Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Παντελής Καψής: "Δεν κάνεις για αρχηγός!"... (Φώφη)

"Αρχηγός ή υποψήφιος αρχηγός που επιλέγει να απουσιάζει για να μη φανεί τι ψηφίζει στο σύμφωνο συμβίωσης δεν κάνει για αρχηγός. Τόσο απλά!". Ποιός το έγραψε και για ποιόν; Ο ...
......... Παντελής Καψής για... την Φώφη Γεννηματά! Ναι! Καλά διαβάσατε...
Ξεσπάθωσε ο Παντελής. Και συμπλήρωσε: "Δεν γνωρίζω γιατί απουσίαζε η Φώφη. Αλλά ομολογώ ότι θα ήθελα από την αρχηγό της ΔΣ μια γενναία ομιλία για τα ανθρώπινα δικαιώματα που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί και μια καταδίκη της χυδαιότητας που παρακολουθήσαμε χθες". 
Η αλήθεια είναι ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης εξέφρασε. ...
Μέσω του λογαριασμού της στο twitter! 
Αφησε όμως και αιχμές κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος από το βήμα της Βουλή είχε καλέσει τις δημοκρατικές δυνάμεις σε συστράτευση απέναντι στο σκοταδισμό. 

H κ. Γεννηματά έγραψε: «Σήμερα ξημέρωσε μια καλύτερη ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλλαμε αποφασιστικά σε αυτό. 
Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη προόδου. Κύριε Τσίπρα συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται μαζί με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς. Να λείπουν επιτέλους οι ακρότητες. 
Απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και κυρίως στην αξιοπρέπεια των πολιτών.» Απ΄ότι φαίνεται πάντως η δημόσια πολιτική συζήτηση και αντιπαράθεση έχει πλήρως μετακομίσει στα Social Media. 
 Κι αυτό μπορεί να ακούγεται εξόχως εκσυγχρονιστικό, όμως θεσμικό δεν το λες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: