφαρμόζουν το δίκαιο της αυτοδικίας δικαιώνοντας τους μπάτσους
-ανεγκέφαλους αστυνόμους επιπέδου ζαρντινιέρας
-κάψιμο οικιών, στάσεων, καταστημάτων, αυτοκινήτων και λεηλασίες
-πανεπιστημιακό άσυλο
-ανεγκέφαλους πιθήκους που πετροβολούν την Πυροσβεστική που πάει να σβήσει φωτιές (τίποτα δεν μάθαμε το 2007)

Ενα έχω να πω:

Αντίο παιδί μου καλό ταξίδι .
Κουράγιο στους γονείς που θα θάψουν τη ψυχή τους για να έχεις παρέα στο ταξίδι.
Συλλυπητήρια σε όλους εμάς τους υπόλοιπους που απλά επιβιώνουμε και θα παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτή την χώρα.

ΥΓ

Απλά να θυμάστε

μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί

Ο Ιθαγενής

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?
ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδί μου ΑΛΕΞΗ καλό ταξίδι. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ .
Εύχομαι το αίμα σου να μην πάει χαμένο αγόρι μου , και να ξυπνήσει συνειδήσεις για να κάνουμε αυτό που πρέπει για ΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ-ΣΑΣ .
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΠΙΑ ΜΕ , ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΝ off-shore ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΜΕ ΤIΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Ε ΚΑΙ; ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ? ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΠΙΣΩ; ΟΧΙ; ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙ΄ΕΥΧΩΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ . ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

Τηλέμαχος Μπούντζουκας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ευθυνεται για το θανατο του 15χρονου εφηβου,
χθες το βραδυ στα Εξαρχεια,
απο τα πυρα της Ελληνικης Αστυνομιας;;;

Η οικογενεια του;;;

Οι φιλοι του που δεν τον προστατεψαν
και τον πηραν μαζι τους;;;

Οι μπατσος που τον πυροβολησε στο θωρακα,
με σκοπο να τον δολοφονησει εν ψυχρω,
οπως και εγινε;;;

Ή μηπως η Ελληνικη Κυβερνηση,
που εχει δωσει εντολη στην Αστυνομια,
για καταστολη μεχρι τελικης πτωσης;;;

Το θεμα ειναι ηθικο,
πολιτικο και κυριως κοινωνικο.

Οργανα του Κρατους δολοφονουν ενα παιδι...
και ο αρμοδιος Υπουργος που ειναι υπευθυνος γι'αυτους,
οταν υποβαλει την παραιτηση του...
αυτη δεν γινεται δεχτη απο τον πρωθυπουργο.
Γιατι;;;
Με ποια λογικη;;;

Ολα τα Μεσα Μαζικης Εξημερωσης,
εχουν στρεψει απο τα ξημερωματα,
το ενδιαφερον της κοινης γνωμης
στα επεισοδια που πραγματοποιησαν
οι αντιεξουσαστες,οι αναρχικοι
και οι αριστερες οργανωσεις
σε ενδειξη διαμαρτυριας,
φερνοντας σε δευτερη μοιρα
το γεγονος της δολοφονιας του 15 χρονου...
Ποιος ωφελείται απο αυτο;;;;

Οπως και να εχει,
απο σημερα ξημερωνει μια νεα μερα
και κατι μας λεει οτι αυτα που θα επακολουθησου
το επομενο χρονικο διαστημα,
αναφορικα με το παραπανω περιστατικο,
θα ειναι εξαιρετικα σοβαρα
και δραματικα σε ολους τους τομεις,
οπως ακραιες αντιδρασεις αντιεξουσιαστων,
πορειες,βανδαλισμοι και το κυριοτερο...
καταστροφες ιδιωτικων περιουσιων εργαζομένων
που δεν φταινε σε τιποτε...

ΠΡΕΖΑ TV
http://kar-aman-lis.blogspot.com/2008/12/blog-post_5320.html

Ανώνυμος είπε...

Γέλα "παλιάτσο", φτάνει το τέλος σας...

Και καλά, ο "άφαντος" Καραμανλής είναι χοντρόπετσος και σχεδόν πλέον λοβοτομημένος, ύστερα από τον πανικό που έχει πάθει λόγω των δημοσκοπήσεων και ανυπεράσπιστος από τα πάλαι ποτέ επικοινωνιακά τεχνάσματά του.
Κατά την πάγια τακτική του, δεν "παραίτησε" κανέναν! Και ξανάρχισε τις γελοιότητές του περί "ασύμμετρων" απειλών!

Ο Παυλόπουλος, που είναι καθηγητής Νομικής, τόσο πολύ θέλει να αυτο-καταστραφεί για χάρη των Καραμανλήδων? Καθόλου αυτοσεβασμός?

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ! ΤΩΡΑ ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

Ανώνυμος είπε...

8:15 μμ
kalo to poiimataki,alla oi "anarxikoi" den gennithikan tote pou fantazesai..tora an eixan kamia ipogia diadromi me kanena komma paliotera kai gia ayto den kanane toses fasaries den tha to mathoume pote..

o ithagenis ta leei sosta..
tin ora pou xathike enas 15xronos apo tin mamakia enos eidikou frourou, merikoi mixanevontai tropous na xrisimopoiisoun tin tragodia ayti gia politikes skopimotites..

emena me anisixei pou enas 15xronos apo plousia oikogenia, xoris na mporei na pei kaneis oti se aytin tin ilikia eixe ideologiko ipovathro, itan se anarxika stekia kai mimotan megaliterous tou pou itan ekei..kai pou enas "empeiros" eidikos frouros, apofasise na kanei xrisi tis ipertatis exousias pou tou dinei i stoli tou,xoris na skeftei anamesa sta alla,oti aytoi pou xtipaei einai anilika paidia kai exei kai aytos paidia..

Ανώνυμος είπε...

Υπανθρωποι εξισωνετε το να πεταξει καποιος ενα μπουκαλι μπυρας η το να σπασει μια βιτρινα με μια εγκληματικη πραξη εν ψυχρω δολοφονιας.
Απο ποτε ενας βανδαλισμος τιμωρειται με θανατο. Απο ποτε ενα αμαξι εχει την ιδια αξια με ενα 16 χρονο παιδι.
Ρε υπανθρωποι και εγω διαφωνω με τις φασαριες που κανουν οι αναρχικοι ,ειναι μαλακιες αυτα που κανουν αλλα αυτο τι σημαινει? Οτι πρεπει να πεθανουν?
Ρε ηλιθιοι φασιστες ενα παιδι ηταν 16 χρονων ουτε ηξερε πιθανον τι εκανε.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ?
Πιθηκοι που μεγαλωσατε? Σε ζουγκλα? Ετσι σας μαθανε οι γονεις σας? Οποιος κανει βανδαλισμους να συλληφθει και να τιμωρηθει με την προβλεπομενη απο τους νομους ποινη. Οχι να σκοτωθει ενα παιδι επειδη πεταξε ενα μπουκαλι Ουρακοταγκοι γυρνατε στην ζουγκλα που ανηκετε. Αλλα ξερω τι σας φταιει? Οτι δεν κερδισαν οι ναζι το 40 . Μια χαρα θα ειχατε βολευτει με αυτους
Ρε κτηνη απο που και ως που συγκρινετε τις καταστροφες περιουσιων και υλικων πραγματων με την δολοφονια ενος παιδιου οτι και αν εκανε. Η ζωη του αστυνομικου ποτε δεν κινδυνεψε. Μου εριξε ενα μπουκαλι αρα τον σκοτωνω. Πιθηκια (δεν σας λεω ανθρωπους γιατι δεν αξιζετε τον ορο) επεισοδια παντα γινονταν και θα γινονται σε ολες τις κοινωνιες. Να τα καταδικασουμε ναι να προσπαθησουμε να τα περιορισουμε ναι οχι ομως με αυτον τον τροπο. Ετσι σας μαθαν οι γονεις σας . Να δολοφονειτε παιδια 16 χρονων? Που θα μιλησετε και για την μανα του παιδιου. Θελω να δω εσας ποιος σας μεγαλωσε ετσι φασιστες? Το πουλι της χουντας ειχατε στο προσκεφαλι σας? Αν θελετε να απαλλαγουμε απο τους εχθρους της κοινωνιας πηγαινετε στην βουλη και κυνηγατε τους βουλευτες. Η τους τραπεζιτες. Οχι σκοτωνοντας ενα 16 χρονο παιδι.
Αλλα αυτους τους φοβοσαστε και τους γλειφετε. Το παιδακι ηταν ευκολος στοχος. Κριμα τα παντελονια που φορατε

ΟΦΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Η δολοφονία του νεαρού στα Εξάρχεια οφείλεται σε ένα συνδυασμό συμπτώσεων, λαθών και παραλείψεων από πολλούς εμπλεκόμενους (έλλειψη σωστής εκπαίδευσης των αστυνομικών, οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού, προσωπικά προβλήματα του ειδικού φρουρού, ειδικό κοινωνικό "κλίμα" στα εξάρχεια, κλπ).
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ούτε ο νεαρός ήθελε να πεθάνει ούτε ο ειδικός φρουρός (με 3 παιδιά) να σκοτώσει, η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Το πρόβλημα θα λυθεί ΜΟΝΟ με τη ΜΟΝΙΜΗ τοποθέτηση χιλιάδων καμερών ΝΕΑΣ τεχνολογίας σε σημεία ενδεχόμενης ανάφλεξης (εξάρχεια, γήπεδα, εμπορικά κέντρα, κλπ), όπως και επίσης στα κράνη των αστυνομικών.
Το κόστος σήμερα είναι εξαιρετικά μικρό, η φερεγγυότητα δοκιμασμένη και η λειτουργία πολύ απλή (σημείωσε ότι σε μερικές χώρες χρησιμοποιούνται ακόμη και από την εφορία όταν ελέγχουν εταιρίες για να μην τα παίρνουν οι εφοριακοί υπάλληλοι και να μην τους διαβάλλουν οι ελεγχόμενοι).
Δύο είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία του εγχειρήματος:
(1) η on-line μετάδοση (σε σκληρό δίσκο στη ΓΑΔΑ και χρήση στοιχείων ΜΟΝΟ υπό την εποπτεία εισαγγελέα, με ταυτόχρονη εγγραφή χρόνου -από δορυφόρο- και τόπου -από GPS, δουλεύουν και στο σκοτάδι) και
(β) θεσμικό πλαίσιο που θέτει προ των προσωπικών ευθυνών τους τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους παρανομούντες πολίτες.

Όλα τα άλλα είναι blame game.

Η κακιά στιγμή πάντοτε παραμονεύει, όποιο κόμμα και να κυβερνά (ας θυμηθούμε τον Καλτεζά επί Ανδρέα Παπανδρέου το 1985).

Υπάρχει βέβαια και η λύση να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα.
Να αλληλοκατηγορηθούμε και να αφήσουμε το θέμα ως έχει, μήπως το πρόβλημα φτιάξει από μόνο του, τρομάρα μας.