Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007

Ο Καραμανλής κάνει την αυτοκριτική του, το πασόκ θα ζητήσει ποτέ ένα συγνώμη;

Ο Καραμανλής παραδέχτηκε χθες στην προ ημηρεσίας συζήτηση στη Βουλή ότι ήταν λάθος του, που δεν θωράκισε θεσμικά τα ασφαλιστικά ταμεία. Επί λέξει:
'"Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω και την αυτοκριτική μου. Θα έπρεπε ίσως να το έχω σκεφτεί νωρίτερα. Εν πάση περιπτώσει, μου πήρε τρία χρόνια να το αποφασίσω. Εσείς είκοσι χρόνια ούτε το κάνατε, ούτε το σκεφτήκατε"'

Η απάντηση σήμερα των σημαιοφόρων της ’σοσιαλιστικής μασκαράτας‘ που έχουν πάρει σβάρνα τα μέσα ενημέρωσης, είναι ότι ‘η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτή κυβερνά και όχι το πασόκ. Το πασόκ τιμωρήθηκε και έχασε γι’ αυτό τις εκλογές’ .

Τι σημαίνει αυτό;

Απαγορεύετια να γίνεται έλεγχος στις ατασθαλίες του παρελθόντος, κανένας δεν επιτρέπεται να ελέγχει τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν επί πανελλήνιου σοσιαλισμού. Να τα ξεχάσουμε και να ασχολούμαστε μόνο με το παρόν και από το παρόν ότι γουστάρουμε εμείς θα εγκρίνεται προς έλεγχο.

Αγαπητά πράσινα ανθρωπάκια. Ποιός σας είπε ότι έχετε τιμωρηθεί γι’ αυτά που τώρα βγαίνουν στη φόρα. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει χυθεί ίχνος φωτός στις ευλογημένες σοσιαλιστικές συναλλαγές. Ποτέ δε μάθαμε τι έχουν γίνει τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν από το πασόκ, ποιός τα πήρε, που πήγαν τα λεφτά και πάνω απ’ όλα δε ζητήσατε ποτέ συγνώμη για το μεγάλο καταπράσινο φαγοπότι στελεχών και νταβατζήδων. Δεν είχατε ποτέ το θάρρος για κάτι τέτοιο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψέμματα. Δεν του πήρε τρία χρόνια για να το αποφασίσει. Είχε 10 ολόκληρα χρόνια για να το κάνει ως αντιπολίτευση και 3 ως κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας τους δεν αξίζει την υπεράσπιση σου. Στο φαγοπότι όλοι μαζί κάθονται. Με το χρηματιστηρίο τι έγινε; Είδες καμία παραπομπή; Μόνο λόγια. Αλίμονο σε μένα, σε σένα, σε εμάς και σε εσάς που πληρώνουμε το φαγοπότι τους.

Ανώνυμος είπε...

ήταν λάθος που το πασόκ κυβέρνησε τόσα χρόνια. Αυτό δημιούργησε νοοτροπία "να τα φάμε όλα" .... αφού κανένας δεν μας πειράζει και οι νόμοι είναι με το μέρος μας---αφού αυτοί έφτιαξαν έτσι τους νόμους τους.

Ανώνυμος είπε...

Είναι λάθος όμως και που το πασόκ δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη για τα αλισβερίσια του παρελθόντος.

Παπουτσάκης είπε...

Νομίζω ότι, όταν ένας ηγέτης παραδέχεται λάθη και παραλέιψεις, πρέπει να τυγχάνει της επιδοκιμασίας μας.
Σπανίως, γινόμαστε μάρτυρες αυτοκριτικής, από ένα πρόεδρο ή πρωθυπουργό.