Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

συνάντηση bloggers και λοιπών ιντερνετάκηδων στο Μπαλί

Συνέβη πολλύ απλά .... ζήτησα, χθες το πρωί, από μερικούς πράκτορες και ανιματέρς να βγάλουν μια ανακοίνωση για μια συνάντηση στα γρήγορα ιντερνετάκηδων και μπλογκεράδων στο μαγαζί μου, για χθες το βράδυ. Εισακούστηκα και όλο το βράδυ χθες πέρασαν πάνω από 25 κομπιουτεράκηδες από το μαγαζί. Μοναδική προϋπόθεση ήταν ο καθένας να έρθει με το δικό του laptop. Έτσι και έγινε. Δεν υπήρξε κείμενο συζήτησης και τέτοια, ούτε διακρίσεις. Η κατάσταση ήταν χύμα....
Ακούσαμε ροκ μουσική, ήπιαμε κανά ποτάκι και το δυαλίσανε κατά τις 10:00, οπότε άρχισε να καταφθάνει και γερουσία που ζητούσε από Madonna μέχρι γούλε μπούλε και την έσπασαν στα κομπιούτερ φρικς.
Δεν ήταν άσχημα, αν και λόγω δυνατής μουσικής δεν μιλήσαμε πολύ. Αν ήταν κάτι οργανωμένο δεν θα είχε και μεγάλη επιτυχία!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι λεφτά έβγαλες.
Και μετά παραπονιέσαι.
Όλοι κλαίγεστε στο Μπαλί.

Ανώνυμος είπε...

Ε, να μην έχουμε παράπονο:
Πιάνουν τόπο οι.....χρηματοδοτήσεις από την Κοινωνία της Πληροφορίας και οι συμβουλές του εφέντη Ρουσόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ και μη εξαιρετέε Βασίλειε Παπουτσάκη,

Επειδή τα πασόκια σου κάνουν πλάκα και σε αποκαλούν ρουσοπουλάκι, θεώρησες σωστό να ανταπαντήσεις με 2 πονήματα την περασμένη Κυριακή και ένα το σημερινό, μέσα από τα οποία δηλώνεις άμεσα ή έμμεσα πόσο τρανός μεροκαματιάρης είσαι και πόσο δύσκολη είναι η δουλειά στο μπαρ.
Με το ίδιο σκεπτικό, αν αρχίσουν εν χορώ να σε αποκαλούν χαριτωμένο gay, εσύ τότε θα δημοσιεύσεις αποτελέσματα τον πρωκτολογικών σου αναλύσεων?

Παπουτσάκης είπε...

πάλι ανώνυμα επιτίθεσαι και δε γουστάρω,
μουσιέ καθηγητά!