Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Κέρδισε το Λεβέντη, ο Μεϊμαράκης! Χάρισμά του!

Οριστικό και αμετάκλητο! Ο Βασίλης Λεβέντης και η "Ένωση Κεντρώων", ψηφίζουν Μεϊμαράκη και δαγκώνουν! Με γραπτή ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι ....
αυτό που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία είναι η στήριξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να βγει ο Βαγγέλης πρόεδρος και να προχωρήσουν έτσι, όλοι μαζί σε οικουμενική … «που τόσο χρειάζεται η χώρα»!

Ενδεχομένως να τα έχουν βρει και στο όνομα του πρωθυπουργού και να γυρίσει επιτέλους ο Καραμανλής στο θρόνο του, για να συνεχίσει το έργο που έχει τίτλο: «The Empire Strikes Back». 
Κόβοντας ενδεχομένως το δρόμο στον έτερο Καππαδόκη Σαμαρά που θέλει επίσης να γυρίσει, παρέα με τον Μπένυ, για να συνεχίσουν μαζί το έργο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και έχει τίτλο «Η απελευθέρωση της Μακεδονίας», κάτι που ξέχασαν να δοκιμάσουν στο show: "Ελλάδα έχεις ταλέντο"! 
Η καλύτερη μάλλον λύση θα ήταν να γυρίζουν συνεχώς και εκ περιτροπής, μπας και ησυχάσουμε με τις μεγαλομανίες κάποιων που θέλουν να μας σώσουν! 

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των "Κεντρώων": 

«Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, η ΝΔ οδηγείται σε ρήξη μεταξύ των "Καραμανλικών" και των "Μητσοτακικών". 
Για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης, που τόσο χρειάζεται η χώρα, πρέπει ανοιχτά ο Κώστας Καραμανλής να στηρίξει τον κ. Μεϊμαράκη για τον δεύτερο γύρο» . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: