Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007

"γιατί ρε Μιχαλολιάκο δεν πέθανες όταν σε βομβαρδίσαμε;"



Β. Μιχαλολιάκος: «Για το πόλεμο που δέχομαι το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη»

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του έχει ως εξής:

"Εδώ και καιρό δέχομαι έναν ανελέητο και βρώμικο πόλεμο. Ψευδείς κατηγορίες, χτυπήματα κάτω από τη μέση που ξεφεύγουν από τα όρια της κοινοβουλευτικής ευπρέπειας, της ανθρώπινης και πολιτικής αξιοπρέπειας, από κάθε κανόνα ηθικής και δεοντολογίας. Καλούμαι κατ' εξακολούθηση να δικαιολογηθώ για κάτι που δεν έκανα. Πρόσφατα μάλιστα κλήθηκα να απολογηθώ μέχρι και για το ότι επέζησα από την άνανδρη βομβιστική επίθεση του 2001.

Βλέπω καθημερινά το όνομα και το έργο μου να σπιλώνεται, να παρωδείται. Να μην υπάρχει καν ο στοιχειώδης σεβασμός σε μια πολιτική πορεία 33ων χρόνων. Βλέπω καθημερινά να υιοθετούνται χωρίς ενδοιασμούς αμφίβολης προέλευσης και αξιοπιστίας ισχυρισμοί. Πάντα πίστευα ότι η λασπολογία έχει και τα όριά της, αλλά προφανώς έκανα λάθος, αφού δε δίστασαν να με κατατάξουν ακόμα και στο χώρο του υποκόσμου.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη τόσο για τον κ. Καρχιμάκη, όσο και για τον κ. Καλημερίδη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο αισθητήριο και την κρίση του Έλληνα πολίτη».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: