Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

μια μικρή σύνοψη της βατοπαιδινής συνωμοσίας καναλιών και Πασόκ ....

...... από αναγνώστη.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, όπως τα Ατίθασα Νειάτα που βλέπανε οι γιαγιάδες!
Μία απλή χρονική παράθεση των στοιχείων που δημοσιοποιούνται για το Βατοπέδι τον τελευταίο καιρό (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
Αρχές καλοκαιριού 2008 η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
10. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.
Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή)
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι, ή μάλλον ακριβώς έτσι.
Αύριο το νεώτερα.
Τελικά ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ η υπόθεση!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ποσοτική και ποιοτική έρευνα του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινωνικής και Πολιτικής Ανάλυσης ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάσθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο Athens Plaza Hotel.
Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την έρευνα έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πλέον επιστημονικό τρόπο πόσο κατευθυνόμενα είναι τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών.
Σε ότι αφορά την προβολή πολιτικών προσώπων μέσω των καναλιών, τα πρωτεία κρατά ο κ. Γ. Παπανδρέου με μόλις …...πέμπτο τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή.
Σε ότι αφορά τη θεματολογία, υπερτερούν τα θέματα καθημερινότητας (π.χ ποσό κάνει το αγγουράκι ή το λαχανάκι Βρυξελλών) και κοινωνικής πολιτικής, και οι υπεύθυνοι του… «παραμυθιού των οκτώ» θεωρούν ήσσονος σημασίας ότι συμβαίνει στο εξωτερικό, όσο σημαντικό και εάν είναι.
Τα κανάλια «στην αγωνία τους για τηλεθέαση ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ αντί για ειδήσεις, ....ΑΠΟΨΕΙΣ. Και, μάλιστα, τις πρωτογενείς απόψεις διαμεσολαβούμενες.
Δηλαδή, δεν έχει και τόση σημασία ποια άποψη θα σχηματίσει ο θεατής τους παρακολουθώντας μία συζήτηση, για παράδειγμα, αλλά επιχειρούν με τους σχολιαστές τους (και την βοήθεια ενίοτε προσκεκλημένων "ειδικών" και μη) ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, από την παρακολούθηση της συζήτησης.
Αυτή η τακτική οδηγεί και στην παραβίαση μιας- που μέχρι πριν μερικά χρόνια, εθεωρείτο ακρογωνιαία- αρχή της δημοσιογραφίας: ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι ειδήσεις είναι σε μεγάλο βαθμό χρωματισμένες. Και μάλιστα τις περισσότερες φορές αρνητικά και επικριτικά.
Το φαινόμενο της Κομματικής δημοσιογραφίας ενδημεί στον ελληνικό τύπο δεκαετίες τώρα, ΑΠΟΡΌΛΟ ΠΟΥ το σύνταγμα απαιτεί από τα κανάλια αντικειμενικότητα (κι όχι από τις εφημερίδες). Και το φαινόμενο υπάλληλοι κομμάτων να εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι - σχολιαστές δεν έχει προηγούμενο.
Το σχέδιο είναι η «ιταλοποίησης» του πολιτικού μας συστήματος και το ξεπέταγμα μέσα από τις στάχτες του … «Φοίνικα». Γιατί πίσω από την ψευδαίσθηση της τηλεοπτικής (ιδιωτικής) δημοσιογραφίας ενεδρεύει ο φασισμός.
Ένας φασισμός του χειρίστου είδους όπως τον χαρακτήριζε ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης. Ο φασισμός της σαχλαμάρας του Μακιαβέλι, χωρίς ηθικούς φραγμούς στο βωμό της κατατρόπωσης του αντίπαλου με οποιοδήποτε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ: ΟΣΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

1. Επειδή, τα αστεία, τα ψέματα, αλλά και τα … ανέκδοτα έχουν όρια, ας βάλουμε στη θέση τους κάποια πράγματα στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου.
2. Τι ξέρουμε πέρα από κάθε αμφιβολία στο μέγα σκάνδαλο της Μ. Βατοπαιδίου;
- Πρώτο, το σκάνδαλο ξεκίνησε όταν επί Ν.Δ. το δημόσιο παραιτήθηκε από κερδισμένη (!) δική για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το απίστευτο αλισβερίσι που θα ακολουθούσε.
- Δεύτερο, το ελληνικό δημόσιο, πάλι επί Ν.Δ., με πρωτοφανή ταχύτητα, έδωσε φιλέτα δημόσια γης και χρήματα για να αγοράσει από τη Μονή το…νερό της λίμνης Βιστωνίδας.
- Τρίτο, τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε ιθύνων νους, κεντρική καθοδήγηση και εκτελεστικά όργανα.
- Τέταρτο, δίπλα στο κεντρικό σύστημα, φαίνεται ότι αναπτύχθηκαν τοπικά παρακυκλώματα, αποτελούμενα από πρόσωπα τα οποία είτε πρόσκεινται ιδεολογικά στη Ν.Δ. είτε είναι στελέχη της («εκβιαστές» και «εκβιαζόμενοι» που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες). Παρακυκλώματα που σήμερα συγκρούονται σε έναν ενδοπαραταξιακό αλληλοσπαραγμό.
3. Και αντί η κυβέρνηση να προβληματιστεί από το εύρος των λουλουδιών που φυτρώνουν στον νεοδημοκρατικό κήπο, έσπευσε να «πανηγυρίσει» γιατί λέει κατέρρευσε η συνωμοσία κατά του πρωθυπουργού! Ο οποίος δεν γνώριζε, δεν άκουσε, δεν είδε τίποτα. Και τότε η επιστολή του Νομάρχη Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 2005, όπου μιλούσε για «μεθόδευση» και «μυστικά μεθοδευμένη χαριστική ανταλλαγή» σε ποιον πρωθυπουργό απευθυνόταν;
4. Οι κυβερνητικές αστειότητες, ένα στόχο έχουν. Να απαξιώσουν το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής και να κρύψουν την αλήθεια. Μάταιος κόπος. Οι πολίτες πια ξέρουν. Ζητούν την αλήθεια και θα μάθουν την αλήθεια. Όσο και αν προσπαθεί για το αντίθετο η κυβέρνηση Καραμανλή.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ κ. ΨΩΜΙΑΔΗ;

1. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2005, έφτανε στο Μ. Μαξίμου επιστολή με αποστολέα το Νομάρχη Θεσσαλονίκης και παραλήπτη τον πρωθυπουργό, με περιεχόμενο σχετικό με τις ανταλλαγές εκτάσεων μεταξύ δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου όπου επιί λέξει αναφέρει τα εξής:
- Πρόκειται για “μεθόδευση πίσω από τις πλάτες του αιρετού Νομάρχη που έχει την ευθύνη της προστασίας και διαχείρισης των εκτάσεων του Υπουργείου Γεωργίας”.
- Στην ίδια επιστολή ο κ.Ψωμιάδης τονίζει ότι «τυχόν εμμονή σας στην υλοποίηση της μυστικά μεθοδευμένης χαριστικής ανταλλαγής, πέρα από την αλγεινή εικόνα που θα προκαλέσει στην κοινή γνώμη για την κυβέρνηση, θα ξεσηκώσει και θύελλα αντιδράσεων...»
2. Τελικά, ο κ. Ψωμιάδης, που χωρίς την υπογραφή του δεν θα προχωρούσαν οι ανταλλαγές, όπως λέει και ο ελληνικός λαός, υπέγραψε και είπε και ένα τραγούδι. 16 ακίνητα στη Ν. Ραιδεστό, πήγαν στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) και από εκεί τράβηξαν τον δρόμο της ανταλλαγής. Μπορεί να μας πει ο κ. Ψωμιάδης τι ακριβώς μεσολάβησε μεταξύ των λεονταρισμών της επιστολής του και των πειθήνιων υπογραφών του λίγους μήνες μετά;

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

1. Η κυβέρνηση Καραμανλή συνεχίζει το έργο της διάλυσης του κοινωνικού κράτους. Έχει επιλέξει να αφήσει τους ασθενέστερους στην τύχη τους. Πλήρως απροστάτευτους. Μετά την διάλυση των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας των δήμων, λόγω μη χρηματοδότησης, η κυβέρνηση Καραμανλή αποφάσισε να τελειώνει και με την κοινωνική ασφάλιση.
2. Από προχθές οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου, αναγκάζονται να πληρώσουν τα φάρμακα από την τσέπη τους. Τα ασφαλιστικά Ταμεία, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Βουλιάζουν αβοήθητα στα χρέη. Φτάσαμε στο σημείο, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο ασφαλισμένος για να μπορέσει να πάρει τα φάρμακα του, να πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του. Αν έχει. Αν δεν έχει, πολύ απλά, δεν έχει φάρμακα.
3. Το χειρότερο όλων είναι ότι τα ..χειρότερα έρχονται. Τα διαγνωστικά κέντρα και οι συμβεβλημένοι με το δημόσιο γιατροί (καρδιολόγοι, παθολόγοι, παιδίατροι) κόβουν από τις 15 Δεκεμβρίου, τις δωρεάν εξετάσεις. 1.200.000 ασφαλισμένοι θα πρέπει να βάλουν και πάλι το χέρι στις τσέπες τους, για να πληρώσουν υπηρεσίες, που αποτελούν αυτονότητο δικαίωμα τους.
4. Η κυβέρνηση Καραμανλή δείχνει να μην έχει καμία απολύτως διάθεση να ασχοληθεί με αυτά τα …ψιλά κοινωνικά γράμματα. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Σε αυτή τη φάση δεν είναι προτεραιότητα οι ασφαλισμένοι. Η υγεία τους. Η περίθαλψή τους. Σε αυτή τη φάση προέχει η περίθαλψη της εικόνας του πρωθυπουργού, η περίθαλψη της εικόνας μιας κυβέρνησης που νοσεί βαθύτατα. Θα μπορούσαμε να αναφωνήσουμε «ντροπή» για την όλη η κατάσταση. Αλλά η ντροπή προυποθέτει τσίπα. Ούτε αυτή έχει η κυβέρνηση Καραμανλή.

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΧΑΓΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

1. Aπό τον Νοέμβριο του 2004 εγκαινιάστηκε μια νέα περίοδος στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Η ελληνική κυβέρνηση μαθαίνει τις κινήσεις που αφορούν τα ευαίσθητα θέματά μας από τα Μέσα Ενημέρωσης.
2. Μετά την ενημέρωση που είχε από τα κανάλια για την αναγνώριση των Σκοπίων από τις ΗΠΑ με το συνταγματικό τους όνομα η κυβέρνηση ενημερώθηκε και πάλι από τα κανάλια για την απόφαση της εθνικιστικής ηγεσίας των Σκοπίων να προσφύγει στη Χάγη από τα Μέσα Ενημέρωσης.
3. Τελικώς, η “σκοπιανοποίηση” της εξωτερικής μας πολιτικής, η οποία είχε ως συνέπεια τον παραμερισμό όλων των υπολοίπων θεμάτων μας, για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης, οδήγησε στην επιδείνωση ακόμα και αυτού του προβλήματος, στο οποίο υποτίθεται η κυβέρνηση είχε ρίξει όλες της τις δυνάμεις. Η εθνικιστική ηγεσία των Σκοπίων είναι προφανές πως οδηγεί τις προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος του ονόματος σε αδιέξοδο.
4. Το ΠΑΣΟΚ είχε από το καλοκαίρι επισημάνει πως η απόφαση της κυβέρνησης Γκρούεφσκι είναι να καταστρατηγήσει τις σχετικές διαδικασίες στο πλαίσιο του Ο.Η.Ε., επιλέγοντας τον εθνικισμό αντί των σχέσεων καλής γειτονίας με την Ελλάδα. Είναι προφανές πως υπάρχει ανάγκη σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ: «ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΥΧΤΑ!»

1.Μιλούν ακόμα και οι ίδιοι (επιστολή Γ. Μανώλη προς Γ. Αλογοσκούφη):
- Για χαριστικές σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες για το ασφαλιστικό των τραπεζών
- Για ιδιωτικοποιήσεις και μέτρα που υλοποιούν σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
- Για χορό εκατομμυρίων ευρώ που έχουν στηθεί σε μίζες και μεσάζοντες.
- Για το Ταμείο της κατά Φτώχειας που δεν λειτούργησε ποτέ.
- Για την ανικανότητα τους, μέσα σε αυτόν τον τρελό χορό εκατομμυρίων ευρώ για μίζες και προμήθειες να εξασφαλίσουν χρήματα για την ενίσχυση των ασθενέστερων, για το επίδομα θέρμανσης, για τους πολίτες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
2. Συμπέρασμα πρώτο. Θα δικαιωθεί ο Π. Παναγιωτόπουλος και η πρόβλεψη του, ότι τελικά αυτή η κυβέρνηση, θα φύγει νύχτα!
3. Συμπέρασμα δεύτερο. Είναι όλοι συνένοχοι. Και αυτοί που χαράσσουν την κυβερνητική πολιτική και οι άλλοι, οι «τζάμπα μάγκες» των τηλεπαραθύρων, που όλο καταγγέλλουν αλλά συνεχώς στηρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικα πραγματα συμβαινουν.ο Τηλε- νομαρχης Ψωμιαδης πανικοβλητος απο την καταθεση της δικηγορου Σωτηροπουλου στην εξεταστικη επιτροπη αποκαλυπτει οτι 'υπαρχει ηχητικο ντοκουμεντο'που διαψευδει τη μαρτυρα.χθες το βραδυ,η δευτερη γυναικα,η οποια ηταν παρουσα στη συναντηση της Σωτηροπουλου με τον νομαρχη,επιβεβαιωσε οτι εκεινη μαγνητοφωνησε προσφατη συνομιλια της με τη φιλη της,αλλα διεψευσε οτι ο νομαρχης εννοουσε αυτο το 'ντοκουμεντο'.'εχει δικο του',ειπε!Δηλαδη,ο ενας υπεκλεπτε τη συνομιλια που ειχε με τον αλλον.Αλλα η καταγραφη συνομιλιας χωρις την αδεια του συνομιλητη ειναι πλεον ποινικο αδικημα.Και καλα να μην ξερουν οι κοινοι θνητοι,αλλα κοτζαμ νομαρχης.Ο εισαγγελεας,ο οποιος το ξερει σιγουρα δεν ακουει ουτε διαβαζει τις δημοσιες ομολογιες διαπραξης καραμπινατων αδικηματων.ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ '''''''.Γ.ΚΑΡ.