Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

η "μάρτυρας κλειδί" διαψεύδει τους ψευδομάρτυρες του Πασόκ!

Έχουν φτάσει στο απίστευτο σημείο πρόκλησης ενάντια στη λογική και την αλήθεια να ισχυρίζονται ότι ακόμη και αν καταπέσουν όλες οι ψευδομαρτυρίες -πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε από τους σκευωρούς η υπόθεση Βατοπαιδίου- πάντως το... «σκάνδαλο» υπάρχει!!!... Δηλαδή, πρέπει σώνει και καλά να παραδεχθούμε την ύπαρξη «σκανδάλου» και, επομένως, και «ενόχων»!Η περίπτωση της Σωτηροπούλου και του «οδηγού» Αποστολίδη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της φαύλης σκευωρίας. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να αποκαλυφθεί, για να αντιληφθεί ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η ιστορία αυτή «μπάζει» επικίνδυνα..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το είχε μάθει καλά το μάθημά της η ομοϊδεάτης σου exastal...
Τα μπέρδεψε λίγο...
1) "Υπουργείο Ανάπτυξης - όχι, Αγροτικής Ανάπτυξης" (Καλά να είναι ο φίλος σας ο Χατζηνικολάου που την διόρθωσε)
2) Τις έχετε στο αίμα σας τις υποκλοπές (και μάλιστα μεταξύ στελεχών σας)
3) Είπε ότι ο Πανίκας "δήλωσε αναρμόδιος"... ενώ ο ίδιος στην επιστολή - κάρφωμα Καραμανλή λέει ότι είναι δικιά του αρμοδιότητα...
Βαριέμαι να γράψω όλα τα υπόλοιπα...

Ανώνυμος είπε...

Βαριέμαι να γράψω όλα τα υπόλοιπα...

Νοέμβριος 18, 2008 1:49 μμ


Σε απλά Ελληνικά, όχι πασοκικά, αυτό σημαίνει...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΩ ΦΛΙΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΑΣΠΗ


Το να μπερδέψει το Ανάπτυξης με το Αγροτικής Ανάπτυξης δεν καταδεικνύει εποχή. Εδώ ο Αμερικάνος τουρίστας γαπ δήλωσε "Αγαπώ την Ελλάδα σαν Έλληνας" και ΔΕΝ τον πήρατε με τις ντομάτες.


Υποκλοπές: Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τόμπρας - υποκλοπές από τον ΟΤΕ για λογαριασμό της ΕΥΠ ΚΑΤΑ των πολιτικών αντιπάλων του ΑΠ. Στην περίπτωση της Vodafone, παρακολουθούνταν ο Κ.Κ. ΗΔΗ από την εποχή που ήταν στην αντιπολίτευση, άρα... you do the math...


H δήλωση αναρμοδιότητας Πανίκα ΑΥΤΟ ακριβώς δείχνει. Η επιστολή απλά δείχνει ΟΤΙ θα ήθελε (έκφραση βούλησης) να ασχοληθεί. Έλα όμως που δεν προβλέπεται, άρα είναι κατά τεκμήριο αναρμόδιος.


Ψιλα γράμματα για τους πασόκους...

Ανώνυμος είπε...

2006 Ο Κοιρανιδης ενημερωνει τον Παπιστα οτι η μονη θα διαθετει οικοπεδα στη Θεσσαλονικη.4 Νοεμβριου,πληρεξουσιο Κοιρανιδη στον Χατζηαλεξανδρου για να συσταθει η ΄΄Ανθεμιας' .13 του μηνα Δημοπρασια τα 64 οικοπεδα απο μονη στο γραφειο Χατζηαλεξανδρου.15 του ειδιου μηνα Συστηνεται απισημως ηΑΝΘΕΜΙΑΣ.18 του νοεμβρι Το γεροτικο συμβουλιο του βατοπεδιου απορριπτει τη δημοπρασια ως ασυμφορη. 21 κλεινει η συμφωνεια μεταξυ ΑΝΘΕΜΙΑΔΟΣ και μονης.2007 Υπογραφονται τα συμβολαια με τιμημα 16.700.000 ευρω αντικειμενικης αξιας 5.100.000 ευρω.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.