Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

οι θεωρίες συνομωσίας του Πασόκ .....

…..περί «κεντρικού σχεδιασμού»

Κόπτονται τα μπουμπούκια του σοσιαλισμού με τη θεωρία της «κεντρικής ενορχήστρωσης» στην υπόθεση Βατοπαιδίου.

Για ενίσχυση της πειστικότητάς τους ενσωματώνουν στα επιχειρήματά τους και την άποψη του ελληνικού λαού (πως τα καταφέρνουν να ξέρουν από πρώτο χέρι τι πιστεύει ο λαός, μόνο οι εγκέφαλοι του Πασόκ «αυθαίρετα» γνωρίζουν): «υπάρχει Έλληνας που δεν πιστεύει ότι η υπόθεση είχε κεντρικό σχεδιασμό και προστασία από ψηλά;», αναρωτιούνταν οι συνωμότες του «κινήματος» στα σημερινά δελτία της καναλαρχίας! Τα είχαν πάρει σβάρνα βλέπετε.

Αυτή η θεωρία του κεντρικού εγκέφαλου και του κεντρικού σχεδιασμού που στηρίζεται σε φήμες και δήθεν πιστεύω του ελληνικού λαού δεν αποτελεί πασιφανή περίπτωση θεωρίας συνομωσίας; Εξάλλου όλες οι θεωρίες συνομωσίας έχουν έναν κεντρικό εγκέφαλο, ένα σατανικό μυαλό και ένα προ-σχέδιο!!! Επίσης όλη η σκηνοθετική δομή της σκανδαλοθηρίας Κοντομηνά(κυρίως) σε συνεργασία με τα γραφεία τεκμηρίωσης του Πασόκ επιβεβαιώνουν τις υποψίες για στημένο μηχανισμό προβοκάτσιας που προετοιμάζονταν μήνες πριν και κρύβει πολιτική σαπίλα, σπείρες και κεντρικά σχεδιασμένη παραπληροφόρηση!

1 σχόλιο:

Παπουτσάκης είπε...

«Αδειάζει» τη Σωτηροπούλου*
Δευτέρα, 17.11.08

Υπενθυμίζεται ότι η κα Σωτηροπούλου είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή της, πως η κα Κάννου, μέλος της ΝΔ, ήταν παρούσα όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης της είπε, όπως ανέφερε η ίδια, πως «η υπόθεση αυτή έρχεται από πολύ ψηλά - πιο ψηλά δεν γίνεται» και «ποιος είμαι εγώ που θα τα βάλω με τον Καραμανλή;».

Από την πλευρά της ωστόσο η κα. Κάννου, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, δήλωσε ότι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης της είπε: «Αυτά τα ζητήματα αφορούν ανθρώπους πιο ψηλά από μένα, όπως για παράδειγμα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εγώ είμαι ο πλέον αναρμόδιος γι' αυτά τα θέματα».

Η κα. Κάννου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, στη συγκεκριμένη συνάντηση, είπε ότι «δέχτηκε εντολές από ψηλά».

Τέλος, η κα. Κάννου, που, όπως ανέφερε, είναι πολλά χρόνια φίλη με την κα. Σωτηροπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει τι κρύβεται πίσω από το σκεπτικό της τελευταίας.

«Αναξιόπιστη η μαρτυρία (της Σωτηροπούλου)» δήλωσε νωρίτερα τη Δευτέρα στο City 99,5 o Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης τόνισε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα και δεν έχει βάλει πουθενά την υπογραφή του.

Σε σκληρή γλώσσα, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος εξαπέλυσε βολές κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «δεν ταιριάζει σε πολιτικές δυνάμεις να ανακαλύπτουν ψευδομάρτυρες, οι οποίοι μάλιστα έχουν διασυνδέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου, που στρέφονται ευθέως κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης».

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=61342