Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Πέφτει ο Καραμανλής ..... και έρχεται ο «Μεσίας», ο Γιωργάκης! [updated]

Xαράς ευαγγέλια σε ολόκληρο το «δημοκρατικό» λαό! Πέφτει η αιμοσταγής «χούντα του Καραμανλή», η χειρότερη δικτατορία όλων των εποχών!

Ο ΑΝΤ1 τελικά, γκρέμισε τον Καραμανλισμό και όχι κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι "βλάχοι" που (εξ)υπηρετούν πιστά υπόδικους καναλάρχες που την έχουν δει δωράκια και τσαμπουκάς. Και να μην τους κάθεται και το μπαξίσι, πάει χάλασε ο κόσμος. Τζάμπα το μοιράζουν το χρήμα οι νταβάδες!

Μηδενίστηκε πάλι το κοντέρ στο 0,3%, όπως είχε μηδενιστεί και πριν τις εκλογές πέρυσι αν θυμάστε, πάλι στο 0,3% και ξεσκίζονταν ο Κακαουνάκης για το ±2%, στατιστικό λάθος. Έτσι και τώρα θεωρείται δεδομένο από τους μεγιστάνες της παραπληροφόρησης ότι πέφτει ο Καραμανλής και ………

……………εεεεεε έρχεται ο γίγαντας, ο ανεπανάληπτος, ο ένας και μοναδικός, ο Μεσίας της Ελλάδας, ο τιτάνας της πολιτικής …………. Ο Γιωργάκης!

έέέέέέέ......έρχεται ο φωτεινός σηματοδότης και παντογνώστης μαζί, το αστέρι του βοριά και του νοτιά μαζί, το μεγάλο του Γένους τοτέμ, ο It, ο ψίτ του Καρχιμάκη, ο βασιλιάς της ζούγκλας, ο γκουρού των διψασμένων για εξουσία και χρήμα και ο γητευτής των πράσινων ακρίδων.

Αυτός που με τους ίδιους μηχανισμούς της 20ετίας του συστήματος Πασόκ(εργατοπατέρες, αρχισυνδικαλιστές και λοιποί εφησυχασμένοι, λαδωμένοι, βολεμένοι και διορισμένοι) ονειρεύεται να απελευθερώσει την Ελλάδα από τον Καραμανλικό ζυγό και να μετατρέψει τη χώρα σε ένα παράδεισο χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα θα λυθούν δια μαγείας και κομματικής μαφίας, όπως μόνο το Πασόκ και οι ….. νταβατζήδες ξέρουν. θυμηθείτε, είχαν ήδη λύσει όλα τα προβλήματα και ήρθε ο αρχιτεμπέλαρος Καραμανλής και τάδεσε και τα ξεπαράλυσε. Ευτυχώς που υπάρχει ο Γιωργάκης. Ο φωστήρας, η σχεδόν μάσκα του φωτός και ο ripper της κοινής λογικής.

Επιτέλους, θα γελάσουμε και μεις με τη νεκρανάσταση του «συστήματος Πασόκ». Με την παλινόρθωση του "ευλοητού" σοσιαλισμού! Όλοι αυτοί οι «αγωνιστές» είναι σα να προέρχονται από άλλο πλανήτη. Είναι οι παρθένες της γειτονιάς που δεν βγήκαν ποτέ στην πλατεία, μην τυχόν και τις πειράξει ο Joedirt βρώμικος Τζο και ο SuddenImpact βρώμικος Χάρι!

Το «βαθύ κράτος», οι διορισμένοι, ο ι συντεχνίες και οι εργατοπατέρες, αδημονούν. Έτσι κι’ αλλιώς η ΝΔ βρίσκεται στην Κυβέρνηση αλλά στο Πασόκ ανήκουν όλες οι εξουσίες. Άρα δεν χρειάζεται ο Καραμανλής να κυβερνά. Να πάει σπίτι του να κοιτάξει τα παιδάκια του και η γυναίκα του, να κάτσει να πλύνει κανά ρούχο και να εγκαταλείψει τα γιατρικά και τους αρρώστους!

Και αυτή η δημοσκόπηση είναι ευθυγραμμισμένη με την ανάγκη διατήρησης των κρατικοδίαιτων συμφερόντων στη θέση τους. Στέλνει μήνυμα προς Καραμανλή, εν’ όψει της έκδοσης της νέας εφημερίδας που φαίνεται θα φέρει μεγάλες ανακατωσούρες στο σκηνικό. Κάποιοι τρέμουν το μοίρασμα ξανά της πίτας αλλά και τις αποκαλύψεις. Όλα ήταν μια χαρά γιατί να τρέχουν πάλι; Ας κάτσει στ’ αυγά του ο Χ’νικολάου και ν’ αφήσει ήσυχο το σύστημα Πασόκ, ως είχε!!!!!!!

Μέχρι και το «Πρώτο Θέμα» που βαυκαλίζονταν για την αυτονομία του και τη δήθεν ανεξαρτησία του, εξαγοράστηκε από το παμφάγο, «σύστημα Πασόκ»!
[πρώτη έκδοση:9/9/2008:12:07 πμ]

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, exastal!

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μακάκα exastal,

Κανά οικοπεδάκι σου περισσεύει να μας το χαρίσεις;
Κανά οφσοράδικο παίζει, για να αποκαταστήσω και εγώ τα παιδάκια μου;
Έχεις κονέ με κανά μοναστήρι (εντός - εκτός περιοχής Αγίου Όρους δεν έχει σημασία) να εξασκήσω τις νομικές μου γνώσεις ως συμβολαιογράφος;
Ψιτ και που 'σαι, από 'μενα ότι θες, ξηγημένος σπαθί:
Και πελάτες στο μαγαζί σου θα σου φέρνω (ιδίως το χειμώνα)
και τσιλιαδόρος στα μπαφοχώραφα σου κάθομαι
και αγωγές κατά του Σχοινά ως μάρτυρας του Κεφαλογιάννη, καταθέτω (ή το αντίθετο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου).
ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ EXASTAL:

Την έπαιξες?
Ηρέμησες?
Σκουπίσου τώρα!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ξεκίνησαν τα ΠΑΣΟΚια να χαρίζουν εκτάσεις στην Μονή Βατοπεδίου και τώρα ήρθαν εδώ να βρίσουν; Χαχαχαχα...

Ρε δεν πάτε να βρείτε καμιά πλούσια να παντρευτείτε αφού βλέπω ότι ζηλεύετε τον Βουλγαράκη....

Αχχ... exastal, πως φαίνεται η ποιότητα τους. Μόνο να βρίζουν και να επιτίθενται προσωπικά ξέρουν. Εμ... αφού δεν έχουν πολιτικές θέσεις...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Ν.Δ.
(Code name: Modestly & humply - Σεμνά & Ταπεινά)

ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ
ΧΟΥΠΗΣ
ΤΣΟΥΠΙΔΗΣ
ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΑ
ΜΑΓΓΙΝΑΣ
ΔΙΚΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ και η πεθερά του
ΟΤΕ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
ΑΚΡΙΒΕΙΑ
ΒΑΤΟΠΕΔΙ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ, η σύνταξή του και ο γάμος της κόρης του
ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κάλυψε Παυλίδη, κάλυψε Ρουσσόπουλο, κάλυψε Βουλγαράκη, κάλυψε Ζαχόπουλο. Γιατί όλα αυτά μου θυμίζουν τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε απροκάλυπτα μιλήσει από νωρίς για "Σαλώμες" και άλλες ιστορίες άγριου σεξ!

Γιατί λέτε εσείς τους καλύπτει όλους? Μήπως διότι ΚΑΤΙ ξέρουν και μπορούν να τον κάνουν "ρόμπα" αν μιλήσουν?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΑΤΕ, ΠΟΥΛΑΤΕ.
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Για το διαπλεκόμενο δημοσιογράφο- πρωτοπαλλήκαρο των νταβατζήδων Γιώργο Βλάχο, δεν θα κάνετε καμιά έρευνα; Ούτε καν ένα σχόλιο;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Βρε ανώνυμε ΠΑΣΟΚτζή (διορισμένε ποιος ξέρει πόσα χρόνια) τόσο πολύ φοβάστε την Ζαχαρέα; Η μήπως το ότι ο Βουλγαράκης δεν έκλεψε την περιουσία όπως έκαναν τόσοι και τόσοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με τους γάμους στην Γαλλία και τα τέννις κλαμπ της Εκάλης;

Α ξέρω... φοβάστε το... βάρος του Ζαχόπουλου που προσπάθησαν να εκβιάσουν οι Πασοκτζήδες Θέμος και Τριαντα...τετράχρονη!!!

Το ΠΑΣΟΚ της μισόγυμνης Μιμής μας το παίζει ηθικό; Δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε; Και αποκτήστε ταυτότητα επιτέλους πλην της κομματικής...!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου exastal.

Παπουτσάκης είπε...

Δυστυχώς΄σήμερα είχε ΟΝΙΑ και μόλις γύρισα μας την έπεσαν σαν τα κοράκια. έχει πολύ δουλειά και δεν μπορώ να απαντήσω στα πασοκάκια που ενοχλούνται ακόμα και από τη σάτυρα...
δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έτσι και βγούν θα ψοφήσουμε στα γέλια.
Γελωτοθεραπείες Πασόκ με παλιάτσους το γνωστό κρατικοδίαιτο θίασο από τα παλιά!
αυτό που με ανησυχεί ιδιαιτέρως είναι η απουσία του Μανούσου τελευταία.......

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

"Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

( George (Νίκος Κατέλης) Παπανδρεου 16-5-2007 )

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 02:28. Αλλά έχω μια απορία: γιατί 5 ολόκληρα χρόνια δεν στείλαμε ούτε μια υπόθεση λαμογιάς των πασόκων στα δικαστήρια και πολύ περισσότερο τους υπαίτιους στη φυλακή; Τί έγινε τελικά με το Χρηματιστήριο; Εδώ καλά καλά ούτε και τα σαΐνια της ΔΕΚΑ δεν μπορέσαμε να καταδικάσουμε! Αντιθέτως αποπέμφθηκε από τη θέση του ο Ευγένιος Παπαδόπουλος για τις σχέσεις του με αεριτζήδικες εταιρίες την επίμαχη περίοδο.
Με τη SIEMENS τι γίνεται; Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ο Χριστοφοράκος και κάθε επιτελικό στέλεχος της εταιρίας; Τι περιμένουμε και δεν κάνουμε ντου να κατασχεθούν όλα τα έγγραφα και τα παραστατικά της SIEMENS στην Ελλάδα; Έτσι δείχνουμε τη μηδενική ανοχή μας στη διαθφορά; Γιατί στην κοινή γνώμη θα πρέπει να δημιουργείται η αντίληψη ότι και εμείς έχουμε τους δικούς μας Τσουκάτους, Μαντέληδες και Βερελήδες; Θα υπήρχε καλύτερη δικαίωση για τους αγώνες μας αν ο Καραμανλής έκοβε τον κώλο του ξάδερφού του; Εδώ διεγράφη ο Πολύζος για μία δήλωση που έκανε και καταπίνουμε με ευκολία όλα τα υπόλοιπα;
Για να μην συνεχίσω μιλώντας για Κόκαλη (3 φορές μονομερώς αναναιώσαμε τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ και βάλαμε και τις ελληνικές ομάδες στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ) ή τις απευθείας αναθέσεις μεγάλων έργων στους Μπομπολαίους (βλέπε επέκταση Αττικής Οδού και αρκετές εργολαβίες στην Εθνική Αθηνών-Θεσ/νίκης).
Με τέτοιες λοξοδρομήσεις δεν χρειαζόμαστε τους Καρχιμάκηδες να μας πετροβολούν, τα καταφέρνουμε μια χαρά και μόνοι μας.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Για όλα αυτά που αναφέρεις έχασε το Πασοκ την εξουσία. Εμείς γιατί κάνουμε τα ίδια;
Και πριν προλάβεις να με κατηγορήσεις ως ΝεοΔημοκράτη μαϊμού, για ρίξε μια ματιά στις πρόσφατες δηλώσεις του Βαρβιτσιώτη, του Κεφαλογιάννη,του Έβερτ,του Πολύδωρα,του Δαϊλάκη, του Ψωμιάδη, του Δούκα και δεν ξέρω εγώ πόσων άλλων γιατί έχω χάσει το μέτρημα

Ανώνυμος είπε...

exastal & Vassilis, τελικά με τα αιτήματά μου (9/09/2008_12:38 π.μ. οικοπεδάκι, οφσοράδικο, συμβολαιογραφίες σε μοναστήρια) τι θα γίνει; Θα με βοηθήσετε;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ανώνυμος, εννοείς αυτό που ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε το 2003 και μόλις τα κατάφερε το φόρτωσε στον Βουλγαράκη;

Παπουτσάκης είπε...

προς ανώνυμο 4:56 ..... :
αν είχα κανένα χωραφάκι φυσικά και δε θα στό δινα. αν ψάχνεις για μαλάκες να πας σε κανα σοσιαληστή που λένε ότι μοιράζουνε τις περιουσίες τους και κάνουνε αναδιανομές του πλούτου. και συ τα πιστεύεις .... μαλάκα!
αν έρθεις και ακουμπήσεις κανένα χωραφάκι μου, θα σε πατήσω και θα σε λύώσω και θα σε σκοτώσω και θα παω και φυλακή.
πρραγματικά !!!!!
Μην τυχόν και ακουμπήσεις περιουσία εδώ πέρα. Τότε θα καταλάβεις τι εστί Κρητικός. Και να ξέρεις ο σοσιαληστής Κρητικός είναι ακόμα χειρότερος από το δεξιό Κρητικό .... σκοτώνει!
όσο για τα μπαφοχώραφα, σε ενημερώνω ότι βρίσκονται στον πάνω Μυλοπόταμο.
Δεν έχουν καμία σχέση με τον κάτω Μυλοπόταμο. όσες φορές οι κάτω προσπάθησαν να εμπλακούν με χασίσα και όπλα ..... την πάτησαν.
......αν εννοείς!!!!
Αν στις επόμενες εκλογές στο Ρέθυμνο οι "υπόδικοι "Κεφαλογιάννηδες" και οι Σχοινάδες πηδήξουν το Πασόκ, τι θα πεις; ...... θα σκούζεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι εξαστάλ, όταν ανταπαντάς σε σχόλια (όσο κακόβουλα και αν είναι αυτά) να μην έχεις καταναλώσει κούπες - τουλάχιστον όχι παραπάνω από τρείς - και προσπάθησε να περιορίσεις τους μπάφους. Για να έχεις όσο το δυνατό καλύτερο έλεγχο των όσων γράφεις και να μην φαίνεται ότι είσαι στα προεόρτια εγκεφαλικού επεισοδίου.
Αν μας πάθεις τίποτα, τότε με ποιόν άλλο μαλάκα δεξιό θα έχουμε να σπάμε πλάκα; Εσύ και ο wolf μείνατε.
Όσο για τις υπόλοιπες...μοβόρικες απειλές σου, ένα έχω να σου πω: πρόσεξε μην κάνεις καμιά απότομη κίνηση και σου σκιστεί το στρινγκ!

Παπουτσάκης είπε...

ρε έλα να με ακουμπήσεις και θα δεις τι θα πει Κρήτη!
όσο για τα srting τα φοράνε αυτοί που απειλούν ανώνυμα.
εγώ είμαι επώνυμος και δεν απειλώ κανένα, ούτε είμαι φασιστοειδές σαν του λόγου σου.
προστατεύω την περιουσία μου από τις ανώνυμες απειλές σου!
αλλά παρατράβηξε,
είθιστε να μην απαντώ σε ανώνυμους ρουφιάνους του πασοκιστάν!
πάντως έχω πολλά τραβήξει από τύπους φασιστοπασοκάκια σαν και σένα και δεν σας φοβάμαι πλέον, σας έχω ξεπεράσει..... και σας φτύνω!
Σας τσούζει που δεν ξαναψηφίζω φασιστοπάσοκο!!!

Παπουτσάκης είπε...

Πέφτει ο Καραμανλής ..... και έρχεται ο «Μεσίας», ο Γιωργάκης!

Xαράς ευαγγέλια σε ολόκληρο το «δημοκρατικό» λαό! Πέφτει η αιμοσταγής «χούντα του Καραμανλή», η χειρότερη δικτατορία όλων των εποχών!

Ο ΑΝΤ1 γκρέμισε τον Καραμανλισμό και όχι κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι «βλάχοι που υπηρετούν πιστά υπόδικους καναλάρχες που την έχουν δει δωράκια και τσαμπουκάς. Και να μην τους κάθεται και το μπαξίσι, πάει χάλασε ο κόσμος. Τζάμπα το μοιράζουν το χρήμα οι νταβάδες!

Μηδενίστηκε πάλι το κοντέρ στο 0,3%, όπως είχε μηδενιστεί και πριν τις εκλογές πέρυσι αν θυμάστε, πάλι στο 0,3% και ξεσκίζονταν ο Κακαουνάκης για το ±2% στατιστικό λάθος. Έτσι και τώρα θεωρείται δεδομένο από τους μεγιστάνες της παραπληροφόρησης ότι πέφτει ο Καραμανλής και ………

……………εεεεεε έρχεται ο γίγαντας, ο ανεπανάληπτος, ο ένας και μοναδικός, ο Μεσίας της Ελλάδας, ο τιτάνας της πολιτικής …………. Ο Γιωργάκης!

Αυτός που με τους ίδιους μηχανισμούς της 20ετίας του συστήματος Πασόκ ονειρεύεται να απελευθερώσει την Ελλάδα από τον Καραμανλικό ζυγό και να μετατρέψει τη χώρα σε ένα παράδεισο χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα θα λυθούν δια μαγείας και κομματικής μαφίας, όπως μόνο το Πασόκ και οι ….. νταβατζήδες ξέρουν.

Επιτέλους, θα γελάσουμε και μεις με τη νεκρανάσταση του «συστήματος Πασόκ». Όλοι αυτοί οι «αγωνιστές» είναι σα να προέρχονται από άλλο πλανήτη. Είναι οι παρθένες της γειτονιάς που δεν βγήκαν ποτέ στην πλατεία!

Το «βαθύ κράτος», οι διορισμένοι, ο ι συντεχνίες και οι εργατοπατέρες, αδημονούν. Έτσι κι’ αλλιώς η ΝΔ βρίσκεται στην Κυβέρνηση αλλά στο Πασόκ ανήκουν όλες οι εξουσίες. Άρα δεν χρειάζεται ο Καραμανλής να κυβερνά. Να πάει σπίτι του να κοιτάξει τα παιδάκια του και η γυναίκα του, να κάτσει να πλύνει κανά ρούχο και να εγκαταλείψει τα γιατρικά και τους αρρώστους!

Και αυτή η δημοσκόπηση είναι ευθυγραμμισμένη με την ανάγκη διατήρησης των κρατικοδίαιτων συμφερόντων στη θέση τους. Στέλνει μήνυμα προς Καραμανλή, εν’ όψει της έκδοσης της νέας εφημερίδας που φαίνεται θα φέρει μεγάλες ανακατωσούρες στο σκηνικό. Κάποιοι τρέμουν το μοίρασμα ξανά της πίτας αλλά και τις αποκαλύψεις. Όλα ήταν μια χαρά γιατί να τρέχουν πάλι; Ας κάτσει στ’ αυγά του ο Χ’νικολάου και ν’ αφήσει ήσυχο το σύστημα Πασόκ, ως είχε!!!!!!!
Μέχρι και το «Πρώτο Θέμα» που βαυκαλίζονταν για την αυτονομία του και τη δήθεν ανεξαρτησία του, εξαγοράστηκε από το παμφάγο, «σύστημα Πασόκ»!

Ανώνυμος είπε...

Υποθέτω ότι τις υπόλοιπες δημοσκοπήσεις που προηγείται σταθερά η ΝΔ, τις βγάζουν εταιρίες καθαρές που δεν έχουν ουδεμία σχέση με νταβατζήδες και έταιρα λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σε απείλησε βρε μαλάκα; Ότι διαβάζεις χαίρεσαι; Τουλάχιστον προσπάθησε για μία έστω φορά να γράψεις σχόλιο αφού έχεις πρώτα αυνανιστεί.

Παπουτσάκης είπε...

πάει χάσαμε την ψυχραιμία μας έτσι;
πως θα κυβερνήσεις με τόσα νευράκια;
αλλά έτσι έχετε μάθει εσείς τα φασιστοπασόκια:
ανωνυμία, απειλές και ύβρεις ....
δυστυχώς δεν έχετε ξεπεράσει τον παλιό κακό σας εαυτό!
κλείνω τις ανόητες ανώνυμες απειλές...
παρατράβηξε .....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πολυχρονεμένου χαλίφη μας, θα εξαγγελθούν ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ύψους 14 τρις ΕΥΡΩ προς το ελληνικό λαό.

Οι παροχές στη ΔΕΘ ήταν μια μικρή μόνο δόση, ακούστε τώρα τα καλύτερα.

Από 1/10/2008 κάθε έλλην πολίτης έχει λαμβάνειν:

-12 ώρες ημερησίως ψυχαγωγικό πρόγραμμα με επιλογές από τις καλύτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, κρατικής τε και ιδιωτικής. Εκπομπές ανώτερου πνευματικού και αισθητικού περιεχομένου, όπως η εκπομπές της Ανίτας Πάνια, της Δρούζα, της Μελέτη, του Τσουκαλά και άλλων αστέρων θα διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ από την κυβέρνησή μας και θα κατακλύζουν κάθε ελληνικό σαλόνι.

-Η εφημερίδα RigilisPress θα μοιράζεται κάθε πρωϊ δωρεάν σε κάθε σπίτι για να ενημερώνει το λαό για τις πολιτικές μαε εξελίξεις και την πορεία του έθνους.

-Θίασοι μπουλουκιών κατά τα πρότυπα του αμερικάνικου στρατού θα περιοδεύουν κάθε γειτονιά, πόλη και χωριό, προσφέροντας πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

-Κάθε Σαβατοκύριακο και επί 48 ώρες θα μεταδίδονται από όλα τα κανάλια οι δραστηριότητες της κυβέρνησης για να απολαμβάνουν οι έλληνες τη ζεστασιά των κυβερνώντων.

Ο ελληνικός λαός που θέλει να ξεχάσει τα βάσανα που πέρασε από την πράσινη πανούκλα, θα έχει τώρα την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί, να επιμορφωθεί, να χαϊβανοποιηθεί και να αποκτήσει συνείδηση εθνική.

και Ο ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ ΔΩΡΕΑΝ.