Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Το «όλον Πασόκ» ζει μια τραγωδία. Χαμός για τα «τούβλα»!

Δεν ξανάγινε αλλά τα κανάλια των νταβατζήδων αποφεύγουν επιμελώς να ασχοληθούν με την τραγική κατάσταση που έχει περιπέσει το πολιτικό σκέλος(Πασόκ) των συμφερόντων τους. Το κόμμα του νταβατζή που παλαιότερα παρουσιάζονταν ως κόμμα του λαού, του προδομένου και βασανισμένου. Πως είναι δυνατόν οι βασανισμένοι της ελληνικής γης να εκπροσωπούνται από ένα κόμμα με μαύρα ταμεία, με εκατομμύρια ευρώ να μπαινοβγαίνουν και κανείς να μην γνωρίζει από πού προέρχονται; Και γιατί να γνωρίζουν άλλωστε! Η πολλή γνώση συχνά «σκοτώνει».
Κάθε πολίτης όμως διαπιστώνει εύκολα το δράμα που βιώνει το «σοσιαλιστικό κόμμα της δημοκρατίας, του λαού και της δικαιοσύνης». Πρόκειται για τριχασμό (ίσως να πρόκειται και για μεγαλύτερη σχάση) φυσιογνωμίας. Επίσημα στη δικαιοσύνη (Τσουκάτος, Αυγερινός) παραδέχονται ότι τα παίρνανε, στα ΜΜΕ(Πάγκαλος) παραδέχεται ότι όντως είναι όλοι τους αγωγιάτες «τούβλων»(εδώ βγαίνει η μαγκιά της φυλής και ο τσαμπουκάς του κόμματος), στο κόμμα(Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου) ουσιαστικά έκαμαν κάθε δυνατό έλεγχο και δεν διαπίστωσαν καμιά ατασθαλία αλλά ….. οι ταμίες και ο Τσουκάτος είναι αξιόπιστα πρόσωπα! Στη Βουλή(Πασόκ) ζητάνε εξεταστική. Γιατί; Για να διαγράψουν τα εγκλήματα τους και τα σκάνδαλά τους δια παντός. Χωρίς εισαγγελική διερεύνηση και εξασφαλίζοντας τη λήθη και την συγκάλυψη για τα μαύρα ταμεία της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»! Μπάχαλο συγκρουόμενων και αντιφατικών απόψεων. Σοσιαληστικό χάος. Ωμή πολιτική βαρβαρότητα. Πασόκ σε όλο του το μεγαλείο!
Κατά βάθος, ισχύουν παντού κανόνες μαφίας. Κανένας δεν γνωρίζει, κανείς δε μιλά και κανένας δε φέρει την ευθύνη, αλλά βγάζουμε και γλώσσα για τον τσαμπουκά της υπόθεσης. Νταηλίκι, ύβρεις και απειλές προς κάθε κατεύθυνση. Μην μας παίρνει τον αέρα η «επάρατος» τώρα που έχουμε καθυποτάξει όλα τα κανάλια και όλα τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης. Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε και καμιά προκήρυξη στα «ΝΕΑ» που να εξηγεί, τι ακριβώς συμβαίνει στα ταμεία του κόμματος και ποιος ακριβώς έκαμε «βίλα κοτέτσι παρδαλή» τα ταμεία του κινήματος; Έχει όμως όλη αυτή η ανακατωσούρα σχέση με ευνομούμενη πολιτεία ή μήπως πρόκειται για δημοκρατικά θρύψαλα; Για υπολείμματα ενός μεγάλου κόμματος που υποτίθεται έχει κάμει την αυτοκριτική του και έχει αναγνωρίσει τα λάθη του(εδώ γελάμε)! Αλλά για ποια λάθη μιλάμε όταν στην πραγματικότητα το Πασόκ εκλαμβάνει τις έννοιες δημοκρατία, δικαιοσύνη και λαός, μονοπωλιακά χωρίς την παραμικρή διάθεση να παραχωρήσει έστω και μια «ιδέα» δημοκρατίας «στους άλλους» που συμπεριλαμβάνονται συλλήβδην στο παρελθόν, στις χούντες και στους φασίστες! Δυστυχώς αυτοί θέλουν να μας ξανακυβερνήσουν, εκφράζοντας με απίστευτη βουλιμία αυτή την διάθεσή τους και παρασύροντας στην πορεία τους τα πάντα σε έναν πολιτικό κατήφορο μιντιακού ολοκληρωτισμού και εξοντωτικής απαξίωσης των μη αρεστών στο σύστημα. Θλιβερό και σκοτεινό το μέλλον της δημοκρατίας μας!

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας);

Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;
ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

"Και εγώ έχω μεταφέρει χρήματα από φίλους μου επιχειρηματίας στα ταμεία του κόμματος. Δεν είναι τίποτα παράνομο...."
Θάδωρος Πάγκαλος

Καλά, πλάκα μας κάνει ρε Θόδωρε; Ποιος μίλησε για παρανομία; ΝΟΜΙΜΟ 100% είναι ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... Όταν το κάνουνε άλλοι είναι... ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!
Βρε ουστ που έχεις και το θράσος να μας κοροϊδεύεις κατάμουτρα... Ουστ... Κουβαλητή της δεκάρας...

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένας «καυτός» Ιούνιος …!
Ο Ιούνιος που βγαινει μας έδωσε πολλά…Μας έδωσε εκλογές που έφεραν τα πάνω κάτω, όχι μόνο για την «καταξίωση» των κομμάτων αλλά και στην αξιοπιστία και την σοβαρότητα των διάσημων (και χρυσοφόρων…) δημοσκόπων...

Κώστας Χατζιδάκης

Το μισό του 2009 τέλειωσε μαζί με έναν καυτό σε μηνύματα και γεγονότα Ιούνιο. Γεμάτο, για όσους δεν αναλώνονται στο να αναζητούν αόριστους οιωνούς αλλά στο να παρατηρούν και να καταγράφουν τα γεγονότα και τις σημασίες τους.
Και ο Ιούνιος μας έδωσε πολλά…Μας έδωσε εκλογές που έφεραν τα πάνω κάτω, όχι μόνο για την «καταξίωση» των κομμάτων αλλά και στην αξιοπιστία και την σοβαρότητα των διάσημων (και χρυσοφόρων…) δημοσκόπων.

Οριστικοποίησε, όχι μόνον ότι ένα οικτρά αποτυχημένο κόμμα, ατυχές σε πρόσωπα και ηγεσίες, σε έργο και αμαρτίες, δεν θα μας ξανακυβερνήσει, αλλά και ότι ένα άλλο κόμμα εξ ίσου σχεδόν αμαρτωλό και ανεπαρκές, ετοιμάζεται…

Τον Βουλγαράκη, τον Παυλίδη, θα τους διαδεχτούν ο Λαλιώτης, ο Κωστόπουλος…

Ευρωεκλογές στις οποίες ανέβηκε το ΛΑΟΣ αντί να ανέβει ο ΛΑΟΣ…

Εκλογές που ισοπέδωσαν τον πάσχοντα ΣΥΝ, μετατρέποντάς τον σε ΠΛΗΝ!

Οριστικοποιήθηκε, ότι τα σκάνδαλα δεν ήταν υπερβολές κομματικών αντιπαραθέσεων αλλά ότι απετέλεσαν αθεράπευτη πληγή μιας εν ψυχρώ λεηλασίας των κρατούντων σε βάρος της χώρας. Γιουρούσι, που δεν άφησε τίποτα όρθιο ώστε πλέον να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Στήνουμε βέβαια δήθεν μια επιχείρηση ενταλμάτων για τους άφαντους άρπαγες και μεσολαβητές της μίζας αλλά στα ύπουλα στήνουμε νέα φορολογική λαίλαπα σε βάρος του απλού και έντιμου εργαζόμενου … Από τους ημέτερους μεγαλόσχημους κλέφτες ούτε πιάστηκε κάποιος, ούτε επέστρεψε κανείς
τα κλεμμένα και ούτε θα τα επιστρέψει όπως πάντα. (Γιατί μέγα μέρος των κλεμμένων έχει πάει στους πολύ πιο πάνω και ό,τι θέλετε υποθέστε…)

Επινοήθηκε λοιπόν αυτή η νέα φορολογική επίθεση, για να πληρώσει ο λαός και πάλι την νύφη…

Μας φανέρωσε και μας οριστικοποίησε ακόμα ο Ιούνιος ετούτος του σωτήριου 2009, ότι μιλημένοι δεν είναι μόνο οι νομοθέτες που στήνουν παγίδες για τους αφελείς και…παράθυρα διαφυγής για τους πονηρούς, ούτε μόνο οι δημοσκόποι με τις «πειραγμένες» μετρήσεις τους. Είναι και οι κάστες των λεγόμενων μεγαλοδημοσιογράφων και των ραδιοτηλεοπτικοεντύπων και συγκροτημάτων. Εκεί όπου πιτσιρίκες της κρεβατοκάμαρας και τεκνά για όλες τις υπηρεσίες μοιράζονται μεταξύ τους χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, εκπομπές, στήλες και παχυλές αμοιβές, ερήμην των πραγματικά άξιων που μένουν πάντα και επιμελώς απ έξω! Εκεί όπου όπως περίτρανα αποδείχθηκε, οι ειδήσεις γράφονται (ακόμα και αν είναι ανύπαρκτες) χρωματιζόμενες κατ’εντολήν και εκ των προτέρων, ερήμην των πραγματικών γεγονότων που ελάχιστη σημασία έχουν…

Οι πυρκαγιές, οι εμπρησμοί, οι οικοπεδοποιήσεις και οι «μπετοποιήσεις» του λιγοστού εναπομείναντος πρασίνου, καλά ξεκίνησαν κι αυτές, με πλήρη ανεπάρκεια αντιμετώπισής τους από τους υπευθύνους και με ρεκόρ υποκρισίας των δήθεν ευαίσθητων σωτήρων του περιβάλλοντος.
Μετά από πολύ καιρό δε και όταν για όλα αυτά, τα διάφορα μπαλωμένα μπαλώματα δεν φτουράνε πια, ακούμε και από κανένα «mea culpa», ή «αναλαμβάνω την ευθύνη»… Ποια ευθύνη, όταν εμείς πληρώνουμε πάντα κάθε ζημιά;

Ο Ιούνιος του 2009 βγαίνει με έναν προκαθήμενο να ετοιμάζεται να αλλάξει μαζί με κάποιους άλλους και τον Θόδωρο με τον Άρη, προς εξυπηρέτησιν όλων αυτών των… τριγώνων (πολιτικών τριγώνων εννοείται..) Λίγο πιο έξω, ο φέρελπις πλανητάρχης μας, χάφτει μύγες γενικώς και τα Σκόπια προσγειώνονται επί Ελληνικού εδάφους πανηγυρικά και να με επίσημες υποδοχές, παρά τον κλεψίτυπο τίτλο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με εμάς για άλλη μια φορά φουλ «ταπεινωμένους και καταφρονεμένους».

Όλα αυτά δε, «χωρίς περίσκεψιν και χωρίς αιδώ», λόγω της τόσο έντονα καλλιεργημένης -όχι τυχαία- αδιαφορίας και αφασίας του κατά τα άλλα, αφέντη λαού μας.

Καλές μας διακοπές.

Κώστας Χατζιδάκης

Ανώνυμος είπε...

Νιώθετε κουρασμένος; Οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν; Η μεταφορά μετρητών από τη Siemens σας έχει εξουθενώσει; Ο αγώνας για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού είναι απαιτητικός; Υπάρχει λύση. Διαβάστε τι συνέβη σε έναν εκλεκτό μας πελάτη.
ΠΡΙΝ

Σε αυτή την φωτογραφία βλέπετε έναν αθώο άνθρωπο, όπως σίγουρα και αναμφίβολα και αναμπάμ-μπαμπαντάμ είναι ο κύριος Θεόδωρος Τσουκάτος. Είναι βλοσυρός, κακόκεφος, καταπονημένος από την κακία του κόσμου και πονεμένος από τον ιοβόλο φθόνο των μικρόψυχων και αποτυχημένων που δεν τους αξίωσε η ζωή να σταθούν δίπλα σε μια μορφή του Ελληνισμού όπως ο Κώστας Σημίτης.
Ο κύριος Θεόδωρος Τσουκάτος, ταπεινός και καταφρονεμένος, στρέφει τις ελπίδες του στο ύστατο αποκούμπι της πατρίδας: την ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη Ελληνική Δικαιοσύνη που δεν έχει αφήσει ούτε μία αδικία ατιμώρητη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί ως spa ψυχών και αναρρωτήριο σωμάτων. Για να δούμε, θα τα καταφέρει στην δύσκολη περίπτωση Τσουκάτου;
ΜΕΤΑ


Τα κατάφερε! Ο αθώος άνθρωπος, όπως σίγουρα και αναμφίβολα και αναμπάμ-μπαμπαντάμ είναι ο κύριος Θεόδωρος Τσουκάτος, εξέρχεται του γραφείου του ανακριτού εμφανώς ανανεωμένος, αναζωογονημένος, άλλος άνθρωπος! Τώρα, μπορεί ελεύθερος να συνεχίσει τον εθνωφελή βίο του. Το Ινστιτούτο ομορφιάς «Η Θέμιδα» εξασφαλίζει τέτοια φάτσα σε όλους όσοι διαθέτουν τόλμη, αρετή, εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ και ήταν αρκετά χειροδύναμοι ώστε να κουβαλούν τις σακούλες με τα τούβλα της Siemens.

αηδιαστική αβάντα στη Siemens από τους ελεεινούς Αδιάβροχους.
http://olympia.gr

Ανώνυμος είπε...

Η Υπόθεση Τσουκάτου και τα λάθη του ΠΑΣΟΚ.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Κυριακάτικη εφημερίδα πριν από κάτι μήνες -και ενώ το σκάνδαλο ΖΙΕΜΕΝS βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη- γραφεί ως παραπολιτικό: «πρώην στρατηγός του ΠΑΣΟΚ εμπλέκεται στο σκάνδαλο ΖΙΕΜΕΝΣ» είναι τότε που ο Χριστοφορακος ως ύποπτος κατέθετε στοιχειά ελπίζοντας να εξαγοράσει την εύνοια της ΝΔ.

Στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι ήρθε η ώρα της εκδίκησης κατά του Κώστα Σημίτη και «κάνουν την πάπια» αν δεν χαίρονται κι όλας. Το κλίμα έχει δηλητηριαστεί από την 11 Νοέμβρη.

To τεκμήριο της αθοώτητας παει περίπατο.

Μετά δυο μέρες αναμονής -χωρίς απάντηση ή σχολιασμό από την τότε Χ. Τρικούπη που να δείχνει πρόθεση στήριξης του- (μια καταγγελία για συκοφαντία βρε αδελφέ) ο Θ. Τσουκάτος ομολόγει μονός του και πολύ πριν τον καλέσει ο εισαγγελέας ή τον κρεμάσουν στα μανταλάκια οι σύντροφοι του. Στάση αντρίκια σε αντίθεση με κάτι άλλους που επιδίδονται σε “Τατιανιές”.

Σήμερα: Το γεγονός ότι ο Τσουκατός πήρε μαύρο χρήμα από την ΖΙΕΜΕΝS αποδεικνύεται από την ομολογία του.

Το γεγονός ότι μετέφερε κατ επανάληψη χρήμα στο ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται από την κατάθεση των δυο πρώην διαχειριστών των Ταμείων.

Το γεγονός ότι είναι διαδεδομένη πρακτική η μεταφορά χρημάτων από πολίτες επιχειρηματίες μελή ή μη, προς τα κόμματα προεκλογικά αποδεικνύεται από την συνέντευξη Πάγκαλου και από άλλους.

Το γεγονός ότι η ΖΙΕΜΕΝS ήταν και βασικός προμηθευτής του δημόσιου αποδεικνύεται με μια ματιά στα τηλέφωνα μας.

Σήμερα η υπόθεση αυτή που θα μπορούσε να μείνει ένα εσωκομματικό μαχαίρωμα αν ο Χριστοφορακος αποδειχθεί συκοφάντης, έχει ξεφύγει εντελώς και θίγει την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ συνολικά και σε βάθος.

Αλλά περισσεύσει η υποκρισία

Η αντιμετώπιση Τσουκατου αλλά και Πάγκαλου δείχνει δυο μέτρα και δυο σταθμά των οποίων η βάση βρίσκεται σε εσωκομματικούς συσχετισμούς και διαδικασίες. Επιπλέον ο Γιώργος μπορεί να μην έχει τίποτα να κρύψει αλλά με την ανοχή στην περίπτωση Πάγκαλου φαίνεται ήδη λίγος. Ο λόγος του γεμίζει αναξιοπιστία. Δεν πείθει για τις προθέσεις του περί καθαρότητας και διαφάνειας αλλά μάλλον ότι ασκείται σε ένα κυνήγι Σημιτικών.

Στην ΝΔ επιχαίρουν. Στην Ιπποκράτους λειτουργούν με την Γραμμή: Να σωθεί ο Γιώργος και ας ματώσουμε. Ανοησίες… Το αποτέλεσμα των εκλογών και το αποτέλεσμα της ομολογίας Τσουκάτου δείχνει ότι η στρατηγική αυτή είναι ανοησίες. Περισσεύσει η υποκρισία και ο κόσμος το ξέρει. Δεν σώνεται κανείς. Βουλιάζουμε στην αναξιοπιστία και στην ισοπέδωση.

Το πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλο και παραμένει αιχμάλωτο του κάθε Χριστοφορακου, εισαγγελέα ή δημοσιογράφου.

Το λοιπόν:

Κάποιοι θερμοκέφαλοι τυφλωμένοι από το απύθμενο μίσος για το σημιτικό παρελθόν και τον Τσουκάτο σε ένα κόμμα με γνωστό σοβαρό σοβαρότατο έλλειμμα …με τις μαλακιές τους, έδωσαν στην ΝΔ την δυνατότητα να σπεκουλάρει σε βάρος μας, στην Δικαιοσύνη να μας βάλει στο χέρι, στον Χριστοφοράκο να απειλεί να μας διαλύσει εξαγοράζοντας μια ευνοϊκή μεταχείριση από την ΝΔ, και έκαναν την υπόθεση ΖΙΕΜΕΝS καταλύτη του επόμενου εκλογικού αποτελέσματος.

Ας κριθούν από την βάση και ας απομονωθούν εγκαίρως.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΜΟ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ?
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ Ο ΓΑΠ:
ΕΛΑΤΕ, ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ,
ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ...
ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ...
ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ.
(ΣΤΗ MAYO ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ SIEMENS – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ SPOTS!
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΙΣΗ
ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ?
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ…
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο Κος ΖΟΡΜΠΑΣ
ΔΕΞΙΟΣ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
(ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΟΣ!)
ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 4 ΕΚΑΤ.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?
ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ "ΓΡΑΦΙΚΟ"!
ΠΟΙΟΙ? ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ...
ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ?
ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..
* ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ
ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ,
* ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΤΕ
ΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΤΩΝ 4,5%
* ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ
ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,
ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ,
ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
* ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ?)
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ
ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ..
* ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ – ΕΔΕ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ…
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
* ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ) ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΣΑΝΙΔΑ: ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ
(ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ» ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..
Η’ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΩΡΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ…
ΟΥΣΤ ΦΑΥΛΟΙ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ
ΟΥΣΤ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ OFF-SHORE
ΟΥΣΤ ΡΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…
ΑΝΙΚΑΝΟΙ…

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΙΚΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑ...
ΑΝΟΙΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
(ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ,
ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ)
ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ..
ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ!
ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟΝ "ΤΣΟΥΚΑΤΟ"
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΝΙΑΙΑ..
"ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
ΠΑΛΗΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΛΑΤΣΗΔΕΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,
ΜΑΜΙΔΑΚΗΔΕΣ (καιρό είχα
να ακούσω αυτό το ονομα)
ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
(αντε σας μαρτυράω τον τόπο μου)
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
1200 - 2500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ...
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΛΗΘΟΣ
ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ....!!!!
ΤΟ "ΑΛΗΤΕΣ" ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ
ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ EXASTAL
ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ CIA...
ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ...
ΚΛΑΨΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ...
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ...
ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!
ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ!
ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η "ΟΛΗ ΔΕΞΙΑ"
ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΞΑΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝ!!!!

Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ
ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΜΗ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥΦΛΙΑ"
ΣΕ 100ΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡ........

ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ 1.100 ΕΥΡΩ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ:
1.100 ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟ

ΕΠΙΣΗΣ
3.850 ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖ 35 Τ.Μ.
3.000 ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟ 30 Τ.Μ.

ΣΟΥΜΑ = 8.250 ΕΥΡΩ

ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ...

ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ
ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ SIEMENS
ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΠΙΣΩ..

Δ Ε Ν
Σ Α Σ
Φ Ο Β Ο Μ Α Σ Τ Ε

stefanos είπε...

ΤΑ ΝΕΑ - ΑΙΧΜΕΣ
Γλέντησαν για την ταφόπλακα
(Γιώργος Παπαχρήστος - 2 Ιουλίου 2009)

Τα ευφάνταστα σενάρια που με τόσο κόπο
είχε δημιουργήσει το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά
με τον Μιχ. Χριστοφοράκο και το σκάνδαλο Ζίμενς
έλαβαν χθες άδοξο τέλος.

Μαζί έλαβε τέλος και η σεμνή τελετή
της κάθαρσης του δημόσιου βίου,
την οποία δήθεν θα επετύγχανε η κυβέρνηση Καραμανλή
διά των αποκαλύψεων που θα έκανε ο Χριστοφοράκος.

Δεν είδα πολλούς να λυπούνται για την εξέλιξη αυτή.
Πλην ίσως εκείνων που είχαν επενδύσει πολιτικά
στο ότι το παζάρι θα ευοδωνόταν
και ο Χριστοφοράκος θα «έκαιγε» το ΠΑΣΟΚ
(διασώζοντας ταυτόχρονα τη Νέα Δημοκρατία),
όλοι οι άλλοι, μαθαίνοντας την είδηση
περί δίωξής του στη Γερμανία
και συνακόλουθα της μη έκδοσής του στην Ελλάδα,
είναι προφανές ότι θα το γλέντησαν κανονικά.

Η δίωξη αυτή, που αποτελεί ταφόπλακα
για το σκάνδαλο της Ζίμενς,
υπογραμμίζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο
τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή,
που άφησε τον Χριστοφοράκο να διαφύγει στη Γερμανία,
αλλά και τον Καραβέλα στην Ουρουγουάη.

Και επιβεβαιώνει ότι η διαφυγή τους
δεν ήταν τόσο αποτέλεσμα ολιγωρίας
κάποιων αρμοδίων υπαλλήλων ή υπηρεσιών,
αλλά συγκεκριμένη κυβερνητική κατεύθυνση
για να μη μιλήσουν.

Δεν τη θέλει την αλήθεια για το σκάνδαλο η κυβέρνηση.
Αν την ήθελε, θα έλεγε «ναι»
σε κάποια από τις 3 προτάσεις που έκανε ο Γιώργος
για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Δεν θα στύλωνε τα πόδια λέγοντας «όχι»,
επειδή τάχα μου το σκάνδαλο
το διερευνά η Δικαιοσύνη...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Μερικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βλέπω οτι αρχίσανε τις συγκρίσεις. Δυστυχώς αυτή είναι και η πολιτική τους.
Τα αναπόδειχτα τα ισοψηφούν με τα αποδεδειγμένα. Φυσικά το παράδειγμα με το νοσοκομείο είναι το μκαλύτερο. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Που είναι ο ΓΑΠ ολέ που είναι ο Κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος Πασόκια; Που είναι τώρα;
Βασίλη ψάξε και το μπλοκ του φίλου σου του Κρόγια αυτός τον έχει καταπιεί η ...ταφόπλακα του Παπαχρήστου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Ο ΓΑΠ
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ
ΣΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΞΑΝΑ
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΑΝΟΙΓΜΑ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΠΙΣΩ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..
ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΚΑΣΕΤΑ
ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ
ΛΕΕΙ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΟΠΕΡΕΤΑ
ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
(ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ
ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ,
ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ)
ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ
ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ
(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ)
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ
(ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ
ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ)
ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΖΙΜΕΝΣ
ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΕΔΕ ΤΟΥ ΥΠΕΞ
ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΑΝΙΔΑ
ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ
ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ
Ο---Λ---Α

stefanos είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ - ΝΟ.1
--------------------------------
Για ακόμη μία φόρα
η λιποβαρής κυβέρνηση του κ. Κ.Κ.
κάνει κανονικά την πάπια!

Για μια ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ
τους καλεί στο γήπεδο της Δημοκρατίας:
το Κοινοβούλιο,
και εκεί να διερευνηθεί το ζήτημα της Siemens,
να λάμψει η αλήθεια και όποιος ένοχος
να παραδοθεί στη Δικαιοσύνη!

Αφού πέρασαν κάμποσες ώρες αμηχανίας της ΝΔ,
καθώς αιφνιδιάστηκε από την πρόταση του ΠΑΣΟΚ
(έτσι το εκτιμούν οι δημοσιογραφικοί κύκλοι)
βγήκε πάλι με τα «σου-μου-του» της
να λέει ότι τάχα το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί
«να παρεμποδίσει το έργο της Δικαιοσύνης»
(χαχαχα),
ότι βρίσκει «προφάσεις» για να κρύψει «αμαρτίες»
(μεγάλος φαλακούπας αυτός ο Αντώναρος),
ή ότι πρόκειται για «κίνηση αντιπερισπασμού»
προκειμένου «να αποφύγει την αλήθεια»
(μέγας μυαλό αυτός ο Ζαγορίτης)

Η ουσία είναι ότι για πολλοστή φορά
η Νέα Δημοκρατία φυγομαχεί
ούσα πλειοψηφία!!!!!!
(κοινοβουλευτικά τουλάχιστον)
Εδώ 2-3 φορές αποχώρησε ντροπιασμένη
από την κοινοβουλευτική διαδικασία
και θα γυρίσει τώρα, που το μαγαζί είναι κλειστό?
Μην τρελλαθούμε, δηλαδή…
Άσε που αν φτάσει στα χέρια του ΠΑΣΟΚ
η πλήρης δικογραφία της Siemens
θα αποκαλυφθουν οι πομπές της ΝΔούλας…
Ή πάλι σε περίπτωση που στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Αποκτήσουν την ανακριτική ιδιότητα,
τότε ποιος μπορεί να κρατήσει σφραγισμένο
ένα φουλαρισμένο με σκατά βόθρο?


(Και δεν πιστεύω να νομίζετε ότι η ΝΔ
δεν κάνει χρήση της αριθμητικής υπεροχής της στη Βουλή
επειδή είναι μεγαλόψυχη…
Αν μπορούσε να το διαλύσει το ΠΑΣΟΚ
θα το έπραττε ακόμη και με ανορθόδοξα μέσα…
Γιατί δεν το κάνει? (ίσως αναρωτιέστε)
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΦΟΒΑΤΑΙ
)…

stefanos είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ - Νο.2

Έτσι η Δεξιά προτιμά
τη σιωπή,
την παραμονή του Χριστοφοράκου στη Γερμανία
και του Καραβέλα στη χώρα του Αγνώστου
(αυτό πια κι αν είναι απίστευτο)
παρά να μπλέξει σε Ευριπίδειο δράμα…
Καλή είναι η καραμέλα του «τσουκάτου»…
Ας την πιπιλήσουμε (σου λέει) και ότι προκύψει!

Φοβερή τακτική ε? Δημοκρατικότατη!
Και αυτή η παράταξη θέλει να ξορκίσει
τα δεξιά αποφόρια της και τώρα να μας πείσει
ότι ασπάσθηκε τα κεντρώα δημοκρατικά ιδεώδη…
Χμμμ…

Όμως ο λαός μπορεί να πειστεί
όταν πλέον γνωρίζει τη διακυβέρνηση του Κ.Κ. Junior?
Όταν ξαναθυμάται τις μέρες του «εθνάρχη»
και την περίοδο του Μητσοτακέϊκου άγους?

Καλά κάνει το ΠΑΣΟΚ και φέρνει στη δημοσιότητα
το βρώμικο off-shore πλυντήριο της Mayo!
(Θα προτιμούσα βέβαια όχι σαν αντιπερισπασμό
αλλά σαν ανάγκη ραπίσματος
της Δεξιάς Υποκρισίας)
Για να μάθουν όλοι τις αποκαλύψεις
του πρώην Δντη της ΝΔ
και συχωρεμένου πιά Ι. Βαρθολομαίου,
για τα όσα αποκαλύπτουν οι Σίκατσεκ, Νιντλ και Ρίχτερ
η έκθεση της Debevoise & Ρlimpton, κλπ
Αλλά και τα όσα κρύβει ο Χριστοφορακος
και η δικογραφία...

Μιάς και περί Mayo ο λόγος
για διαβάστε τα παρακάτω σύντομα:
«…ως δικαιούχοι των λογαριασμών αυτών
ενεφανίζοντο, στο διάστημα από Ιουλίου 1985
έως Ιουλίου 1989, οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
και Άγγελος Μπρατάκος και στο διάστημα
από Αύγουστο 1989 έως Σεπτέμβριο 1992,
ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Αντώνιος Σγαρδέλης.
Από τα επίσημα βιβλία του Κόμματος [δυσανάγνωστη λέξη]
όλα τα χρηματικά ποσά συνολικού ύψους
δύο εκατομμυρίων πενήντα οκτώ χιλιάδων (2.058.000)
Δολλαρίων ΗΠΑ, και είκοσι πέντε εκατομμυρίων
(25.000.000) Δραχμών, που εστάλησαν από την
MAYO INVESTMENTS CORPORATION,
κατετέθησαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς
της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εδραχμοποιήθησαν
και καταχωρήθηκαν νομίμως, στα βιβλία…»

(φωτοτυπημένο απόσπασμα σελίδας δικογραφίας
στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ – 2/7/09

Όχι ότι όλοι στη ΝΔ είναι βρώμικοι…
Υπάρχουν κάποιες φωνές που αν μη τι άλλο
πέρα από σκοπιμότητες μιλάνε πάνω σε άλλη βάση
από ότι η καμαρίλα της Ρηγίλλης
ή μερίδα του δεξιού όχλου
που εκλαμβάνει την πολιτική ως ποδόσφαιρο…
(βλέπε δείγματα εδώ, στο blog του exastal)
Για παράδειγμα ο Βασ. Μιχαλολιάκος, που προτείνει
να δοθεί αμνηστία στον Χριστοφοράκο
με αντάλλαγμα στοιχεία που θα «κάψουν»
όσα στελέχη είχαν «ειδική σχέση» με τη Siemens!

Υπέρ μιας «συναλλαγής» Πολιτείας – Χριστοφοράκου
προκειμένου «να λύσει τη σιωπή του»,
τάχθηκε χθες και ο βουλευτής κ. Ι. Μανώλης,
που προειδοποίησε ότι δεν είναι μόνον η Siemens
αλλά ότι προσεχώς θα έρθουν στοιχεία
και για άλλα σκάνδαλα που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη.
Η προειδοποίηση είναι προφανές ότι απευθύνεται
προς την κυβέρνηση, αφού ο κ. Μανώλης
αναφέρεται σε γαλάζια σκάνδαλα,
όπως το Βατοπέδι, η εξαγορά της Γερμανός, κ.ά.

socrates είπε...

Έλα ρε πράσινα παιδάκια που μιλάτε και σεις για διαφθορά.
Γελάνε και οι μάντρες με αυτά που λέτε.
Για τη συμμορία του Αντρέα και του Σημίτη, τί να να πρωτοθυμηθούμε;
Είναι ατέλειωτη η λίστα.
Χρηματιστήριο, Ζίμενς, Κτηματολόγιο, TOR-M1, Φρεγάτες, Κοσκωτάς, Αγορά του αιώνα, Αγορά Μιράζ, άρματα Λέοπαρντ, προβληματικά υποβρύχια, Μεταλεία χαλκιδικής Tvx, Άρτιον, ΕΑΒ, Ελληνοποιήσεις, Πάχτας, ΕΒΟ, Κουτσονόμος, Εταιρία δολοφόνων, ΚΥΔΕΠ, Πυρκάλ, Τόμπρας, Γιοθγκοσλάβικο καλαμπόκι, Προμέτ, ΕΤΒΑ, ......
Ίσα λοιπόν βρε πράσινα μούσμουλα που θα μιλήσετε και εσείς για διαφθορά.
Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς πρασινοσκώληκες, Στέφανε και λοιποί Κρόγιδες. Μιλάτε εσείς που ο μόνος Πρωθυπουργός από μεταπολιτεύσεως και πριν που κάθησε στο εδώλιο για ΚΛΕΨΙΑ και αθωώθηκε ΟΧΙ ΟΜΟΦΩΝΩΣ υπήρξε Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; Που ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ(!!!)ΥΠΗΡΞΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ναι ναι όλων των Ελλήνων)ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ και ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ (ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ;

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Εντάξει από το καθυστερημένο δεν περιμένουμε κάτι τέτοιο. Πού να φτάσει το μυαλό του μέχρι εκεί και μετά άντε να τα μεταφράσει στα ελληνικά. ( "Ολοι την Κυριακή στις....κάλτσες!")

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΤΕ (ΦΑΤΕ) ΑΛΛΟΥ .

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Προς αμετανόητους πρασινοφρουρούς:

Μη μιλάτε για τη Μάγιο γιατί θα τον ξαναπληρώσετε τον Μητσοτάκη από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Και πού να βρείτε τώρα πια άλλη Ζήμενς που γίνατε ρεντίκολα στην Ευρώπη. Για το Μαυροβούνιο με τον αρχηγό σας σας βλέπω, να ζητιανεύεται δεκάρες. Τώρα πια κανείς σοβαρός λωποδύτης δεν σας εμπιστεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε σε κατανοούμε

Αφού δεν έχετε πολιτικές θέσεις,
προσπαθείτε να μεγεθύνετε το σπυράκι
που έχει στο μάγουλο ο διπλανός σας…
Και αποφεύγετε να κοιταχθείτε στον καθρέφτη
Καθώς ντρεπόσαστε να αντικρύσετε
το βλογιοκομμένο σας πρόσωπο…
Είσαστε τόσο λυπηρά κοντόφθαλμοι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ.
Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
Καλά.
Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
Αλλά ξέχασα, εσείς θεωρείτε στοιχεία αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
Ντροπή.
ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Σιωνιστικος Γεωλογικός Γεωφυσικός Φονικός Τεκτονικός Πόλεμος κατά της Ελλάδος σε Εξέλιξη

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ετοιμότητα έχει τεθεί ο Κρατικός Μηχανισμός για το ενδεχόμενο Ισχυρής Σεισμικής Δόνησης από τον Ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Περιοχή της Αταλαντης το Πρώτο Δεκαήμερο του Ιουλίου, Μάλιστα το Νοσοκομείο της Λαμίας είναι σε ύψιστη ετοιμότητα και έχει έτοιμους 3.000 Νεκροσακους Καθως περιμένουν Σεισμό εντάσεως έως και 6,5R. ενώ σε κατάσταση συναγερμού είναι η Αστυνομία και η Πυροσβεστική .

Η Πρόβλεψη των προσεισμικών σημάτων έχει προέλθει από την Ομάδα ΒΑΝ του Καθηγητή Φυσικής Βαρώτσου, από συνέχη σηματα ενεργειακού υψηλού φορτίου από το Σταθμό των Αθηνών από τα τέλη Μαρτίου και μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως με τα σηματα, εις στο ουρανό των περιοχών (από τον ανατολικό Κορινθιακό μέχρι την Εύβοια) έχουν παρατηρηθεί συνεχείς ρίψεις από αεροσκάφη Cemtrails και σχηματισμό Γεωμετρικών νεφών από από την αύξηση ηλεκτρομαγνητικού φορτίου από τα συστήματα ΗΑRRΡ ώστε να ενεργοποιηθούν τα Ρήγματα των περιοχών ώστε να προκληθεί ισχυρότατος Σεισμός.

Η Ελλάς δια άλλη μια φορά είναι την απειλή Γεωφυσικού πολέμου από τα σκοτεινα Σιωνιστικά Κέντρα που το μόνο που επιθυμούν είναι η Καταστροφή μας.

παρακαλούμε να κοινοποιηθεί το άνω κείμενο και εις αλλά ιστολογια προς προστασία Πολιτών.

stefanos είπε...

Εμένα πάντως παιδάκια
με ευχαριστεί να σας βλέπω
λυσσασμένους...

Μάλιστα φαντάζομαι
ότι αν είχατε γεννηθεί
λιγουλάκι νωρίτερα
θα μπορούσατε να είσαστε
ένα ωραίο μπουκέτο
ευαίσθητων ανθρώπων...

Αν ας πούμε ζούσατε
την περίοδο του μεσοπολέμου
θα ήσασταν στα σίγουρα
κομμουνιστοφάγοι φαλαγγίτες
της ΕΟΝ του Μεταξά...

Αν ας πούμε ζούσατε
στην Κατοχή ή στην περίοδο
των πέτρινων χρόνων του Εμφύλιου
θα ήσασταν οι καταδότες
των Γερμανών ή "Χίτες"...

Αν ας πούμε ζούσατε
στην μετεμφυλιακή δεκαετία 50-60
θα ήσασταν με τον Ιωαννίδη
βασανιστές στη Μακρόνησο...

Θυμάμαι τα βιώματα του πατέρα μου,
φίλων και συγγενών
και ανατριχιάζω...

Γι αυτό σταματάω εδώ...
Και σας λέω ότι ένας δημοκράτης,
προοδευτικός και αριστερός,
ποτέ δε μιλάει έτσι...
Κυρίως δεν μπορεί
να αισθάνεται όπως εσείς...

Για τον εαυτό μου όμως
κρατάω μια μικρή πολυτέλεια,
κάτι σαν μια εξαίρεση
από τον Κώδικα Ηθικής
του Ιδεολογικού και Κοινωνικού χώρου
στον οποίο ανήκω...
Και είναι αυτή η εξαίρεση,
ΝΑ ΓΡΑΦΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ
ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ
ΝΑ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΤΕ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ
ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ...
Ένας μονόδρομος της Αποκάλυψης
καθώς δεν υπάρχει γιατρειά
για σας...


Όλως Υμέτερος

Ανώνυμος είπε...

τα κομματα διχαζουν η πατριδα ενωνει.μπορει το πασοκ να γινει το λαικο πατριωτικο κομμα που ηταν το 80 και η νδ να ασχοληθει με τα εθνικα και τους φτωχους;