Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007

αποκαλύφθηκε αυτός που έφτιαξε το video της Hillary-1984 με τίτλο : "Vote Different"



Μεγάλος ο θόρυβος για το ποιος έκαμε το περίφημο video της Hillary σε στυλ 1984, γνωστό σήμερα με τον τίτλο "Vote Different". Δυο βδομάδες τώρα η Hillary και το επιτελείο της είχαν «σκάσει». Υποψιάζονταν τους right wing SwiftBoaters, ένας σύμβουλός της επέμενε ότι επρόκειτο για disaffected Democratic consultants. Blogger που υποστηρίζει τη Hillary κατηγόρησε τη διάσημη στην Αμερική, συγγραφέα και δημοσιογράφο Arianna Huffington, όπως βλέπουμε στο riehlworldview.com. To video είναι πολλές μέρες τώρα no1 στο viral video chart ενώ το αντίστοιχο που έφτιαξε το επιτελείο της Hillary για τον Obama δεν είχε καθόλου την ίδια τύχη και απήχηση.

Η Hillary έδειχνε εξωτερκά ότι δεν την ενδιέφερε καθόλου το θέμα και δήλωνε στη New York Post ότι την διασκέδαζε. Η δολοπλοκία όμως πήρε διαστάσεις και τα μέσα που υποστηρίζουν τη Hillary ξεκίνησαν εκστρατεία ενοχοποίησης του δημιουργού του βίντεο αλλά και εξευτελισμού του. Για το video αυτό έγινε πολλή συζήτηση και σύμφωνα με πολλούς αναλυτές είχε μεγάλο αντίκτυπο στην κοινή γνώμη.

Τελικά ο δημιουργός του video αποκαλύφθηκε και λέγεται Philip de Vellis. Ήταν διευθυντής επικοινωνιών Διαδικτύου στην εκστρατεία του Sherrod Brown's 2006 Senate campaign και που σήμερα εργάζεται στο Μπλε ψηφιακό κράτος, (Blue State Digital), μια επιχείρηση που δημιουργήθηκε από τα μέλη της Howard Dean's Internet Team.

Το βίντεο ταχυδρομήθηκε στην YouTube στις 5 Μαρτίου από χρήστη με το ψευδώνυμο ParkRidge47 ( η Χίλαρυ Clinton γεννήθηκε στο Park Ridge του Illinois το 1947).

Σε ένα email to techpresident.com, ο ParkRidge47 εξήγησε τους λόγους που έφτιαξε το video. Η παρολίγον κατηγορούμενη συγγραφέας Arianna Huffington, κάλεσε τον Phil de Vellis, να εξηγήσει στο blog της όλο το χρονικό της δημιουργίας του βίντεο και πως αντέδρασε στην απήχηση που αυτό είχε. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του εδώ.

huffingtonpost.com

I Made the "Vote Different" Ad

Who Created "Hillary 1984"? Mystery Solved!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H HILLARY O EPOMENOS PROEDROS TON HPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H HILLARY STIS USA.
O GIORGOS STIN GREECE.
XA XA XA XA XA XA .