Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

αναδημοσίευση από το politis-gr
Ζήσαμε μια ακόμα παράσταση του θεάτρου του παραλόγου. Αδυνατώ να ξεχωρίσω εάν αυτή η κατάσταση είναι πλέον για γέλια ή για κλάματα.
Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ συνεχίζει να επαναλαμβάνει ότι :«Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν είμαι όμηρος κανενός».Το επανέλαβε με στόμφο και από την Θεσσαλονίκη!
Όλοι γνωρίζουμε (εκτός από τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας) ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου χρωστά σε πολλούς. Οι εκδότες και ορισμένοι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες είναι μερικοί από αυτούς. Αλλά το κυριότερο είναι ότι χρωστά στους πέραν του Ατλαντικού.
«Χρωστά» κάποια εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό πανεπιστήμιο York και σε κάποιους άλλους... «φίλους» εκ Βοστώνης, Νέας Υόρκης κλπ.
Δεν τα λέω εγώ αυτά. Η προεδρομήτωρ κ. Μαργαρίτα Τσάντ τα λέει στα περίφημα (υποκλαπέντα) e-mail που είχε στείλει προς τον γυιό της κ. Γ. Παπανδρέου. Αυτά που είχε αποκαλύψει τότε η κ. Λιάνα Κανέλλη και την έτρεχαν στα δικαστήρια για ....παραβίαση προσωπικών δεδομένων !!! Αυτά που απαγόρευσαν πλέον την δημοσιοποίησή τους!
Λέει σε όλους τους τόνους ο κ. Γ.Παπανδρέου «όλα στο φως». Γιατί λοιπόν όταν κάποιος τα φέρνει στο φως τον τραβά( δια μέσου της ...οικογένειας φυσικά) σε μακρόσυρτους, δυσβάσταχτους και εξοντωτικούς δικαστικούς αγώνες; Τι φοβάται; Τι δεν θέλει να πληροφορηθεί ευρέως η ελληνική κοινωνία;
Επιτρέπεται ένας ...«εν δυνάμει Πρωθυπουργός» να κρύβεται πίσω από τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων;
«Χρωστά» λοιπόν αποδεδειγμένα στους πέραν του Ατλαντικού ο κ. Παπανδρέου ! Αποδεικνύεται επίσης και από το «George owes us» που συνεχώς επαναλαμβάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ!
Αποδεικνύεται περίτρανα και από τις πράξεις του . Τόσο ως υπουργός εξωτερικών ,τόσο ως ...φυτευτός πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όσο και ως «εν δυνάμει Πρωθυπουργός».
Οι τελευταίες δηλώσεις του σχετικά με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που τάσσονται υπέρ των αμερικανικών ενεργειακών σχεδίων και κατά της συνεργασίας με τη Ρωσία, αποσκοπούν να ανατρέψουν συνολικά συμφωνίες ιστορικής εθνικής σημασίας και να διαταράξουν κρίσιμες ισορροπίες. Είναι ένα από τα υπογεγραμμένα γραμμάτια του , με ....ανοιχτή ημερομηνία !!!
Όταν λοιπόν λέει με κομπορρημοσύνη ο κ. Γ. Παπανδρέου ότι:«Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν είμαι όμηρος κανενός», δεν ξέρω εάν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!
Όταν λέει :«όλα στο φως» δεν ξέρω εάν θα πρέπει να ανοίξω τον διακόπτη για να ξεχυθεί άπλετο φως ή θα μου ...«κόψει» το χέρι !
Όταν δε μιλά για εθνική ανεξαρτησία έχοντας συνεχώς δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια τον Άλεξ Ρόντος (με ένα μικρό διάλειμμα όπου ο Άλεξ πήγε και έδωσε τα φώτα του ... στην Γεωργία του Σαακασβίλι και ...των εκατοντάδων αμάχων νεκρών Οσετιανών ) τότε νοιώθω ως θεατής μιας ιλαροτραγωδίας !

ΥΓ. Υπενθυμίζω για να μην ξεχνάμε ότι σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ του τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ με του κ. Γ.Παπανδρέου, ο αρμόδιος για ζητήματα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Φρίντμαν, είχε πει αναφερόμενος στον Αλεξ Ρόντο: .....«Είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια».

24 σχόλια:

stefanos είπε...

Βρε βάλτε περισσότερο χιούμορ...
Μαθήτρια της 3ης Δημοτικού
καταλαβαίνει σε 5"
το χοντρό πρόβλημά σας...
ΓΕΙΑ ΕΛΑΤΕ!
ΖΩΗΡΕΨΤΕ ΛΙΓΑΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.......

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τρομάρα!
Πού βρεθήκατε όλοι εσείς αντάμα να προσμένετε το "θάμα" να σωθεί ο Καραμανλής με τις βλακείες του όμοιες και απαράλλαχτες με τις δικές σας! Τι δικές σας; πράσινα άλογα.
Η Ριγήλης τα παίζει όλα για όλα. Πληρώνει τα ρέστα της για να σωθεί! Είναι όμως αργά για να κρατήσετε τον κόσμο μακριά από τον Παπανδρέου με τις συκοφαντίες και την τρομοκράτηση.
Ο Μεγάλος Παντομίμας αποδείχτηκε πολύ μικρός! Για φαντάσου ολόκληρος πρωθυπουργός να μη γνωρίζει τι είναι ο Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και τι το ΕΤΑΠ!!! Πού ζει ο άνθρωπος; Σπούδαζε σαν το Χριστόδουλο; Δεν πήρα, λέει,από την αρχή στα σοβαρά το Βατοπέδιο! Και που το πήρε μετά τι έκανε; τα άχυρα κομμάτια; Έκανε κάτι για να μην κλειστούν νοι μισοί του συνεργάτες στη φυλακή και να μην ανοίξουν και το στόμα τους και βγεί στη φόρα η ανικανότητα και ακαταλληότητα του ανθρώπου. Οργάνωσε και πέτυχε την παραγραφή! Αυτός είναι!
Δοξάστε τον . Αυτός σας αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

Σάββας Τσιτουρίδης

"Η απόφαση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια της Νέας δημοκρατίας είναι μία ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.
Η απόφαση αυτή, πριν απ’ όλα, παραβιάζει μία βασική αρχή μίας πολιτείας δικαίου. Αυτή που επιβάλει ώστε ο καθένας να κρίνεται από την αποδεδειγμένη αλήθεια και μόνο απ’ αυτήν. Και κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν.
Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο. Το οφείλω στους γονείς μου. Το οφείλω στα παιδιά μου. Πρώτιστα όμως το οφείλω σ’ αυτούς που με πιστεύουν, είναι υπερήφανοι για μένα σε όλη την Ελλάδα και με εξέλεξαν και το 2007 στο Κιλκίς, κλείνοντας τα αυτιά τους στη λάσπη και στη συκοφαντία και εκείνης της εποχής.
Από τότε έως και σήμερα υπηρέτησα συντεταγμένα και με ευθύνη την παράταξη και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή.
Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών.
Είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Για το πλαίσιο και τη βάση της περαιτέρω πολιτικής πορείας μου θα μιλήσω στις επόμενες ημέρες.
Θέλω να διαβεβαιώσω στους φίλους μου και σε όσους με πιστεύουν ότι δεν θα κάνω το χατίρι σε κανένα να καθίσω στο σπίτι μου. Οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και η φλόγα που μας οδήγησαν στον ριζοσπαστισμό του 1997 και αποτέλεσαν την βάση για αντίσταση σ’ αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο εξωθεσμικά, θα είναι και πάλι ο δρόμος για πολλούς από εμάς. Δύσκολος και ανηφορικός δρόμος. Αλλά πιο αναγκαίος από ποτέ."

F5PILOT είπε...

Βασίλη εσύ ποιό κόμα θα υποστηρίζεις μετά τις εκλογές της Ντόρας. του Σαμαρά, του Αβραμόπουλου, του Τσιτουρίδη κλπ. Μάλλον με την Θοδώρα που θα πέρνει το μεγαλύτερο ποροστο του 18% μάλλον και λόγω καταγωγής.

Ανώνυμος είπε...

o Giorgos ειναι πονηρός κι αυτά που λέέι μην τα τρώς, κι από τις 4 κι εμπρος κυκλοφοράει σάν τον boss και την πληρώνει ο αγωγός. ο,τι και να λέει ο Καραμανλής το ποτάμι δέν γυρνάει πίσω. η ελλάδα βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ολα τα αλλα ειναι σαπουνόφουσκες. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ή ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ. Διαλέξτε και πάρετε. λές και δέν υπάρχει τίποτα άλλο από λιτότητες και τουνελ και στενωπούς για να θυμηθούμε και τα παληότερα μετά το σφίξιμο του ζωναριού. Κατάντησε αηδία το πράγμα. Τι θα πάθετε ΄δηλαδή άμα ψηφίσετε ΚΚΕ? θα σας κοινωνικοποιήσει τα 500 ευρώ ή τις πιστωτικές κάρτες? Υ.Γ. Αληθεύει οτι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ μετά την άρνηση Παπαδήμου, θα μπεί κάποια κυρία στέλεχος του Δ.Ν.Τ. ? Ετσι ακούστηκε στα αντικειμενικότατα....ΜΜΕ που σπρώχνουν καλά και σώνει στην πράσινη ανάπτυξη.... Δηλαδή θάχουμε το Δ.Ν.Τ μέσα στην κυβέρνηση εάν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ? ποιός τη χάρη μας. Θα μας δίνει επί τόπου τις συνταγές οχι να τις περιμένουμε από το τηλέφωνο ή τα φάξ . αυτό θα πεί εκσυγχρονισμός και πρόοδος!!!!

F5PILOT είπε...

Tο ΠΑΣΟΚ ως το μόνο κόμμα που εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία του λαού και το οποίο προσπαθεί να ξαναδώσει την ελπίδα και την προοπτική στον ελληνικό λαό ανοίγει τις πόρτες διάπλατα και καλεί όλους τους πολίτες σε οποιονδήποτε χώρο και αν ανήκουν σε πανστρατιά για να αγωνιστούν μαζί για το μέλλον της χώρας των πολιτών και των απογόνων τους.

stefanos είπε...

Με Καθαρά Ψηφοδέλτια!
ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 5:50 μμ
Κάτσε να κερδίσουμε τις εκλογές. Τόση σιγουριά. τστσ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙ
ΝΤΕΡΒΙΣΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ (ΜΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ;

Υ.Γ.
ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 9:48 μμ
Πλάκα έχεις. Να χαθώ μετά τις εκλογές γιατί για ποιό λόγο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ (ΜΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ;

Υ.Γ.
ΚΟΛΛΑΕΙ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 9:54 μμ
Καλά ρε λαγωνικό που το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ!!!!!!!!!!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 12:02 πμ
Μάλλον το κατανάλωσες όλο σε εξαγωγές και δεν σου έμεινε κουκούτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΑ!!!!!!!!!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:26 πμ
Νομίζεις. Αλλα στην ουσία νομίζεις γιατί δεν σούμεινε κουκούτσι. Αν είχε περισσότερο θα καταλαβαινες τουλάχιστον ότι κουκούτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 11:30 πμ
Τι να σου κάνω που κουκούτσι. Δείκτης στον κρόταφο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΙΛΟΤΑΚΙ,
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ!!!!!

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:10 μμ
Εσείς εφοδιάζετε την Ρηγίλης και του Μαξίμου; Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΧΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!1