Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

εν-διάφορες λινκιές …… vol.3

europeana portal : Η ευρωπαϊκή ψηφιακή βιβλιοθήκη με εκατομμύρια ψηφιοποιημένες πηγές από αρχεία, μουσεία, βιβλιοθήκες και ψηφιοποιημένες συλλογές και 10 εκατομμύρια χρήστες την ώρα!!!

e Alexandria : η ελληνική Γραμματεία στον υπολογιστή σας. Κατεβάστε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει και καλή ηλεκτρονική ανάγνωση!

Tο top 10 των πιο άχρηστων Gadgets για αυτοκίνητα
Uncyclopedia : μια αντι-εγκυκλοπαίδεια με πολύ χιούμορ και απίστευτη διαστροφή της πραγματικότητας!LyricWiki : εμφανίζει τους στίχους του τραγουδιού που ακούγεται στον υπολογιστή σας.Nuclear War – DOOMSDAY : επικό video για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.Four Minutes του Roger Waters. Άλλη μια αναφορά στον πυρηνικό όλεθροFIRST STRIKE : το trailer της ταινίας

σύννεφα στην Γροιλανδία που προκαλούν τρόμο. Θυμίζουν το «τέλος του κόσμου»!

η λίστα με τους πλέον ασυνήθιστους θανάτους στην ιστορία (wiki)


το κυνήγι του θησαυρού : ανακαλύψεις θησαυρών τη χρονιά που μας πέρασε.extreme μέθοδος αποθήκευσης βαρελιών : video με απίστευτα κόλπα στοίχισης βαρελιών που δεν πρέπει με τίποτα να επαναλάβετε…. Αφήστε αυτά τα κόλπα σε Κορεάτες και Ιάπωνες!
Worldwidetelescope : η αναβάθμιση του εικονικού τηλεσκοπίου της Microsoft είναι γεγονός. Απαιτείται εγκατάσταση.


whats its color? : σας δείχνει τα 10 βασικότερα χρώματα που υπάρχουν σε μια φωτό. Προτείνει το μέσο όρο των κυρίαρχων χρωμάτων.

aviary επεξεργαστής εικόνας : εγκαθιστά χρήσιμα εργαλεία στον browser σας. Όπως το peacock:για εντυπωσιακά εφέ, το toucan για να δημιουργήσετε δικές σας χρωματικές παλέτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον περίφημο επεξεργαστή εικόνας Phoenix

imeem : streaming μουσικής και βίντεο που σας ενδιαφέρουν. Φτιάξτε μια δικιά σας λίστα αναπαραγωγής. Ανακαλύψτε νέους καλλιτέχνες.

Privnote : στείλτε μηνύματα που θα αυτοκαταστραφούν!

Eraser : το ξέρετε ότι τα αρχεία που διαγράφετε μπορούν με διάφορες μεθόδους να ανακτηθούν; Με τον eraser τα διαγράφετε οριστικά. Ούτε το FBI πρόκειται να τα βρει!

Fotosizer : μειώνει το μέγεθος των φωτογραφιών ώστε να ανεβούν ελαφρύτερες στα blogs. Πολύ εύκολο στη χρήση του.

Read it Later : extension για τον Firefox, όπου αποθηκεύεται σελίδες από sites που επισκέπτεσθε και θέλετε να διαβάσετε αργότερα.


Δεν είσαι τίποτε άλλο εκτός από ένα σκυλόψαρο : αστεία διαφήμιση


οι Έλληνες bloggers και πολίτες καταδικάζουν…… από το iraklio web radio

Δεν υπάρχουν σχόλια: